راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

کسی نمی دونه کجا اسلیم رو کپی خور میکنن و هزینش چقدره؟

دوست عزیزم اون روشی که گذاشتی برا مدلای قدیمی فقط هستش و الان کلی مدل جدید اضافه شده و همونجور که دوستمونم گفتن ، تنها و مطمئن ترین راه همون باز کردن و وصل کردن به جانگل فلشر هستش تا دقیق گفت چیه .

هزینه کپیم از 10 تا 15 هستش بسته به انصاف تعمیرکار و همون پشت شهرداری برین پره ، همه انجام میدن .

با تشکر از دوست خوبم شهاب،
من الان المان هستم. راهی وجود داره که با خیال راحت بشه 360 خرید که کپی خور بشه؟
ps3 دارم ولی 360 یه چیز دیگست، یه راهی بگید که بتونم یدونه بخرم، اینجا خیلی ارزونه

سلام
دوستان این که می گین قیمت xbox ممکنه بیاد پایین منظورتون کدوم قسمت از سال هست؟
من اصفهان یک xbox slim 250 gig که جی تگ باشه می خوام بخرم زیر 800 اصلا گیر نمیارم تازه 800 کرونا هست که نمیشه بازی رو از روی دیسک اجرا کرد و ترینیتی 900 تومن کمتر گیر نمیاد
البته عجله ندارم می تونم 2-3 ماه صبر کنم
به نظرتون چی کار کنم؟
کسی توی اصفهان جایی سراغ نداره زیر این قیمت؟

سلام
دوستان این که می گین قیمت xbox ممکنه بیاد پایین منظورتون کدوم قسمت از سال هست؟
من اصفهان یک xbox slim 250 gig که جی تگ باشه می خوام بخرم زیر 800 اصلا گیر نمیارم تازه 800 کرونا هست که نمیشه بازی رو از روی دیسک اجرا کرد و ترینیتی 900 تومن کمتر گیر نمیاد
البته عجله ندارم می تونم 2-3 ماه صبر کنم
به نظرتون چی کار کنم؟
کسی توی اصفهان جایی سراغ نداره زیر این قیمت؟

من خودم تهرانم
رنج قیمت تو تهران وصط امتحانات ترم اول مدارس پایین میاد و از خرداد ماه تا آخر مرداد سعودی بالا میده بعد که همه بپه ها کادوی کانامشون رو گرفتن از آخرای شهریور پایین میاد تا ترم اول که به پایین ترین قیمت میرسه.
مثلاً یه اسلیم4گیگ الان 600تا650هست ترم اول میشه 400تا500
البته باید قیمت دلار رو هم کنارش بذاری.

داداش چیزی تو ایران پایین اومدنی نیست ، برو سریعتر بخر تا بدتر نشده . پایین اومدن همه چی تو ایران مقطعی هست
دلار یهو یهو میشه 2000 تومن بعد کلی سر و صدا میشه میاد روی 1700 دوباره چند وقت دیگه میره رو 2200
فروشنده های ... هم قیمت رو کم نمیکنن تو اون برهه

سلام اساتید عزیز.:)
من می خوام یه Xbox 360 بگیرم.:>
اما اصلا سر در نمیارم.فقط یه چند روزی تو نت سرچ می زدم که چه جوریه و خوبه و بده...ولی بیشتر گیج شدم به خاطر تنوع در مدل و نحوه کپی خور کردن و دردسر هاش و...
به همین دلیل از اساتید بزرگوار خواهش می کنم که بنده را یه راهنمایی جامع و کامل بکنین.
یعنی بی زحمت از همون اول که می خوام از خونه بیام بیرون تا موقعی ای که دارم با فروشنده صحبت می کنم و موقعی که میخوام کنسولو بخرم:d
جدی میگم...باور کنید هیچی سر در نمیارم از کنسول ها...آخه تمام دوست و آشنا ها ، PC باز هستن و هیچکدوم مثله من حتی یه Xbox360 رو لمس نکردن.
اما 1 سوال مهم دارم :
آیا وقتی Xbox360 رو می گیری ، از قبلش کپی خور شده؟ یعنی فقط کافیه دستگاهو بگیری و یه بازی کپی شده جدید هم بگیری و بذاری داخل کنسول تا از بازی لذت ببری یا باید کارهای دیگه ای هم انجام بدی؟

اساتید بزرگوار...خواهشا یادتون نره که راهنمایی کنید...می ترسم یادتون بره فقط به همین سوال مهم جواب بدین و من باز تا چند روز در به در دنبال راهنمایی باشم.

ممنونم از لطف شما.
خدانگهدار.

اما اصلا سر در نمیارم.فقط یه چند روزی تو نت سرچ می زدم که چه جوریه و خوبه و بده...ولی بیشتر گیج شدم به خاطر تنوع در مدل و نحوه کپی خور کردن و دردسر هاش و...
به همین دلیل از اساتید بزرگوار خواهش می کنم که بنده را یه راهنمایی جامع و کامل بکنین.
یعنی بی زحمت از همون اول که می خوام از خونه بیام بیرون تا موقعی ای که دارم با فروشنده صحبت می کنم و موقعی که میخوام کنسولو بخرم:d
جدی میگم...باور کنید هیچی سر در نمیارم از کنسول ها...آخه تمام دوست و آشنا ها ، PC باز هستن و هیچکدوم مثله من حتی یه Xbox360 رو لمس نکردن.
اما 1 سوال مهم دارم :
آیا وقتی Xbox360 رو می گیری ، از قبلش کپی خور شده؟ یعنی فقط کافیه دستگاهو بگیری و یه بازی کپی شده جدید هم بگیری و بذاری داخل کنسول تا از بازی لذت ببری یا باید کارهای دیگه ای هم انجام بدی؟

اساتید بزرگوار...خواهشا یادتون نره که راهنمایی کنید...می ترسم یادتون بره فقط به همین سوال مهم جواب بدین و من باز تا چند روز در به در دنبال راهنمایی باشم.

ممنونم از لطف شما.
خدانگهدار.

دوستان خواهشا جواب بدین...به کمکتون نیاز دارم.:|

آخرین ویرایش:
اما 1 سوال مهم دارم :

ممنونم از لطف شما.
خدانگهدار.

خب ببینید ما کلا دو مدل اکس باکس داریم: جدید و قدیمی !
قدیمی ها شامل Arcade , Elite و جدید ها شامل 4GB , 250GB , 4GB with Kinect , 250GB with Kinect میشن.
فرق کلی مدل های جدید و قدیم اضافه شدن wi-fi داخلی، هارد داخلی، پورت مخصوص کینکت و پورت های USB بیشتر به مدل جدیده.
البته مدل Elite یه هارد 120 رو خودش داره.
شما اول ببینید کدوم رو میخواین، بعد برید بخرید دیگه !

در مورد کپی خور شدن که مدل های قدیمی راحت کپی خور میشن، هیچ کار خاصی هم برای بازی های جدید لازم نیست انجام بشه
ولی از وضعیت مدل های جدید بی خبرم ...

دوستان خواهشا جواب بدین...به کمکتون نیاز دارم.:|

سلام اولا به قول اقا محسن مدلی را که میخواهی مشخص کن که اقا محسن کامل توضیح داده و من لازم نیست چیزی بگم2 باید ببینی سطح کارت چقدره یعنی میخواهی شب تا صبح هم بازی کنی یا فقط مثل من وقت ازاد بازی کنی که من بهت میگم اگر خیلی خیلی میخواهی همش بازی کنی پس قید ارکید و الایت را بزن و برو سراغ 4GB , 250GB , 4GB with Kinect , 250GB with Kinect ولی اگر کم میخواهی بازی کنی که یک ARCADE بسه :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or