Master Raiden
کاربر سایت
یک دسته بیسیم
یک هارد 20 گیگی
یک دسته کابل کامپوننت
یک هدست
یک کابل شبکه
یک دونه هم خود کنسول :cheesygri
یک هارد 20 گیگی
یک دسته کابل کامپوننت
یک هدست
یک کابل شبکه
یک دونه هم خود کنسول :cheesygri
دنگ فنگش چیه؟!:biggrin1: الان بازیهای پچ شدش رو بعضی مغازه ها میفروشن!
اگه درایورت سامسونگ باشه میشه بازی رو روی DVD5 رایت کرد و با 360 بازی کرد ولی اگه هیتاچی باشه باید روی DVD9 رایت کرد!
روی 360 هم 2 تا باطری هست که شارژی هم نیست...
واقعا 480 میده؟ :confused: ... من که بعید میدونمبچه ها اینجا رو ببینید:
http://www.iranbin.com/EnVideoGames...ng=pmrank&imgSearchMore.x=0&imgSearchMore.y=0
XBOX 360 HALO EDITION میده 480 تومن.
فقط بدیش اینه که دو ماهه میاره.
... حتما وقی آورد کنسولو یه بامبولی چیزی در میاره 580 میکنه تو پاچه ی مردم...
1-نه به نظر من ارزش نداره چون يه هارد 120 داره كه فقط براي دانلود ازxbl مفيده و توبازي تاثيري نداره پس همون هيلو با مين بورد فالكون بگير.سلام به همه دوستان عزیز.چند تا سوال داشتم.
1.اونجور که من فهمیدم بهترین انتخاب Elite یا Halo Edition و هم چنین Elite نزدیک به 100 تومن گرونتره آیا ارزشو داره برای من که فقط بازی می کنم ?خواهش می کنم توضیح بدید.
2.ایا واقعا میشه با مانیتور کیفیت عالی و خوبی رو با 360 داشت؟ اگر مشکلی هست لطفا توضیح بدین
3.عمر 360 تا چند سال دیگه هست و ایا وقت این نشده که HD Drive
روکار بیاد یا اگه قرار بیاد کی میاد و در کل چه به سر 360 تو این ماجرا میاد یعنی ممکنه بازی ها رو روی HD بدن و DVD رو بی خیال شن یا در آینده می خوان بازی ها رو هم رو HD و هم رو DVD بدن؟
4.Halo Edition یعنی هیچ مشکلی نداره و به هیچ وجه 3 چراغ قرمز نمی شه و اینکه هنوز تولید میشه یا متوقف شده و قیمتش الان چنده؟
شرمنده که زیاد شد.ممنون
1_ارزش که داره حداقل مزیتی که داره 3چراغ نشدنش هست البته بازم بستگی به بودجه شما داره البته نمیگم این مدلهای 2007مشکل نداره ولی بد هم نیست وامارخرابی توش کمتراز2006هست کنسول خودمسلام به همه دوستان عزیز.چند تا سوال داشتم.
1.اونجور که من فهمیدم بهترین انتخاب Elite یا Halo Edition و هم چنین Elite نزدیک به 100 تومن گرونتره آیا ارزشو داره برای من که فقط بازی می کنم ?خواهش می کنم توضیح بدید.
2.ایا واقعا میشه با مانیتور کیفیت عالی و خوبی رو با 360 داشت؟ اگر مشکلی هست لطفا توضیح بدین
3.عمر 360 تا چند سال دیگه هست و ایا وقت این نشده که HD Drive
روکار بیاد یا اگه قرار بیاد کی میاد و در کل چه به سر 360 تو این ماجرا میاد یعنی ممکنه بازی ها رو روی HD بدن و DVD رو بی خیال شن یا در آینده می خوان بازی ها رو هم رو HD و هم رو DVD بدن؟
4.Halo Edition یعنی هیچ مشکلی نداره و به هیچ وجه 3 چراغ قرمز نمی شه و اینکه هنوز تولید میشه یا متوقف شده و قیمتش الان چنده؟
شرمنده که زیاد شد.ممنون