راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

این 360 هایی که uc هستن و برقشون 110 هست رو باید چی کار کرد؟!باید واسش ترانس خرید یا کار دیگه ای هم میشه کرد؟قیمتش چنده؟
من این متنو برات نقل قول میکنم که جناب اشکان (Lich King) توی یه تاپیکی فرموده بودند:

این halo pack ها که تو ایران هست همشون NTSC/UC هستند با برق 110 ولت. خیلی راحت می تونی یه کمک یه ترانس اونو به 220 تبدیل کنی که هیچ گونه ضرری برای کنسول نداره. فقط باید وات ترانست بالا باشه مثلا 500 وات یا بالاتر که به آداپتور کنسول فشاری وارد نشه.

اینطور که میگن مایکروسافت قراره درسال 2009کنسول جدیدش رولانچ کنه

اینجوری که با حساب های من 900 تومن برام درمیاد اونم فقط برای یک سال چند ماه چون الان من یه high end pc دارم و با گفته شماپس کار درستی نیست که الان من 360 بگیرم

اره میشه بستگی به مانیتوری داره که میخری این موضوع یه تاپیک مخصوص داره که اگه بری اونجا سئوالات
بپرسی بهتربه نتیجه میرسی
میشه لینکشو بزاری

(درضمن هیلو ریجن اسیا نداره ویوسی هستن همشون)
میشه در مرد این یه خورده توضیح بدی

رجیون UC برای USA و Canada هست که در خاورمیانه و استرالیا هم استفاده میشه.

بازی هایی که مخصوص این رجیون میاد همگی زبان انگلیسی هستن.توی XBox Live هم یه سری تفاوت ها از نظر فایل ها با 2 رجیون دیگه فکر می کنم داشته باشه.

قرار نیست XBox رو برای ضرر و سود بخری.برای سرگرمی هست و آدم هیچ وقت نباید برای سرگرمی خودش به فکر ضرر یا سود باشه.قرار نیست زمانی که XBox جدید اومد نسل XBox360 منقرض بشه که.برو بخر و کیف دنیا رو کن.

اما اگر می خوای از این تاریخ جدید ها که بعد از 9/2007 هست باشه،می تونی بدی پیام طل پور برات بیاره از دوبی توی بار جدیدش.
دیگه 9 چیه ؟:-"
خودش بعد از برج هفته برا اطمینان میگن برج 8 :cheesygri

اینجوری که با حساب های من 900 تومن برام درمیاد اونم فقط برای یک سال چند ماه چون الان من یه high end pc دارم و با گفته شماپس کار درستی نیست که الان من 360 بگیرم
اولا این حرف اصلا تا حالا تایید نشده دوما حلا اگه هم بیاد مگه 360 دیگه غیر قابل استفاده
میشه ؟ الان هنوز که هنوزه برا PS2 بازی میاد
خود ماکروسافت هم قول داده تا 2012 ایکس باکس 360 رو شخصا ساپورت میکنه

پس یعنی هر کی الان UC داره از از ترانس استفاده می کنه؟!قیمتش چنده؟از گجا میشه گیر اورد؟
نمیشه یه AC adapter که 220 هست یعنی مال یه دستگاه پال رو بهش وصل کرد؟

3060000000049619.JPG

اگر اشتباه نکنم رضا سونی داره.توی تاپیکش می تونی سوال کنی.

قیمتش فکر می کنم 25000 تومان باشه.البته مطمئن نیستماااا...!!!

والا من ندیدم.از دوستان بپرسید ولی می دونم باید تبدیل 110 به 220 بگیرید.خیلی ها که از آقا پیام کنسول خریدن این مشکل رو داشتن که شکر خدا حل شده مشکل همشون.از اون دوستان بپرسید بیشتر راهنماییتون می کنن.

پس یعنی هر کی الان UC داره از از ترانس استفاده می کنه؟!قیمتش چنده؟از گجا میشه گیر اورد؟
نمیشه یه AC adapter که 220 هست یعنی مال یه دستگاه پال رو بهش وصل کرد؟

3060000000049619.JPG

ببخشید می پرم وسط ، ولی این کاری که گفتید امکان پذیره!

چون خروجی همه Power Brick ها ثابته و فقط ولتاژ ورودی اونها با هم فرق میکنه! این ولتاژ هم که بستگی به ریجن داره، مثلا میشه Power Brick یه کنسول PAL رو وصل کرد به یه کنسول U/C ؛ بعد خیلی راحت مستقیم به برق شهر وصل کرد بدون اینکه مشکلی پیش بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or