desprado
کاربر سایت
نه خیر جنابهمون هیت سینک قبلی هست ولی یه خورده کمتر داغ میکنه .
من شنیدم الیت هیت سینک جدید رو داره

نه خیر جنابهمون هیت سینک قبلی هست ولی یه خورده کمتر داغ میکنه .

کلا الیت ها با هیت سینک جدید عرضه شدن و از همون اول هیت سینک جدید رو داشتنممنون از جوابتون ولي يه سوال دارم مگه اين اليت,كه تو بازار هست هيت سينك جديد رو نداره؟(اليت مشكل گرمايي داره يا نه؟ و اگر داره, اين مشكل(گرمايي) نسبت به مدلهاي قبلي بهتر شده , يا تغييري پيدا نكرده؟

ببین عزیزم همچین میگی 3 چراغ انگار همه کنسولها 3 چراغ میدن .
بزار واست روشن کنم 3 چراغ فقط و فقط از زیاد بازی کردن به وجود میاد .( 3 ساعت به بالا )
به حرف بقیه هم گوش نده که میگن بخاطر اینه یا اونه .
من 5 ماه پرمیوم دارم بدون فن روزی 2 ساعت بازی میکنم اخ نگفته .
در ضمن اینتر کولر باشه بهتره
ببخشيد كه دوباره سوالم رو مطرح ميكنم ,سوالم اين است كه آيا اليت مشكل گرمايش رفع شده يا نشده؟واگه رفع شده تا چه حدي ميباشد؟ (يعني باز 3چراغ قرمز ميده يا نه؟)سوال2:هيت سينك جديد در اليت تعبيه شده , يا همون ساختار قبلي توش هست؟
کلا الیت ها با هیت سینک جدید عرضه شدن و از همون اول هیت سینک جدید رو داشتن
اگر شما الیت خریدید و اگه تونستید اون مدلشو که هیت سینک های جدید رو داره بخرید طبق گفته مایکروسافت مشکل گرمایی توی این سری حل شده ولی هنوز هیچ یک از بچه های سایت این xbox هارو نداره تا ببینیم واقعا حل شده یا نه.ممنون از دوستان كه به سوالام پاسخ دادن ولي يه چيزه ديگه اگه اليت بخرم صرف نظر از( كپي خور نبودنش)......نياز بخريد اينتر كولر هست؟ممنون ميشم از جوابتون
ببین عزیزم که داری روشنگری میکنی، کنسول من بعد از 8 ماه خراب شد، و تا اون روز هم هرگز بالای سه ساعت بازی نکرده بودم باهاش. پس کنسول من، مشمول حکمی که معلوم نیست از کجا کشیدی بیرون نمیشه:
«3 چراغ فقط و فقط از زیاد بازی کردن به وجود میاد. (3 ساعت به بالا)»
این زمانو از کجا و چطوری و روی چه حسابی تعیین کردی؟ تو که به بقیه توصیه میکنی به حرف این و اون گوش ندن، حتما تنها مرجع تقلید ما هستی، پس اگه توی پست بعدیت توی این تاپیک، با دلایل علمی و منطقی اون جملاتو برای من و دیگران توجیه نکنی، از سایت اخراجت میکنم.
نميخوام پرينيوم بخرم چون ورودي HDMI نداره و اين سري جديدش هم تو بازار هنوز نيومده دليل ديگش همين مشكل گرمايش هست) [/QUOTE]حالا شما این همه سوال کردید حالا اجازه بدید ما از شما یه سوالی کنیم:
شما چه گیری دادین به الیت؟
:cheesygriدوست عزيز اگه يكم توجه كني ميبيني چي نوشتم ,(سري جديدش تو بازار نيومده منظورم همون ورودي HDMI بود, بازار ايران ok )من هم ميدونستم سري جديد HDMI داره اينقدر هم از مرحله پرت نيستيم , نشون به اون نشون كه تو پك جديد(پرينيوم) كابل HDM نيست ولي تو پك ( اليت) كابلHDMI هست.بازم از اطلاع رسانيت ممنون........!!!
عزيز بزار كلا elite يا به قول خودت اليت را توضيح بدم . اينجا خيلي ها يا توان خريد اين كنسول را ندارند يا رفتند معمولي خريدند و ديگه نميتونن اليت بخرن دلشون براي خودشون ميسوزه و ميان جوابهاي الكي ميدن .
سري جديد elite داره توليد ميشه هيت سينك اضافه دارند كه كلا مشكل گرمايي حل ميشه حتي در سري قبل elite ها هم مشكل گرمايي نبود چرا كه اگه بود تا حالا حتما يكي از سايتها به مشكل گرمايي elite ها هم اشاره ميكرد يعني كلا فكرت از بابت گرما راحت باشه .
elite داراي پورت hdmi هست كه ميتوني در تلويزيون ها فول hd يا تلويزيونهايي كه دقت تصويري 1080p دارند وصل كني و كلي لذت ببري مخصوصا با اومدن بازي halo3 كه در دقت تصويري 1080p هست بخري و حالش را بكني .
در داخلشون يك كابل hdmi هست كه خريد يه كابل اضافه و گران بها را ميگيره .
داراي 120 گيگابايت هارد هست كه 100 گيگابيات از مدلهاي پريميوم بيشتره .
حداقا اينم مطمئن هستي كه اگه elite را بخري كنسولت شيكتر و ناز تر هست !!!
ولي elite كپي خور نشده و علت اصليش هم براي اينكه كه فراگير نيست و در كشوهاي اسيايي از جمله چين اين كنسول عرضه نميشه كه بتونن كپي خور كنن .
در ايران elite گرونتر هست پس به نظر من زياد ارزش نداره بخري واگه اونقدر پول داري كه بخري مهم نيست پس بخر !!
ولي يه چيزي ديگه وقتي كپي خور نيست باز ارزش خريد مياد پايين ولي اگه باز پولت داره پارو ميشه و خريد هر بازي به قيمت 50 الي 60 تومان برات مهم نيست پس مسئله اي نيست بخر !!
اگه ميتوني از خارج بخري خوبه ولي به نظر من يه ماه وايسي بهتر ميشه كه نسخه جديد پرميوم ها بياد كه هم خنكتر كار ميكنند و هم پورت hdmi دارند كه ارزش خريدشون بسيار بالاست.
ديگه فكر نكنم سوالي داشته باشي.
میشه یه توضیحی بدین که آیا از نظر هیت سینک ها و فن های پشت دستگاه یا کلا از نظر تهویه سری قدیمی الیت چه فرقی با همین پرمیوم های معمولی داره؟و اگه فرقی نداره پس چرا احتمال مشکل گرمایی نیست؟(تا اونجایی که من می دونم هیچ فرقی از نظر سیستم خنک کنندگی نداره)حتي در سري قبل elite ها هم مشكل گرمايي نبود چرا كه اگه بود تا حالا حتما يكي از سايتها به مشكل گرمايي elite ها هم اشاره ميكرد يعني كلا فكرت از بابت گرما راحت باشه .
میشه یه توضیحی بدین که آیا از نظر هیت سینک ها و فن های پشت دستگاه یا کلا از نظر تهویه سری قدیمی الیت چه فرقی با همین پرمیوم های معمولی داره؟و اگه فرقی نداره پس چرا احتمال مشکل گرمایی نیست؟(تا اونجایی که من می دونم هیچ فرقی از نظر سیستم خنک کنندگی نداره)
نسخه هاي قبل و اوليه اليت هم مشكل گرمايي داشتن و دارن اما چون آمار خرابيشون نسبت به Premium كاهش چشمگيري پيدا كرده به همين دليل كمتر بروي Crashing يا Freezing اليت بحث ميشه يادمه چندهفته بعد از عرضه Elite تو Fourm هاي Xbox-Scene كمي روي اين مساله بحث بود كه بنظر ميرسيد Heat Problem اليتها هم هنوز كامل برطرف نشده. اما سيستم تهويه در نسخه هاي اوليه اليت با پريميوم يكسان بود( مثل تعداد و نوع Heatsink ها و حتي آلياژشون يكسان بود و يا Rpm فنهاشون) پس چرا آمار خرابي كمتره ؟؟ بنظرم علت ميتونه در تفاوت مواد اوليه بكاررفته (مثلا استفاده از خازنهاي الومينيومي بجاي پليمري البته اگه اشتباه نكرده باشم) و استفاده از موادي كه گرماي كمتري توليد ميكنن و كمي تغيير در طراحي برد بود. به هر حال بنظر ميرسه كه در Multi-Heatsinks هاي جديد 360 كه Heatsink -GPU هم مثل CPU داراي سنسور حرارتي و اون لوله انتقال يكسان هوا شده و اين ميتونه خبر خوبي باشه.سري جديد elite داره توليد ميشه هيت سينك اضافه دارند كه كلا مشكل گرمايي حل ميشه حتي در سري قبل elite ها هم مشكل گرمايي نبود چرا كه اگه بود تا حالا حتما يكي از سايتها به مشكل گرمايي elite ها هم اشاره ميكرد يعني كلا فكرت از بابت گرما راحت باشه .