راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

عزیز مگه شما غیر حضوری خریدید ؟

نه اما حواسم نبود... فقط لیبل رو نگاه کردم دیدم اخر اکتبره و مادربردش هم امکانش زیاده فالکون باشه(فروشنده هم میگفت فالکونه. 2 تا فروشنده عین همون رو به اسم فالکون میدادن) اما الان میبینم چه کلاهی سرم رفته.:(
آخه چطور ممکنه؟ یعنی به لیبلهای مایکروسافت هم نمیشه اعتماد کرد؟

نه اما حواسم نبود... فقط لیبل رو نگاه کردم دیدم اخر اکتبره و مادربردش هم امکانش زیاده فالکون باشه(فروشنده هم میگفت فالکونه. 2 تا فروشنده عین همون رو به اسم فالکون میدادن) اما الان میبینم چه کلاهی سرم رفته.:(

عزیز زدن لیبل کاری نداره.شما وقتی می خری باید چک کنی همه چیز رو.

حالا سعی کن به یکی بفروشیش.

با سلام .
اين آدرسي كه شما دادي بيشتر مادر بورد زفير با هت سينك اضافه رو نشون ميده تا فالكون ;)
تو اين نوع ليبل ها احتمال اينكه مادربورد دستگاه فالكون باشه خيلي كمه مخصوصا تو ايران . بايد به عدد 175 كه جلوي وات اون نوشته شده دقت ميكردي تا مطمئن بشي . گرچند كه به اون هم نميشه اطمينان كرد چون هستند فروشنده هاي با انصافي كه يه ليبل ديگه رو ليبل كارخونه مي چسبونن . :(
بهترين كار اين بود كه دستگاه رو بصورت افقي مي خوابوندي و از زير به اون دو تا اينداكتور خوابيده نگاه ميكردي . البته اگه اون فروشنده اجازه اين كار رو بهت بده كه اين ديگه به فروشنده بستگي داره .;)
زياد هم ناراحت نباش زفير با هت سينك اضافه هم حالا حالاها بهت كار ميده و آمار خرابيش خيلي كمه . :love:

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها
شرمنده همش سوال میپرسم:blushing:

بچه ها دیگه خداییش خسته شدم اگه این نا امیدی زیاد طول بکشه:-" دیگه شایدم از خریدش منصرف بشم:( پس کمکم کنید تا زودتر یه الیت بخرم:cheesygri

کمکی که میخوام اینه که:confused:

من هر چی به این نکست جین زنگ میزنم میگه بارمون نرسیده منم :confused:دیگه خسته شدم میخوام 360 رو زودتر بخرم فقط برای بازیه assasian creed:eek: قبل از این که برای کامپیوتر بیاد چون میدونم راحت میتونم

با سیستم این بازی انجام بدم:biggrin1: چون نزدیک 1 میلیون 700 تومنی به سیستمم خرج کردم;)
ولی حال کردم که این بازی با 360 بازی کنم

فقط دست رو الیت گذاشتم;)

حالا از شما میخوام که به من بگین غیر از نکست جین کجا مورد اطمینانه تا با اونا صحبت کنم
که از طریق پست بفرستن و وقتش ندارم بیام تهران:laughing:

اگه ممکنه آدرس با شماره وقت مورد اطمینان باشه:laughing:

ممنون

بازم شرمنده همش سوال میپرسم:blushing:

سلام بچه ها
شرمنده همش سوال میپرسم:blushing:

بچه ها دیگه خداییش خسته شدم اگه این نا امیدی زیاد طول بکشه:-" دیگه شایدم از خریدش منصرف بشم:( پس کمکم کنید تا زودتر یه الیت بخرم:cheesygri

کمکی که میخوام اینه که:confused:

من هر چی به این نکست جین زنگ میزنم میگه بارمون نرسیده منم :confused:دیگه خسته شدم میخوام 360 رو زودتر بخرم فقط برای بازیه assasian creed:eek: قبل از این که برای کامپیوتر بیاد چون میدونم راحت میتونم

با سیستم این بازی انجام بدم:biggrin1: چون نزدیک 1 میلیون 700 تومنی به سیستمم خرج کردم;)
ولی حال کردم که این بازی با 360 بازی کنم

فقط دست رو الیت گذاشتم;)

حالا از شما میخوام که به من بگین غیر از نکست جین کجا مورد اطمینانه تا با اونا صحبت کنم
که از طریق پست بفرستن و وقتش ندارم بیام تهران:laughing:

اگه ممکنه آدرس با شماره وقت مورد اطمینان باشه:laughing:

ممنون

بازم شرمنده همش سوال میپرسم:blushing:

Reza-Sony کاربر همین سایت و پیام خان آدم های خیلی قابل اعتمادی هستند.

ای بابا من که آقا پیامو میشناسم آدم خوبی هستن ولی من از ایشون خرید کنمبرام درد سر داره چون باز باید بفرستم تهران واسه کپی خور کردنش درسته

یه فروشنده تهرانی باشه که همون جا کپی خورش کنن برام بفرستن

بازم شرمنده همش سوال میپرسم

ای بابا من که آقا پیامو میشناسم آدم خوبی هستن ولی من از ایشون خرید کنمبرام درد سر داره چون باز باید بفرستم تهران واسه کپی خور کردنش درسته

شرکت پرتو !
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3919&page=63

دوست عزیز من همشهری آقا پیام هستم.کپی خور بنکیو رو هم بلدم.خواستی برات کپی خور می کنم میدم آقا پیام بفرسته شهرتون.

دوست نداشتم این پست رو بزنم چون می دونم آدم خیلی ناراحت می شه همچین مشکلی براش پیش میاد و همه ما همینطور هستیم ولی من از اینکه اون طرف این کنسول رو به شما انداخته تعجب نمی کنم، من از خود شما تعحب می کنم که بعد از این همه مدت عضویت در این سایت و این همه تاپیک اطلاعات خرید 360 که به صورت مو به مو و دقیق همه چی رو توضیح داده شما چطور این کنسول رو خریدی؟

این کنسول هایی که مادربرد های قدیمی دارن ولی تاریخ جدید کنسول های تعمیری هستن که در هنگام تست مشکل داشتن و دوباره به کارخونه برگردونه شدن و بعد از تعمیر رفع مشکل با لیبل جدید به بازار عرضه می شن. فکر هم می کنم ریجن شما ntsc/j باشه درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or