راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

چون که 2 تاش یه مدل هستن دیگه.فقط اگر اشتباه نکنم Arcade چون 65 نانومتری هست خرجش کمتر بوده و واسه همین هم مموری همراهش هست.

بچه ها ایکس باکسای مدل 2006 چه طورند؟ پسر عموم گرفته. روزی چند ساعت بازی کنه؟ بعد از یارو که خریده میگه 2ساعت بازی کن بعد 30 دقیقه استراحت بده دوباره..... بد چنتا راه کار هم باسه جلوگیری از 3 چراغ بگید. نکته ی جالب هم اینه که درایوش بنکیو هستش.

آخرین ویرایش:
بچه ها ایکس باکسای مدل 2006 چه طورند؟ پسر عموم گرفته. روزی چند ساعت بازی کنه؟ بعد از یارو که خریده میگه 2ساعت بازی کن بعد 30 دقیقه استراحت بده دوباره..... بد چنتا راه کار هم باسه جلوگیری از 3 چراغ بگید. نکته ی جالب هم اینه که درایوش بنکیو هستش.
درايو benQ در مدل 2006 ؟؟؟؟:eek: امكان نداره ! تا اونجايي كه من ميدونم benQ اولين بار در Elite استفاده شده .
در ضمن من به تو توصيه ميكنم اگه قصد خريد داري 2006 نخر ، الان بهتره از اين سري جديد بگيريد .

پس من اشتباه فکر میکردم؟ من فکر می کردم که j/asia هم برقش 110 هست ولی مبدل توی خود جعبه اش وجود داره ولی توی بقیه مدلها باید جدا تهیه کرد
اصلا چیزی به نام مبدل برای x360 ما نداریم. این ترانس هایی هم که بچه ها صحبتشو می کنن ترانس بخچال هست اکثرا که برق 110 رو به 220 ولت تبدیل می کنه و 500 وات هم هست.

کشور های امریکا و ژاپن برقشون 110 ولت هست برای همین کنسول های NTSC/UC , NTSC/J آداپتورشون 110 هست.
کشور های اروپا و آسیای شرقی و خاورمیانه و ... همگی برقشون 220 ولت هست برای همین کنسول های NTSC/J Asia , PAL جفتشون آداپتورشون 220 ولت هست.

دانلود بازی،فیلم،موزیک و کلی Theme و Gamer Picture همچنین آپدیت ها هم که حجم میگیرن راحت می تونید آپدیت کنید.
به هر حال صبر کردن بهتره...!!!
البته اگه به live وصلش کنه !

به نظر من که arcade خیلی به صرفه تره چون بازی های اوریجنال تو جعبش نیست
ارزون تره .. رایان صبا داره میده 290 تومن !!!! فوقش یه هارد 20 هم میخری رو هم دیگه
میشه 380 تومن !! 380 کجا 480 کجا
چرا اینقدر اختلاف ؟ مگه بازی اوریجنالاش چقد میرزن ؟:confused:

البته اگه به live وصلش کنه !

به نظر من که arcade خیلی به صرفه تره چون بازی های اوریجنال تو جعبش نیست
ارزون تره .. رایان صبا داره میده 290 تومن !!!! فوقش یه هارد 20 هم میخری رو هم دیگه
میشه 380 تومن !! 380 کجا 480 کجا
چرا اینقدر اختلاف ؟ مگه بازی اوریجنالاش چقد میرزن ؟:confused:
کلا arcade بسته به صرفه ای هست و مشکلی هم نداره. ولی اینکه رایان صبا می ده 290 تومان خیلی عجیبه! چون قیمت اصلی این کنسول 280$ هست. فکر می کنم الکی زده باشه.

اون دوتا بازی اورجینال هم که روی بعضی premium ها هست کاملا مجانی و در واقع هدیه هست و اصلا پولی براش پرداخت نمی شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or