راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با قیمت بالا فروختن یه XBox 360 بن شده اونم توی تهران سخته.

اما جایی مثل بوشهر من اگر دستگاهم بن شده بود می تونستم حتی 550000 تومان هم بفروشمش(البته با یه سری وسایل).لازمه به یکی بفروشیش که اصلا به قیمت و ...آگاه نباشه ولی خیلی هم جوانمردانه نیست :biggrin1:

از کجا باید بفهمم که کنسول مال چه سالیه ؟؟
دیروز یه کنسول دیدم پشتش عکس هیلو 3 و aC و fIFA 08 رو داشت J هم بود ولی نزده بود چه تاریخی میداد 440 خوبه بگیرم ازش؟؟
اگه خوبه بگید تامنم حداکثر تا 2 هفته دیگه 360 دار بشم

از کجا باید بفهمم که کنسول مال چه سالیه ؟؟
دیروز یه کنسول دیدم پشتش عکس هیلو 3 و aC و fIFA 08 رو داشت J هم بود ولی نزده بود چه تاریخی میداد 440 خوبه بگیرم ازش؟؟
اگه خوبه بگید تامنم حداکثر تا 2 هفته دیگه 360 دار بشم
  1. جهت مشاهده تاریخ ساخت کنسول کافی است به برچسبی که در پشت آن قرار دارد مراجعه کرده و به تاریخی که در جلوی کلمه MFR Date ذکر شده توجه کنید.
  2. چناچه کنسول آکبند باشد کافی است به روی جعبه دقت کنید. یک قسمت کوچک برروی آن قرار دارد که روی آن نوشته شده: Lift for Serial Number. با فشار دادن این قسمت با انگشت می توانید به راحتی برچسب پشت کنسول را بدون باز کردن در جعبه مشاهده نمایید.
ادامه:
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=2786

اشكان مثل اينكه وقتي 360 رو باز كني اونجه يه تاريخ نوشته شده كه اون تاريخ اصلي هست و با اونكه پشت كنسول نوشته شده فرق ميكنه اين حرف درسته؟! يكي اينو گفت بهم;)

سلام
کسی شماره ابان بازی رایانه رو گرفته.تو این شماره 2 نفر از بچه های این مجله در نمایشگاه حضور داشته و گزارشی تهیه کردن
اون game convention رو حتما بخونید و ببینید این کشورهای غربی چه تصور ذهنی نسبت به ایران دارند.فکر کردند ما اینجا از دنیا بی خبریم و اصلا کسی نمیدونه اینجا کامپیوتر چیه!!!
نمیدونن تعداد زیادی گیمر حرفه ای هست که اخبار گیم رو زودتر از خودشون دارن و زندگیشون با این چیزا میگذره
وقتی با فیل هریسون مصاحبه میکنه هریسون فکر میکنه یه نفر هم تو این مملکت ps3 داره و نمیدونه نصف بیشتر کنسول هایه خاورمیانه رو ایران وارد میکنه اما...وقتی یه مجله(بازی رایانه) میدن دستش شاخ درمیاره
میبینید چه جوی تو دنیا علیه ایران درست کرد؟؟؟
از تمام مدیران عذرخواهی میکنم که آف تاپیک بود

اشكان مثل اينكه وقتي 360 رو باز كني اونجه يه تاريخ نوشته شده كه اون تاريخ اصلي هست و با اونكه پشت كنسول نوشته شده فرق ميكنه اين حرف درسته؟! يكي اينو گفت بهم;)

امین جون اون تاریخی که میگی روی جعبه مادر بورد حک شده و در حقیقت تاریخ ساخت مادر بوده و با تاریخ پشت کنسول فرق داره،تا بحال من هیچ کنسولی رو ندیدم که تاریخ پشتش با تاریخ روی جعبه مادربورد یکی باشه :cool:

سلام.
دوستان این قاب های 360 رو کجا و با چه قیمتی میدن؟؟؟
xcm-360-chrome-case1-big.jpg

سلام.
دوستان این قاب های 360 رو کجا و با چه قیمتی میدن؟؟؟
xcm-360-chrome-case1-big.jpg

توی ایران فکر کنم فقط فیس پلیت یا همون قسمت جلوییشو بتونی پیدا کنی ، دیواره های بغلشو من که تا بحال ندیدم بفروشن . فیس پلیت هم 15 تومن تا 25 تومن رو قیمت گرفتم.

امین جون اون تاریخی که میگی روی جعبه مادر بورد حک شده و در حقیقت تاریخ ساخت مادر بوده و با تاریخ پشت کنسول فرق داره،تا بحال من هیچ کنسولی رو ندیدم که تاریخ پشتش با تاریخ روی جعبه مادربورد یکی باشه :cool:
من اون پستی که در جواب امین جان نوشتم اشتباه بود الان که پست شما رو خوندم متوجه شدم تازه که امین تاریخ ساخت رو نوشته. اون موقع که نقل قول کردن نمی دونم چرا فکر کردم منظورش سریال نامبر کنسول هست. عذر خواهی می کنم از این بابت.

در هر حال تاریخ ساخت و assembly کردن کل کنسول مهمه که پشتش نوشته می شه نه تاریخ ساخت مادربرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or