راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یعنی بستگی به تاریخ خاصی داره یعنی تا یه تاریخیZephyr و از اون تاریخ به بعد Falcon ؟ یا نه در هم تولید میشه :D
شانسيه ! البته اگه دنبال Falcon ميگردي ، حتما بايد دنبال تاريخ 8/2007 به بعد باشي چون Falcon زير اين تاريخ در هيچ كنسولي استفاده نشده ! و البته ممكنه كنسولي باشه كه بعد اين تاريخ باشه ولي باز Falcon نباشه !
بهتره اون روش هايي كه گفته شده رو براي شناسايي مادربورد به كار ببريد و فقط به تاريخ نگاه نكنيد !

يه سوال حجمسيوهاي 360 چه قدر هست؟

با سلام
سالار جان حجم سیوهای بازی های ایکس باکس بسیار بسیار متغیر هست. برای مثال تقریبا از 100کیلوبایت شروع می شه تا بعضی مواقع هر Save چیزی در حدود 50 مگابایت یا بیشتر.
بعضی از بازیها این طوریه که کل اطلاعات بازیت در یک فایل ذخیره می شه مثلا GearsOfWar که سیو هر کسی 100 و خرده ای کیلوبایت اما بعضی از بازی ها مثل Bioshock که شما هر بازی Save جدیدی ایجاد می کنید به اندازه چندین مگابایت فضا اشغال می کند.

با سلام

بچه ها من یک سوال دارم

هر جا هم گشتم نتونستم تاپیکی برای اینگونه سوالات پیدا کنم

اقا من می خوام ویبره کنترولرم رو فعال کنم اما نمدونم کجا باید برم ؟
یک پروفایل دیگه دارم که ویبره تو اونجا فعاله ...

میشه بگید از کجا می تونم فعال کنم ؟

در اینجا دو حالت پیش میاد یا اینکه شما به طور اشتباه ویبره را از داخل داشبورد خاموش کرده اید. و یا اینکه از داخل یک بازی مورد نظر.
خوب به هر حال اگر در تمام بازی ها خاموش شده شما این کار رو بکن.
- دکمه Xbox Guide Button وسط دسته Xbox رو فشار بده
- بعد از باز شدن منو به قسمت Personal Settings برو
- حال منوی Vibration را انتخاب کن
- Enable Vibration رو چک بزن.

موفق باشید
امیر

آخرین ویرایش:
تایید میشه
این هیلو الکی گرونه
اصلا نمیصرفه
پس چی که گرونه ؟؟؟
شما مگه این فروشنده های بی انصاف رو نمیشناسید بخاطر تفاوت ظاهری چقدر قیمت رو میبرن بالا
بخصوص که این مدل تو بازار کمه
100% پریمیوم به صرفه تره

با سلام
سالار جان حجم سیوهای بازی های ایکس باکس بسیار بسیار متغیر هست. برای مثال تقریبا از 100کیلوبایت شروع می شه تا بعضی مواقع هر Save چیزی در حدود 50 مگابایت یا بیشتر.
بعضی از بازیها این طوریه که کل اطلاعات بازیت در یک فایل ذخیره می شه مثلا GearsOfWar که سیو هر کسی 100 و خرده ای کیلوبایت اما بعضی از بازی ها مثل Bioshock که شما هر بازی Save جدیدی ایجاد می کنید به اندازه چندین مگابایت فضا اشغال می کند.

موفق باشید
امیر
امير جان پس با توجه به گفته هاي شما 256 مگابايت ارکيد مفت نمي ارزه؟چون 5 تا از اون 50 تايي ها تمومش ميکنه/؟:confused:

امير جان پس با توجه به گفته هاي شما 256 مگابايت ارکيد مفت نمي ارزه؟چون 5 تا از اون 50 تايي ها تمومش ميکنه/؟:confused:

فکر نکنم هر سیوی 50 مگ باشه:eek:
بیشترشون رو کیلو هستند
اون 50 مگ ها معلوم نیست توشون چیه که اینقدر حجمش بالاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or