راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها 500 دارم نميدونم از آقا پيام آرکيد بگيرم يا هيلو.
تفاوت قيمتش تقريبا 50 تومان هست اما ميگن که هيلويی نديدن که فالکون باشه. اما آرکيد ها فالکون هستن. چيکار کنم؟

رفتم امروز پایتخت تا XB360 Elite بگیرم از کنج قیمت گرفتم گفت 700 تومان:eek:

به نظرتون زیاد نگفته:confused: گفت که Falcon هست و درایو Samsung داره.

کسی جای دیگه ای میدونه که داشته باشه؟

قیمت رو بالا داده.خالی هم که برات بسته...!!!

این کنج و یگانه دیگه گندش رو در آوردن.

NextGen و Parto رو هم سوال کن ازشون.از Reza Sony کاربر همین سایت هم سوال کن اما فکر نکنم داشته باشه الان ولی بپرسی ازش بهتره...
در ضمن قیمتش حداکثرش باید 620 تومان باشه...

دوستان ببخشید میشه یه نفر بگه(Falcon) چی هست و به چه درد میخوره؟
من خیلی وقت هست که x360 خریدم این همه مدت که دارم این اولین بار هست که این اصتلاح رو میشنوم((اگه امکانش هست یک نفر کمی در این مورد توضیح بده و بگه از کجا میشه فهمید که کنسولی که الان دارم این(Falcon) رو داره یا نه؟؟برای من j پریمر نیم سال دوم 2006 هست

ضمن اینکه به لینک تاپیک بالا مراجه میکنی ولی برای ابتدا این روبگم مادربورد فالکون نسل جدیدمادربوردهای
360هست که مشکلات مادربوردقبلی رونداره(که همون گرمایش وارور3چراغ قرمزمعروف);)

من می تونم XBOX360 Elite از دبی بگیرم برام 490 تومان در میاد البته PAL هست :laughing:

اینو بگیرم یا NTSC J بگیرم از اینجا که 600 تا 700 تومان هست:((؟ بازی های PAL اینجا راحت گیر میاد؟ کدوم ریجن واسه ایران بهتره؟

من می تونم XBOX360 Elite از دبی بگیرم برام 490 تومان در میاد البته PAL هست :laughing:

اینو بگیرم یا NTSC J بگیرم از اینجا که 600 تا 700 تومان هست:((؟ بازی های PAL اینجا راحت گیر میاد؟ کدوم ریجن واسه ایران بهتره؟
اگر پال هم بگیری مشکلی نیست همین فروشگاه نکست جن میتونه ریجن کنسول روعوض کنه برای فراوانی ب
بازی هم ntsc/jتوصیه میشه:cheesygri

اگر پال هم بگیری مشکلی نیست همین فروشگاه نکست جن میتونه ریجن کنسول روعوض کنه برای فراوانی ب
بازی هم ntsc/jتوصیه میشه:cheesygri
علاوه بر این بازی هايی که با رجيون FREEمياد زياد هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or