راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

دوست نداشتم این پست رو بزنم چون می دونم آدم خیلی ناراحت می شه همچین مشکلی براش پیش میاد و همه ما همینطور هستیم ولی من از اینکه اون طرف این کنسول رو به شما انداخته تعجب نمی کنم، من از خود شما تعحب می کنم که بعد از این همه مدت عضویت در این سایت و این همه تاپیک اطلاعات خرید 360 که به صورت مو به مو و دقیق همه چی رو توضیح داده شما چطور این کنسول رو خریدی؟

این کنسول هایی که مادربرد های قدیمی دارن ولی تاریخ جدید کنسول های تعمیری هستن که در هنگام تست مشکل داشتن و دوباره به کارخونه برگردونه شدن و بعد از تعمیر رفع مشکل با لیبل جدید به بازار عرضه می شن. فکر هم می کنم ریجن شما ntsc/j باشه درسته؟

سلام
آره رجیون 3 هست.
من خداییش همین جور نکته رو توی همین تاپیک خوندم اما دلیل نداشت. توی GS هم پرسیدم جوابی ندادن.
خبری هم از پورت HDMI نداشتم وگرنه همون رو نشونه میرفتم:(

آخرین ویرایش:
سلام
نه PAL هست.
من خداییش همین جور نکته رو توی همین تاپیک خوندم اما دلیل نداشت. توی GS هم پرسیدم جوابی ندادن.
خبری هم از پورت HDMI نداشتم وگرنه همون رو نشونه میرفتم:(
حالا زیاد مهم نیست. شما از کنسول خوب مراقبت کن و از روش cooling درست مثل 12v کردن و ... سعی کن استفاده کنی. ان شاالله کنسولت هیچ وقت خراب نمی شه.

راستی چند خریدی؟ امیدوارم بالای 500 نخریده باشی که انوقت واقعا بهت انداختن...

حالا زیاد مهم نیست. شما از کنسول خوب مراقبت کن و از روش cooling درست مثل 12v کردن و ... سعی کن استفاده کنی. ان شاالله کنسولت هیچ وقت خراب نمی شه.

راستی چند خریدی؟ امیدوارم بالای 500 نخریده باشی که انوقت واقعا بهت انداختن...

سلام.
470 گرفتم... مثل اینکه به فروشنده هم انداخته شده بود.
فنش رو حتما تا ماه دیگه 12 ولت میکنم...در حال روزی سه ساعت با وقفه ی زیاد بازی میکنم که مشکلی پیش نیاد.
اگه قصد خرید داره کسی مواظب باشید این بلا سر شماها نیاد. جنس بدون ساپورت رو هر کلکی میشه روش سوار کرد.

سلام بچه های گل

شرمنده دیگه این آخرین باریه که می پرسم

آیا فروشگاه مکس گیم و شرکت پرتو برای خرید 369 الیت از طریق پست جایه مطمئنیه

ممنون میشم راهنمایی کنید دیگه اگه تا شنبه نکست جین خبری نشد از یکی از این دو فروشگاه می گیرم

سلام بچه های گل

شرمنده دیگه این آخرین باریه که می پرسم

آیا فروشگاه مکس گیم و شرکت پرتو برای خرید 369 الیت از طریق پست جایه مطمئنیه

ممنون میشم راهنمایی کنید دیگه اگه تا شنبه نکست جین خبری نشد از یکی از این دو فروشگاه می گیرم

من با مکس گیم کار نکردم اما پرتو جای معتبری هست.قبلا ازش خرید داشتم.

به نام خدا

من دیروز بلاخره دستگاه رو خریدم و دو سوال دارم...

از کجا می شه فهمید مادربورد فالکونه یا نه؟؟؟؟ و چه فایده ای داره؟؟؟

من امروز داشتم بازی می کردم .... پس از 2-3 ساعت دیدم جایی که علامت سبز نشون می داد یک دفعه قرمز شد... این همان مشکل سه چراغه؟؟؟ با intercooler درست می شه یا تعمیر می خواد؟؟؟و چه قدر پول برای تعمیرش نیاز داره؟؟؟ و این مشکل برای یک یا دو بار عادی هست؟؟؟؟

ممنون می شم جواب بدید :confused:

نوش دارو پس از مرگ سهراب...

شما اول کنسول رو خریدی بعد تازه اومدی نوشتی که چه فایده داره فالکون باشه یا نه و چجوری می شه فهمید؟
مادربرد شما falcon نیست، احتیاج به دیدن چیزی نیست. zephyr هم نیست با این تفاسیری که می گی و از همون مدل های قدیمی هست.

من امروز داشتم بازی می کردم .... پس از 2-3 ساعت دیدم جایی که علامت سبز نشون می داد یک دفعه قرمز شد... این همان مشکل سه چراغه؟؟؟ با intercooler درست می شه یا تعمیر می خواد؟؟؟و چه قدر پول برای تعمیرش نیاز داره؟؟؟ و این مشکل برای یک یا دو بار عادی هست؟؟؟؟
اگر 3 تا چراغ قرمز روشن بشه یعنی همونه.
کنسولی که همون روز اول این اشکال براش پیش بیاد یعنی خرابه و به احتمال زیاد کنسول تعمیری بوده. بنابراین برو پسش بده.

به نام خدا

من دیروز بلاخره دستگاه رو خریدم و دو سوال دارم...

ممنون می شم جواب بدید :confused:

بعد میان میگن امار سه چراغ زیاده :-" افرادی مثل ایشون رو گیر میارن و کنسولی رو که خراب شده برای n مین بار به اسم نو میفروشن :mad:
من بجای شما باشم کنسولو چنان تو سرش میکوبم که تو چشماش سه چراغ رو ببینی :punish:

بعد میان میگن امار سه چراغ زیاده :-" افرادی مثل ایشون رو گیر میارن و کنسولی رو که خراب شده برای n مین بار به اسم نو میفروشن :mad:
من بجای شما باشم کنسولو چنان تو سرش میکوبم که تو چشماش سه چراغ رو ببینی :punish:

تقصیر اونهاییه که کنسول خرابشون رو میفروشن. جالب اونجاست که فروشندهی ای که بهم فروخت با اطمینان بهم گفت احتیاج به بالا بردن ولتاژ فن یا اینترکولر نداره! من میخواستم اینترکولر بگیرم اما ه تموم کرده بود و مغازه ی کناریش 6-7 تومن همون نوع رو گرونتر میداد بنابراین بیخیال اینترکولر شدم چون با همون قیمت یک نفر دیگه 12 ولت میکنه فن رو گذاشتم برای بعدا. فعلا هم خوشبختانه یکبار پاورش از سر اداپتور قطع شده و خاموش شد.
یک سوال: فرق اینترکولرهای ارزونتر با گرونترها در چیه؟

آخرین ویرایش:
تقصیر اونهاییه که کنسول خرابشون رو میفروشن. جالب اونجاست که فروشندهی ای که بهم فروخت با اطمینان بهم گفت احتیاج به بالا بردن ولتاژ فن یا اینترکولر نداره! من میخواستم اینترکولر بگیرم اما ه تموم کرده بود و مغازه ی کناریش 6-7 تومن همون نوع رو گرونتر میداد بنابراین بیخیال اینترکولر شدم چون با همون قیمت یک نفر دیگه 12 ولت میکنه فن رو گذاشتم برای بعدا. فعلا هم خوشبختانه یکبار پاورش از سر اداپتور قطع شده و خاموش شد.
یک سوال: فرق اینترکولرهای ارزونتر با گرونترها در چیه؟

یعنی چی 12 ولت کردن روبا همون قیمت اینتر کولر انجام میده ؟ یعنی 20000 تومن:eek:عجب دزد بازاریه:mad:اگه همشهریت بودم واست مجانی 12 ولتش میکردم تا تو جیب اون کلاه بردارا نره ;)
جواب : اونی که گرونتره بیشتر از ارزونه(ببخشید) تو پاچت میره:biggrin1:

یعنی چی 12 ولت کردن روبا همون قیمت اینتر کولر انجام میده ؟ یعنی 20000 تومن:eek:عجب دزد بازاریه:mad:اگه همشهریت بودم واست مجانی 12 ولتش میکردم تا تو جیب اون کلاه بردارا نره ;)
جواب : اونی که گرونتره بیشتر از ارزونه(ببخشید) تو پاچت میره:biggrin1:

آره بدون ساپورت یک شرکت توی مشهد قیمتها ضریب 2 میشه!:eek:(ایمدوارم نکست جن توی مشهد هم یک نمایندگی قبول کنه)
اما چون من یک کنترلر سگا رو نمیتونم سر هم بندی کنم ترجیح میدم بدم به یک نفر دیگه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or