راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آقا من می خوام XBox360 بگیرم.تولید 9/2006 هست.یه فن 3 تایی هم باهاش می خوام بگیرم.

این ها کافیه ؟اگر فکر می کنید چیز بهتری هم هست راهنماییم کنید.
خب اگه واسه 2007 باشه بهتره ولی اخرای 2006 هم خوبه
برو بگیر ایشنالله واسش مشکلی پیش نمیاد

با عرض سلام خدمت ایات عظام

میخواستم بدونم که ممکنه مایکروسافت یه کنسول جدید بعد از 360 معرفی بکنه و اصولا خبری
راجع به این هست؟

خبری که هسن دارن روی یه XBox جدید کار میکنن.اما فعلا حداقلش تا 3-4 سال در خدمت XBox360 هستیم.

سلام
با عرض پوزش یه سواله فنی حرفه ای دارم:من یه 3 ماهی میشه 360 خریدم اما نمیدونم کنسولم IExtermeهست یا نه از کجا باید بفهمم
چسب گارانتی کنسولم باز نشده از کجاش اینو کپی خور کردن من هرچی نگاه کردم نفهمیدم:eek: ولی باهاش بازی کپی بازی میکنم !!!!:confused:
راستی قاب کاملش پیدا میشه چنده؟
به نظر شما مایکروسافت دایرکتور اکس10 رو برای 360 عرضه خواهد کرد؟:biggrin1:
کابل اتصال به ال سی دی چنده و آیا کیفیتش خوبه؟:confused:
من 4 تا فن 12 پشت کنسولم وصل کردم بعد امتحان دیشب 4 ساعت روشن مونده بود ولی اصلاً ضره ای هم داغ نشد:-"
به نظر آقایون کنسولم مشکل پیدا میکنه؟:confused:
سری ساختمم2007
شرمنده هرچی سوال گیر آوردم پرسیدم!!!!!:cheesygri:blushing:

نمیدونم کنسولم IExtermeهست یا نه از کجا باید بفهمم

شما بايد يه بازي كه پچ stealth رو نداره رو كنسولت امتحان كني
اگه بازي نيومد يعني فرمور i extreme هست
کابل اتصال به ال سی دی چنده و آیا کیفیتش خوبه؟

منطورت كابل vga هست ديگه؟
بهترين هاش real هست كه 25 هست و مشابه مايكروسافت كه 30 تومن هست
كيفيت شون هم خوبه
پ . ن :البته قيمت ها تقريبي بودن

سلام
با عرض پوزش یه سواله فنی حرفه ای دارم:من یه 3 ماهی میشه 360 خریدم اما نمیدونم کنسولم IExtermeهست یا نه از کجا باید بفهمم
چسب گارانتی کنسولم باز نشده از کجاش اینو کپی خور کردن من هرچی نگاه کردم نفهمیدم:eek: ولی باهاش بازی کپی بازی میکنم !!!!:confused:
راستی قاب کاملش پیدا میشه چنده؟
به نظر شما مایکروسافت دایرکتور اکس10 رو برای 360 عرضه خواهد کرد؟:biggrin1:
کابل اتصال به ال سی دی چنده و آیا کیفیتش خوبه؟:confused:
من 4 تا فن 12 پشت کنسولم وصل کردم بعد امتحان دیشب 4 ساعت روشن مونده بود ولی اصلاً ضره ای هم داغ نشد:-"
به نظر آقایون کنسولم مشکل پیدا میکنه؟:confused:
سری ساختمم2007
شرمنده هرچی سوال گیر آوردم پرسیدم!!!!!:cheesygri:blushing:
کنسول شما ixtreme نیست چون هیچ مغازه ای بدون درخواست خود مشتری این فیرمور را روی کنسول نمی ریزه.
شما در کنسول رو باز کردی که دیدی چسب گارانتی باز نشده؟ لابد چسبرو به جای اینکه از وسط پاره کنن، از بقل کندن بعد از کار دوباره چسبودن در هر صورت ارزشی نداره اون برچسب تو ایران.

قاب کامل 360؟ فکر می کنم فروشگاه nextgen.ir یکی نسبتا سالم داشته باشه.

DX10 چیزی نیست که کسی بخواد برای کنسولش عرضه کنه. یا سخت افزار کنسول از DX10 پشتبانی می کنه یا نمی کنه که هیچ کدوم از کنسول های حال حاضر از DX10 سخت افزارشون پشتیبانی نمی کنن بنابراین این کار نرم افزاری نیست که بشه عرضه کرد برای کنسول.

کابل اتصال به LCD که همون Component هست در خود جعبه 360 وجود داره (البته مدل premium) و احتیاج به خریدن نیست.

اینکه کنسول چند ساعت کار کنه تا خراب نشه یه بحث کاملا مسخره هست که یسری اینجا راه انداختن! 3 چراغ قرمز به ساعت ربطی نداره. ولی خوب مدت زمان طولانی اگه کنسول روشن بمونه پشت سر هم خوب به طبع بیشتر داغ می شه.
فن هات هوا رو بیرون می دن دیگه؟ یه وقت اشتباه وصل نکرد هباشه هوا رو بکشن تو به جای اینکه بدن بیرون!

کنسول شما هم انشاالله مشکلی پیدا نمی کنه.

قاب کامل 360؟ فکر می کنم فروشگاه nextgen.ir یکی نسبتا سالم داشته باشه.

کابل اتصال به LCD که همون Component هست در خود جعبه 360 وجود داره (البته مدل premium) و احتیاج به خریدن نیست.

شرمنده
دست همتون تشکر من کنسولم روش نقطه هم نیافتا ده میخواستم فقط ببینم رنگ دیگه ای قاب کامل داره؟:confused:
من کنسولم premiumهست
تشکر فراوان

چسب گارانتی کنسولم باز نشده از کجاش اینو کپی خور کردن من هرچی نگاه کردم نفهمیدم ولی باهاش بازی کپی بازی میکنم !!!!
100% چسب گارانتی کنسولتون باز شده است،فکر می کنید مایکروسافت خودش برای شما شخصا" کنسول کپی خور شده ّش رو اماده کرده و به این طریق به دستتون رسونده است !؟

به نظر آقایون کنسولم مشکل پیدا میکنه؟
سری ساختمم2007
بحث اینکه از بین دو تا X360 کدومشون زودتر 3 چراغ قرمز اصلی رو می دهد کاملا" بی فایده است چون تقریبا" به هیچ چیزی حتی InterCooler بستگی ندارد.
ولی برای من اثبات شده است که X360 هایی که تا اواخر 2006 تولید شدند نسبت به 2007 ها مشکلات بیشتری دارند.در اون سری همه چیز به شانس طرف بستگی داشت که کنسول سالم گیرش بیاید یا اینکه کنسولش بعد 3 ساعت بازی از دست برود.در سری 2007 مشکلات کمتر است.

-------
یک مورد را می خواستم سوال کنم.وقتی که برای اولین بار DarkNess رو داخل کنسولم گذاشتم ، کنسول درخواست آپدیت شدن با اطلاعات روی DvD بازی داد.از اون به بعد مورد خاصی نداشته است و فقط دیدم که دو-سه تا Themes اضافه شده است.روی جدیدترین بازی ها مثلا" BioShock هم احتیاجی به آپدیت مجدد پیدا نکرده است.این آپدیت چی بوده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or