desprado
کاربر سایت
البته اینی که شما میگی تقلبیشه ولی بازم 30 تومن کجا 10 تومن کجا یادتاينتر كولر 30 تومنه!
باشه که همون 10 تومنیه قوی تره
البته اینی که شما میگی تقلبیشه ولی بازم 30 تومن کجا 10 تومن کجا یادتاينتر كولر 30 تومنه!
تمام این حرفا خیلی معذرت می خوام ولی الکی زده شده.
ixtreme هیچ گونه مشکلی نداره و به هیچ وجه هم ناقص نیست. خیلی راحت بگم ixtreme از تمام فریمور هایی که تا حالا ساخته شده کامل تره و امنیت بالاتری داره.
با فریمور های ورژن های 5.x هم شما بن می شی یکی نیست به اون طرف بگه که تو اصلا چند دفعه بن شدی که بدونی چه شکلی هست اصلا!
10 دفعه اینو تا حالا گفتم که مایکروسافت هر شب نمی شه ملت رو بن کنه. مایکروسافت می شینه آمار کنسول هایی که دیسک های کپی استفاده می کنند رو به مرور در طی چند ماه جماوری می کنه در یک روز نامشخص همرو بن می کنه. پس این جملاتی که بچه ها بازی می کنن و راضی هستن و مشکلی ندارن همش داستانه!
دوست عزیز من بااینکهiXtreme داشتم کنسولم بن شد حالا چکار کنم
هنوز هیچ گونه آمار بنی از ixtreme گزارش نشده. شما هم در این رایطه اشتباه می کنی چون اصلا در این چند وقته ms کسی رو بن نکرده که شما بخوای بن بشی. شما تنظیمات اتصال شبکت ایراد پیدا کرده احتمالا.دوست عزیز من بااینکهiXtreme داشتم کنسولم بن شد حالا چکار کنم
![]()
هنوز هیچ گونه آمار بنی از ixtreme گزارش نشده. شما هم در این رایطه اشتباه می کنی چون اصلا در این چند وقته ms کسی رو بن نکرده که شما بخوای بن بشی. شما تنظیمات اتصال شبکت ایراد پیدا کرده احتمالا.
خیی ممنون از راهنماییت دوست عزیز
برای استفاده از xlive باید adsl داشته باشیم ؟
من نمی دونم چرا شما ها همیشه دنبال یه چیزه ارزون هستید خوب همین کارا می کنید کهنه با Dial-Up هم میشه .
راستی دوستان من چند وقت ÷یش توی تجریش توی پاسا÷ کیش ی مغازه دیدم اون آخر آخر که زده بود بازی Xbox 360 2.500 تومن !!!! کسی تاحالا از اونجا خریده ببنینه خوب هست یا نه !؟
اره نمي ارزه بخاطر ارزون بودن بريم اونرو بخريمراستی دوستان من چند وقت ÷یش توی تجریش توی پاسا÷ کیش ی مغازه دیدم اون آخر آخر که زده بود بازی Xbox 360 2.500 تومن !!!! کسی تاحالا از اونجا خریده ببنینه خوب هست یا نه !؟
سریع که یه اتفاقی افتاد نباید بگویی بن شدم خلاص ! تنظیماتت رو چک کن در بخش NETWORK , LIVE ...دوست عزیز من بااینکهiXtreme داشتم کنسولم بن شد حالا چکار کنم
یه بازی که stealth patch نداره رو می زاری اگه اجرا نکرد یعنی ixtreme هست.اشکان ! فرق یک دستگاه دارای iXtreme و بدون iXtreme ( فریم ویر معمولی ) در چیست ؟ مثلا" من فردا بردم دادم کنسول رو اینو بندازن رویش،بعدش از کجا بفهمم روی کنسولم این نصب هست ؟
خیر، فقط elite دارای hdmi می باشد.سلام
360 premium جاي كابل HDMI داره؟
تبلیغ کدوم فروشگاه است