StaR کاربر سایت Nov 16, 2007 #10,096 نوشته شده توسط ehhh: باید از توی سایتش سفارش بدم یا زنگ بزنم یه کمی بیشتر توضیح بده. بیشتر... تو برو تو سایت شمارش رو بردار فردا زنگ بزن با خودش هماهنگ کن و برات میفرستن
نوشته شده توسط ehhh: باید از توی سایتش سفارش بدم یا زنگ بزنم یه کمی بیشتر توضیح بده. بیشتر... تو برو تو سایت شمارش رو بردار فردا زنگ بزن با خودش هماهنگ کن و برات میفرستن
Punish3r کاربر سایت Nov 16, 2007 #10,097 نوشته شده توسط Deja Vu: کسی جواب منو نمیده؟ بیشتر... یعنی این پریمیوم ها با پورت hdmi اومد؟ همشون بنکیو هستن؟ کپی خور میشه؟ بیشتر... همه جاها كه نياوردن ! همشون BenQ هستن ! همين چند وقت پيش فريمور بنكيو اومد و كپي خور شد ، يعني ديگه هيچ مدلي از 360 وجود نداره كه كپي خور نشه
نوشته شده توسط Deja Vu: کسی جواب منو نمیده؟ بیشتر... یعنی این پریمیوم ها با پورت hdmi اومد؟ همشون بنکیو هستن؟ کپی خور میشه؟ بیشتر... همه جاها كه نياوردن ! همشون BenQ هستن ! همين چند وقت پيش فريمور بنكيو اومد و كپي خور شد ، يعني ديگه هيچ مدلي از 360 وجود نداره كه كپي خور نشه
gpod کاربر سایت Nov 17, 2007 #10,098 دوستان کسی میدون xbox360 arcade درایورش چی هست و ابا کپی خور میشه یا نه !؟
Silenthill_ir کاربر سایت Nov 17, 2007 #10,099 من دارم 360 خودم رو ميفروشم 300 تومن . براي اطلاع بيشتر برين اينجا :arrowd: http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9583 از دستتون بره حيف ميشه ها GOOD LUCK
من دارم 360 خودم رو ميفروشم 300 تومن . براي اطلاع بيشتر برين اينجا :arrowd: http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=9583 از دستتون بره حيف ميشه ها GOOD LUCK
Console ناظم سابق انجمن کاربر سایت Nov 17, 2007 #10,101 نوشته شده توسط EHHH: آخه من خونمون بوشهره می خوام ازیه جایی بگیرم که برام بفرستن. بیشتر... به به همشهری. پرتو و نکست جن خوبن.من با هر 2 کار کردم و کارشونم درسته. می تونی خرید کنی از هر کدوم دلت خواست.
نوشته شده توسط EHHH: آخه من خونمون بوشهره می خوام ازیه جایی بگیرم که برام بفرستن. بیشتر... به به همشهری. پرتو و نکست جن خوبن.من با هر 2 کار کردم و کارشونم درسته. می تونی خرید کنی از هر کدوم دلت خواست.
Silenthill_ir کاربر سایت Nov 18, 2007 #10,102 سلام بچه ها لطفا بگين پك هيلو براي 360 داراي اون خنك كننده ي اضافي (روي رم) هست ؟ مثل پرميوم جديدا كه HDMI دارن مرسي GOOD LUCK
سلام بچه ها لطفا بگين پك هيلو براي 360 داراي اون خنك كننده ي اضافي (روي رم) هست ؟ مثل پرميوم جديدا كه HDMI دارن مرسي GOOD LUCK
Console ناظم سابق انجمن کاربر سایت Nov 18, 2007 #10,103 چون 65 نانومتری هست فکر نمی کنم نیازی بوده باشه که بذارن.
milad_ps3 کاربر سایت Nov 18, 2007 #10,104 نوشته شده توسط Punish3r: همه جاها كه نياوردن ! همشون BenQ هستن ! همين چند وقت پيش فريمور بنكيو اومد و كپي خور شد ، يعني ديگه هيچ مدلي از 360 وجود نداره كه كپي خور نشه بیشتر... دوست عزیز: آیا همین مدلهای جدید 360 که hdmi دار هستش هم کپی خور شده اگه شده که خیلی خبر توپی دادی .. مطمینی ؟؟ 100% شده؟؟ اگه شده که من 25 آذر بگیرم یکی از همینا رو... قیمتش تو ایران چنده همین پریمیوم جدید که hdmi رو ساپورتا میکنه؟؟ تو رو خدا فقط بگین کپی خور شده یا نه؟؟ آخرین ویرایش: Nov 18, 2007
نوشته شده توسط Punish3r: همه جاها كه نياوردن ! همشون BenQ هستن ! همين چند وقت پيش فريمور بنكيو اومد و كپي خور شد ، يعني ديگه هيچ مدلي از 360 وجود نداره كه كپي خور نشه بیشتر... دوست عزیز: آیا همین مدلهای جدید 360 که hdmi دار هستش هم کپی خور شده اگه شده که خیلی خبر توپی دادی .. مطمینی ؟؟ 100% شده؟؟ اگه شده که من 25 آذر بگیرم یکی از همینا رو... قیمتش تو ایران چنده همین پریمیوم جدید که hdmi رو ساپورتا میکنه؟؟ تو رو خدا فقط بگین کپی خور شده یا نه؟؟
S stonecold کاربر سایت Nov 18, 2007 #10,105 الان این پرمیومها که کابل اچ دی ام ای داره کپی خور شده تو ایران هست؟
Console ناظم سابق انجمن کاربر سایت Nov 18, 2007 #10,106 نوشته شده توسط milad_ps3: دوست عزیز: آیا همین مدلهای جدید 360 که hdmi دار هستش هم کپی خور شده اگه شده که خیلی خبر توپی دادی .. مطمینی ؟؟ 100% شده؟؟ اگه شده که من 25 آذر بگیرم یکی از همینا رو... قیمتش تو ایران چنده همین پریمیوم جدید که hdmi رو ساپورتا میکنه؟؟ تو رو خدا فقط بگین کپی خور شده یا نه؟؟ بیشتر... بله چون درایوشون بنکیو هست کپی خور میشن. الان الایت ها درایو BenQ هستن و کپی خور شدن. نوشته شده توسط stonecold: الان این پرمیومها که کابل اچ دی ام ای داره کپی خور شده تو ایران هست؟ بیشتر... بله شده چون درایوشون بنکیو هست.
نوشته شده توسط milad_ps3: دوست عزیز: آیا همین مدلهای جدید 360 که hdmi دار هستش هم کپی خور شده اگه شده که خیلی خبر توپی دادی .. مطمینی ؟؟ 100% شده؟؟ اگه شده که من 25 آذر بگیرم یکی از همینا رو... قیمتش تو ایران چنده همین پریمیوم جدید که hdmi رو ساپورتا میکنه؟؟ تو رو خدا فقط بگین کپی خور شده یا نه؟؟ بیشتر... بله چون درایوشون بنکیو هست کپی خور میشن. الان الایت ها درایو BenQ هستن و کپی خور شدن. نوشته شده توسط stonecold: الان این پرمیومها که کابل اچ دی ام ای داره کپی خور شده تو ایران هست؟ بیشتر... بله شده چون درایوشون بنکیو هست.
StaR کاربر سایت Nov 18, 2007 #10,107 این هیلو ادیشن ها هم 65 نانومتری هم اون هتسینک اضافه هم داره کسی خواست بگیره این کنسول گزینه خوبی هست
این هیلو ادیشن ها هم 65 نانومتری هم اون هتسینک اضافه هم داره کسی خواست بگیره این کنسول گزینه خوبی هست
Nod کاربر سایت Nov 18, 2007 #10,108 آقا من الان می خوام halo edition بگیرم به نظر شما از کجا بخرم؟؟؟؟؟؟قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟؟
Console ناظم سابق انجمن کاربر سایت Nov 18, 2007 #10,109 فعلا که پرتو نیاورده باید بگردی توی تهران ببینی پیدا میشه یا نه.
blackworld666 کاربر سایت Nov 18, 2007 #10,110 سلام من تو جمهوری دیدم هیلو کپی خور 650 تومن و الایت کپی خور هم 700 می داد راستی پرمیوم هم مثل اینکه دوروبر 430 - 440 شده
سلام من تو جمهوری دیدم هیلو کپی خور 650 تومن و الایت کپی خور هم 700 می داد راستی پرمیوم هم مثل اینکه دوروبر 430 - 440 شده