راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

درود
کسی Core خوشقیمت سراغ نداره:-". درایوهاشون چی هست؟
لان حدود یه هفته است با ورود این بازی ها 360 کشیده بالا شده حدوده 440000 تومان!!!!!!
ای دزدها، 20 روز پیش یکی خریدم 380 تومن تازه طرفداشت برام پشتک بالانس میزد :laughing:.

اگه میشه جواب سوال منو کامل تر و واضح تر جواب بدید

ممنون
معلومه صدای 21 ولت بیشتره
اگه تو الان هیچ کولری رو دستگات نیست 12 ولت کن . اگر هم اینتر کولر داری بعد از 12 ولت کردن باید بزاری کنار اینتر کولر رو (چون مختل میکنه تهویه رو)
ولی فکر کنم تا حالا مشکل نداشتی انشاالله دیگه مشکل پیدا نمیکنی
موفق باشید امیر حسین

یکی از دوستان از دوبی آورده بود که 480 تومان پیش فروش کرد.2 تا بازی اوریجینال هم روش بود

فکر کنم بتونه برات سفارشی بیاره.چون درایوش بنکیو هست کپی خور میشه.

یعنی این پریمیوم ها با پورت hdmi اومد؟ همشون بنکیو هستن؟ کپی خور میشه؟

یه سوال دوستان این xbox arcade چجوریه خوبه یا primium بهتره/؟
بعد ایا با xbox میشه فیلمهای HD دید یا نه/؟
این arcade ها که من جایی ندیدم.تو یک کلام راحتت کنم primium از هر لحظ بهتره
با 360 فیلم با کیفیت hd میشه دید اما نمیشه از hdDVD استفاده کرد باید hd درایو بخری

من امروز رفتم که یه دونه 360 بخرم می گفتن 500 بعد اومدم دیدم توی سایت پرتو زده 400
باید خرید پستی کنم اعتباری هست به این شرکتا یه هویی 400 تومن پول بی زبون رو نخورن ماهم هیچ کاری نتونیم بکنیم اگه کسی خریده راهنمایی کنه ممنون میشم

من امروز رفتم که یه دونه 360 بخرم می گفتن 500 بعد اومدم دیدم توی سایت پرتو زده 400
باید خرید پستی کنم اعتباری هست به این شرکتا یه هویی 400 تومن پول بی زبون رو نخورن ماهم هیچ کاری نتونیم بکنیم اگه کسی خریده راهنمایی کنه ممنون میشم
از نظر اطمینان که اره میفرستن ولی ممکنه یه وقت مشکلی داشته باشه یا...
تو اگه از طاهر خرید کنی مطمئن تری چون کارش درسته+اهل دوز کلک نیست+24 ساعت هم وقت تست میده
البته پرتو هم من ازش بد نشنیدم ولی تا حالا کنسول نخریدم ازش
بعد یادت باشه با پست ندی بفرستن بگو با تیپاکس بفرستند

ممنون از پاسختون یکی میگفت هست واسه فروش 330 هم میگفت فکر کنم که همراهش یه مموری 256mb هم داره اینجا رو ببینید
من نگفتم نیست تو پایتخت ندیدم هنوز.شاید هم اوردن ولی primium بهتره
مموری داره256 + 5تا بازی arcade+دسته بی سیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or