راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام به همه ی دوستان من شاید تا هفته ی دیگه بخوام xbox از المان بگیرم یعنی سفارش بدم واسم بیارن.چند سوال خیلی ضروری دارم اگه کمک کنید خیلی لطف کردید.
1 xbox arcade در اروپا رلیز شده .چون تولید 3 ماه اخیر 2007 است پس میشه نتیجه گرفت که معایب گرماییش (مادربرد فالکن) تا حدودی رفع شده باشه؟؟؟
2 قیمت این مدل 279 $ دقیقا به یورو چقدر میشه ؟چون اگه بخواد 279 یورو باشه !!! به پوله ما یه 80 تومان میاد روش که خیلی ظلمه !!!!
3 احتمال زیاد اونجا فقط رجیون پال گیر بیاد ولی اگه رجیون های دیگه هم موجود باشه کدوم نوع بهتره؟
4 در مورد درایو چی ؟
5 در کل می صرفه با توجه به کپی خور کردن و احتمالا تغییر رجیون دادن از اون ور برام بیارن یا اینجا مقرون به صرفه تر در میاد؟
با تشکر از تمام ایکس باکسیای عزیز.

یعنی کیفیت hdmi با component HD فرقی نداره؟
اینکه کیفیت HDMI با Component HD فرق داره جملش از نظر معنی زمین تا آسمون با اینکه بگیم فقط با HDMI تصویر HD میگیریم فرق داره!
تصویر HD یعنی رزولوشن 720p یا بالاتر که با هردوی این سیم ها می شه این رزولوشن و رزولونشن های بالاتر رو گرفت. ولی hdmi به دلیل اینکه اطلاعات را به صورت دیجیتال منتقل می کنه هیچ افت کیفیتی در تصویر حاصل نمی شه ولی در component به مقدار خیلی خیلی کم ممکنه noise تو صفحه ایجاد شه. (البته این چیزا در حالت عادی قبال رویت نیست زیاد)
البته همه component ها هم تصویر 1080p رو نمی تونن منتقل کن و این امر بستگی به نوع HDTV و خود سیم داره. البته در مورد 360 زیاد فرقی نمی کنه چون 360 تعداد بازی هاش که واقعا 1080p باشن به 5 عدد هم نمی رسن.

سلام به همه ی دوستان من شاید تا هفته ی دیگه بخوام xbox از المان بگیرم یعنی سفارش بدم واسم بیارن.چند سوال خیلی ضروری دارم اگه کمک کنید خیلی لطف کردید.
1 xbox arcade در اروپا رلیز شده .چون تولید 3 ماه اخیر 2007 است پس میشه نتیجه گرفت که معایب گرماییش (مادربرد فالکن) تا حدودی رفع شده باشه؟؟؟
2 قیمت این مدل 279 $ دقیقا به یورو چقدر میشه ؟چون اگه بخواد 279 یورو باشه !!! به پوله ما یه 80 تومان میاد روش که خیلی ظلمه !!!!
3 احتمال زیاد اونجا فقط رجیون پال گیر بیاد ولی اگه رجیون های دیگه هم موجود باشه کدوم نوع بهتره؟
4 در مورد درایو چی ؟
5 در کل می صرفه با توجه به کپی خور کردن و احتمالا تغییر رجیون دادن از اون ور برام بیارن یا اینجا مقرون به صرفه تر در میاد؟
1- آره کیفیتشون بهتر شده ولی الزاما falcon نیستن و شانسیه.
2- قیمتش در اروپا 279 یورو هست.
3- اونجا فقط pal هست اصال چیز دیگه ای گیر نمیاد.
4- شانسیه.
5- تغییر ریجن کردن رو از سرت بیرون کن چون چیزی نیست که کسی بخواد ازش به صورت عادی استفاده کنه و ریسک بن شدن کنسول زیاد می شه. از اون ور بیاری بهتره چون اینجا اصلا arcade نیست.

4 در مورد درایو چی ؟

1.بله مشکل گرمایی رفع شده
2.به یورو کمتر میشه.در ضمن یورو 1390 تومان هست.
3.غیر از پال گیرت نمیاد اونجا.اما UC باشه خوبه
4.درایو BenQ هست.احتمال Hitachi بودن هم هست.
5.نه نمی صرفه.از ایران بگیری دردسر نداری.در ضمن پرمیوم بگیر خودت رو راحت کن.

با سلام این هیلو ادیشن چه ریجنهایی داره مگه نه اینکه فقط uc هست من تو دبی چند جا رفتم فقط پال هست چکار کنم کسی ادرسی تو دبی میدونه که uc داشته باشه یا همون پال بگیرم بیام ایران بدم نکس جن هم ریجن عوض کنه هم کپی خور گفته متونیم انجام بدیم

NextGen که انجام میده مشکلی نیست.

حتما UC بخر.فروشگاه های توی سیتی سنتر و چند تا مال دیگه رو هم بگرد.سیتی سنتر طبقه دومش سمت چپ ورودی CareFour فکر کنم داشته باشه.

تور خدا بچه ها شما مغا زه ای نیمشناید هالو ادیشن داشته باشه . من خودم پشت شهداریرم گشتم جایی نداشت . دوست دارم از مغازه بگیرم . انلاین کنسول گرفتن یه ذره واسم سخته . اگه جایی دیدید به من بگید . مرسی . نمیدونم چرا اینقدر کم یابه آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تور خدا بچه ها شما مغا زه ای نیمشناید هالو ادیشن داشته باشه . من خودم پشت شهداریرم گشتم جایی نداشت . دوست دارم از مغازه بگیرم . انلاین کنسول گرفتن یه ذره واسم سخته . اگه جایی دیدید به من بگید . مرسی . نمیدونم چرا اینقدر کم یابه آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داخل پاساژ لباف همون اول که کنار دیوار سی دی میفروشن یک مغازه هست کوچیکه و ویترینش هم المینیومیه اصلا تابلو هر کنسولی بخوای داره هفته پیش هالو داشت

سلام دوستان
من میخوام xbox 360 بگیرم ولی اینقدر مدل و تاریخ های مختلف این کنسول زیاده که گیج شدم
بودجه من هم 400 تومان هست
شما پیشنهاد میکنین چی بگیرم ؟ (همین طور مال چه تاریخی؟)
الان زمان خوبی برا خریدن هست یا نه؟

سلام دوستان
من میخوام xbox 360 بگیرم ولی اینقدر مدل و تاریخ های مختلف این کنسول زیاده که گیج شدم
شما با این پول فقط کور یا ارکد میتونید بگیرید

سلام دوستان
شما با این پول فقط کور یا ارکد میتونید بگیرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or