راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

همین الان هم بگیری مشکلی نیست.

1 فن 3 تایی کنارش بگیری مشکل حله.حتی می تونی 12 ولت هم کنی فن های داخلش رو.اما با همون فن های 3 تایی که پشت کنسول وصل میشه هم مشکلی پیش نمیاد.من خودم الان همین طوری هست کنسولم.هیچ مشکلی هم نداره.
برو بخر خودت رو راحت کن.

Please Give Answer TO ME:
Elite 470 toman
J
Vali nemidunam adaptore tabdiles be 220 volto dare YA NA.
Chande??? MOSHKELE GARMAEI DARE??? YE KAM TOZIH MIDID?
کجا این قیمت رو میده؟! خیلی عالیه یعنی مفته!
حالا بگیر اگه اداپتورش نخورد که به نظرم میخوره فوقش میری یکی میخری!
مشکل گرمایی هم نداره

AGE MIKHAI BEGAM 2ta Biare!!!! Jedi Migama??? hala unike next generation 600 mide ba ina fargh dare??? AGHA Man Mitarsam. Nagiram SAF SHAM???? Chon Faghat behesh miggam region dastgah chie basam biare. Na Midunam dvd playeresh chie? na inke adaptor dare ya na. Lotfan begid Che rigoni begiram. daghigh begid please?? Rasti man vista daram base hamin nemitunam farsi type konam. badesh elite remote dare??? ya na

آخرین ویرایش:
فقط اگر تعداد بازی کننده ها توی خونتون بیشتر 1 نفر هست یه دسته اضافی هم بگیر.

اگر مانیتوری که Dvi و Hdcp ساپورت می کنه هم داری یه سیم Vga بگیر که روی مانیتور بتونی بازی کنی.

میخواستم ببینم صدای 12 ولت بیشتر هست یا صدای سوپرکولر؟؟؟؟

و اینکه کدومشون بهتره؟ من 7 یا 8 ماهی هست سوپرکولر دارم و اصلا مشکل نداشته (گوش شیطون کر!)
حالا به نظر شما 12 ولت کنم یا نه؟ یه موقع خراب نشه؟ تو دستگاه هم دستکاری می کنند؟

و اینکه کدومشون بهتره؟ من 7 یا 8 ماهی هست سوپرکولر دارم و اصلا مشکل نداشته (گوش شیطون کر!)
حالا به نظر شما 12 ولت کنم یا نه؟ یه موقع خراب نشه؟ تو دستگاه هم دستکاری می کنند؟
منم کردم ولی نه 12 ولت مثل یکی از بچه ها به اداپتور متغییر وصل کردم و رو 9 ولت میزارم و صداش هم بد نیست از 12ولت بهتره....اما بیشتر این صدا ماله این سوراخ های پشت دستگاه هست اگه دل بریدنش رو داری اینم خوبه

منم کردم ولی نه 12 ولت مثل یکی از بچه ها به اداپتور متغییر وصل کردم و رو 9 ولت میزارم و صداش هم بد نیست از 12ولت بهتره....اما بیشتر این صدا ماله این سوراخ های پشت دستگاه هست اگه دل بریدنش رو داری اینم خوبه

دوستان الان این مدل پریمیوم که میگن کابل hdmi رو هم داره ، قیمتش تو ایران چنده ؟؟ و آیا وارد ایران شده؟؟؟

کپی خور شده یا نه؟؟؟ و به نظرتون فوقش تا چند وقت دیگه کپی خور میشه؟؟؟

یکی از دوستان از دوبی آورده بود که 480 تومان پیش فروش کرد.2 تا بازی اوریجینال هم روش بود

فکر کنم بتونه برات سفارشی بیاره.چون درایوش بنکیو هست کپی خور میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or