فقط مراقب باش تاریخ 1.2007 نگیریمن خواستم یک xbox 360 با این مشخصات...
پریموم
اوایل سال 2007
درایو سامسونگ
20 گیگ حافظه
--
این مدلش خوب هست؟
به من گفتن حدود 450 تومان
قیمت دست شما هست چند هست؟
الان Halo Edition و Elite با مادربورد Falcon پیدا میشه از iranxboxسلام به بچه های 360
میخواستم بدونم پریمیوم های جدید که Hdmi دارن مشکل گرمایی ندارن؟
از چه تاریخی به بعد خوبه بگیرم؟
تو بازار گیر میاد؟
قیمتشون چنده؟
میشه پشت سر هم بازی کرد؟
مرسی
این حرفهای بچه گانه واقعا از بچه های این سایت بعیده . اخه کجای کنسول نوشته شما نباید بیشتر از 2 ساعت بازی کنید:confused:سلام. بچه ها حالا که من هالو سفارش دادم ولی میگن با پرمیوم ها روز3-4 ساعت باید بازی کنی. مدل های هالو چند ساعت بازی کنی داغ نمیکنه؟
سلام به بچه های 360
تو بازار گیر میاد؟
قیمتشون چنده؟
میشه پشت سر هم بازی کرد؟
مرسی
2007.8 به بعد تولید شده و تو بازار هم خیلی کم گیر میاد سلام. بچه ها حالا که من هالو سفارش دادم ولی میگن با پرمیوم ها روز3-4 ساعت باید بازی کنی. مدل های هالو چند ساعت بازی کنی داغ نمیکنه؟
سلام به بچه های 360
تو بازار گیر میاد؟
قیمتشون چنده؟
میشه پشت سر هم بازی کرد؟
مرسی
چرا میخای سوپر کولر بخری ؟ اصلا فن نخر تاثیرش خیلی کمهدوستان من میخوام یه فن سوپر کولر بخرم . قیمتش چنده ؟ بعدش چه مارکی بگیرم ؟ اصلا مارک داره یا همین سوپرکولر مارکشه ؟؟؟؟؟؟ مرسی پیشاپیش
بخشيد اين سوالو ميكنما ولي مگه شما Halo Edition نميخواستي بخري ! ديگه سوپر كولر ميخواي چيكار !دوستان من میخوام یه فن سوپر کولر بخرم . قیمتش چنده ؟ بعدش چه مارکی بگیرم ؟ اصلا مارک داره یا همین سوپرکولر مارکشه ؟؟؟؟؟؟
به نظر من اين سري جديد هيچ احتياجي به فن نداره ! چون اصلا داغ نميشه كه فن هم بذاري !:biggrin1:آره.البته یه فن هم بخر که دیگه هیچ مشکلی نباشه هر چند که فکر نکنم نیاز باشه.
با 400 تومان تنها کاری که می تونی بکنی بگی یکی از امریکا یا اروپا بخره و برات پست کنه. اینجا همچین قیمتی حالا حالا نمی تونی پیدا کنی چون این قدیمیارو الان بالای 400 می دن چه برسه به جدیدا.پس فعلا باید صبر کنم چون پول من 400 تومنه
میخوام مشکل گرمایی هم نداشته باشه
halo با elite هم نمیخوام !
با 400 کی میتونم یه 360 بخرم که مشکل گرمایی هم نداشته باشه (یعنی hdmi دار باشه)