راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

یه خبر خوب 360 های ارکد رو ظاهرا رایان صبا اورده که 290 تومان هم قیمت زده
این باندل از 360 دارای 5 بازی ارکد+256 مموری+دسته بیسیم+hdmi هست که واقعا عالیه

قیمتش واقعا عالیه
چو.ن قیمت جهانیش هم 280 دلاره
اگه فروشندگاه همه مدل ها رو با این قیمت میدادن عالی بود

الان یعنی من 360ام رو به مانیتورم وصل کنم کیفیت ها بهتر نمیشه؟ چون الان تو NFS Pro Street اصلا من منو رو نمیبینم؟ به مانیتور وصل کنم میبینم؟ بهتر میشه؟
.
.
.
؟

پس برای دیدن بازیها با کیفیت Hd باید 600 ، 500 تومان خرج کنیم و تلوزیون Hd بخریم و راه دیگری نداره نه؟

پس چرا همه وصل می کنند به مانیتور؟ کیفیت بهتر میشه؟ من نوشته های Nfs Ps رو نمیبینم و خیلی بازیهای دیگه اگه وصل کنم به مانتیتور درست میشه؟

الان یعنی من 360ام رو به مانیتورم وصل کنم کیفیت ها بهتر نمیشه؟ چون الان تو NFS Pro Street اصلا من منو رو نمیبینم؟ به مانیتور وصل کنم میبینم؟ بهتر میشه؟

100% بهتر میشه!
اینکه پر واضحه که وقتی رزولوشن رو ببری بالا کیفیت از tv معمولی خیلی بهتره
اصلا تفاوت کنسول های این نسل با نسل قبل اینه که بازی ها رو میشه با رزولوشن بالا بازی کرد
تلویزیون معمولی هم که رزولوشن اش 480i هست و کیفیت افتضاح .....
توصیه میکنم هر چه زود تر یه کابل vga بگیری و با مانیتور بازی کنی
بازی کردن با یه مانیتور اشغال بهتر از بازی کردن با tv معمولی(SD TV) هست ... چون میشه رزولوشن رو برد بالا

پس برای دیدن بازیها با کیفیت Hd باید 600 ، 500 تومان خرج کنیم و تلوزیون Hd بخریم و راه دیگری نداره نه؟

کجا با 500-600 تومن تلویزیون HD میفروشن برادر؟ :-"
ما 3 تومن ناقابل پول دادیم که به این درجه از حال کردن نائل بشیم :biggrin1:

دوستان از بين 360 (perimum hd , halo ,elite ) كدام يك بهتره (يعني مطمعن تره)
به نظر من که همون پریموم مال سال 2007 رو بخری از همه بهتره اون الیت که واقعا چیز مذخرفیه ;) ( حتی یه اچ دی ویدی پلیر هم نداره اونوقت همش چند دلار ارزونتر از پی اس 3 20 گیگ هست ;) در حالی که پی اس 3 20 گیگ بلوری پلیر هم هست )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or