jack sparrows
کاربر سایت
کسی میدونه که چرا قیمت Xbox360 Core با Xbox360 Arcade یکی است؟؟؟
تو خود سایت Xbox برای هردوتاشون نوشته 280 دلار!
تو خود سایت Xbox برای هردوتاشون نوشته 280 دلار!
حیفه.به نظر من Premium بگیر.آدم صبر کنه خیلی به سودش هست تا این که عجله کنه و جنس بخره.
فکر می کنی ارزش نداره.زمانی که بدون هارد گرفتی می فهمی چی میگم.
خب شما مزایاشو بگین !
مدلی از اکس باکس وجود داره که برقش 220 باشه یا همه انواعش باید مبدل 110 به 220 استفاده بشه؟
درايو benQ در مدل 2006 ؟؟؟؟بچه ها ایکس باکسای مدل 2006 چه طورند؟ پسر عموم گرفته. روزی چند ساعت بازی کنه؟ بعد از یارو که خریده میگه 2ساعت بازی کن بعد 30 دقیقه استراحت بده دوباره..... بد چنتا راه کار هم باسه جلوگیری از 3 چراغ بگید. نکته ی جالب هم اینه که درایوش بنکیو هستش.
امكان نداره ! تا اونجايي كه من ميدونم benQ اولين بار در Elite استفاده شده .اصلا چیزی به نام مبدل برای x360 ما نداریم. این ترانس هایی هم که بچه ها صحبتشو می کنن ترانس بخچال هست اکثرا که برق 110 رو به 220 ولت تبدیل می کنه و 500 وات هم هست.پس من اشتباه فکر میکردم؟ من فکر می کردم که j/asia هم برقش 110 هست ولی مبدل توی خود جعبه اش وجود داره ولی توی بقیه مدلها باید جدا تهیه کرد
البته اگه به live وصلش کنه !دانلود بازی،فیلم،موزیک و کلی Theme و Gamer Picture همچنین آپدیت ها هم که حجم میگیرن راحت می تونید آپدیت کنید.
به هر حال صبر کردن بهتره...!!!
کلا arcade بسته به صرفه ای هست و مشکلی هم نداره. ولی اینکه رایان صبا می ده 290 تومان خیلی عجیبه! چون قیمت اصلی این کنسول 280$ هست. فکر می کنم الکی زده باشه.البته اگه به live وصلش کنه !
به نظر من که arcade خیلی به صرفه تره چون بازی های اوریجنال تو جعبش نیست
ارزون تره .. رایان صبا داره میده 290 تومن !!!! فوقش یه هارد 20 هم میخری رو هم دیگه
میشه 380 تومن !! 380 کجا 480 کجا
چرا اینقدر اختلاف ؟ مگه بازی اوریجنالاش چقد میرزن ؟:confused: