خب اگه واسه 2007 باشه بهتره ولی اخرای 2006 هم خوبهآقا من می خوام XBox360 بگیرم.تولید 9/2006 هست.یه فن 3 تایی هم باهاش می خوام بگیرم.
این ها کافیه ؟اگر فکر می کنید چیز بهتری هم هست راهنماییم کنید.
برو بگیر ایشنالله واسش مشکلی پیش نمیاد
خب اگه واسه 2007 باشه بهتره ولی اخرای 2006 هم خوبهآقا من می خوام XBox360 بگیرم.تولید 9/2006 هست.یه فن 3 تایی هم باهاش می خوام بگیرم.
این ها کافیه ؟اگر فکر می کنید چیز بهتری هم هست راهنماییم کنید.
با عرض سلام خدمت ایات عظام
میخواستم بدونم که ممکنه مایکروسافت یه کنسول جدید بعد از 360 معرفی بکنه و اصولا خبری
راجع به این هست؟
ولی باهاش بازی کپی بازی میکنم !!!!:confused:
نمیدونم کنسولم IExtermeهست یا نه از کجا باید بفهمم
کابل اتصال به ال سی دی چنده و آیا کیفیتش خوبه؟
کنسول شما ixtreme نیست چون هیچ مغازه ای بدون درخواست خود مشتری این فیرمور را روی کنسول نمی ریزه.سلام
با عرض پوزش یه سواله فنی حرفه ای دارم:من یه 3 ماهی میشه 360 خریدم اما نمیدونم کنسولم IExtermeهست یا نه از کجا باید بفهمم
چسب گارانتی کنسولم باز نشده از کجاش اینو کپی خور کردن من هرچی نگاه کردم نفهمیدمولی باهاش بازی کپی بازی میکنم !!!!:confused:
راستی قاب کاملش پیدا میشه چنده؟
به نظر شما مایکروسافت دایرکتور اکس10 رو برای 360 عرضه خواهد کرد؟:biggrin1:
کابل اتصال به ال سی دی چنده و آیا کیفیتش خوبه؟:confused:
من 4 تا فن 12 پشت کنسولم وصل کردم بعد امتحان دیشب 4 ساعت روشن مونده بود ولی اصلاً ضره ای هم داغ نشد
به نظر آقایون کنسولم مشکل پیدا میکنه؟:confused:
سری ساختمم2007
شرمنده هرچی سوال گیر آوردم پرسیدم!!!!!:cheesygri:blushing:
100% چسب گارانتی کنسولتون باز شده است،فکر می کنید مایکروسافت خودش برای شما شخصا" کنسول کپی خور شده ّش رو اماده کرده و به این طریق به دستتون رسونده است !؟چسب گارانتی کنسولم باز نشده از کجاش اینو کپی خور کردن من هرچی نگاه کردم نفهمیدم ولی باهاش بازی کپی بازی میکنم !!!!
بحث اینکه از بین دو تا X360 کدومشون زودتر 3 چراغ قرمز اصلی رو می دهد کاملا" بی فایده است چون تقریبا" به هیچ چیزی حتی InterCooler بستگی ندارد.به نظر آقایون کنسولم مشکل پیدا میکنه؟
سری ساختمم2007
چییییییییییییی؟؟؟؟؟440 تومان؟؟؟؟؟؟این 360 های جدید هنوز وارد بازار ایران نشدند؟؟؟؟؟
اره بابا الان قیمتش شده همین قدر, 2007 هم هست و درایوشم هیتاچیه!چییییییییییییی؟؟؟؟؟440 تومان؟؟؟؟؟؟
یعنی من الان بگیرم این قدره؟؟؟؟کجا این قدر می دن؟درایور چی هست؟