اره بابا خودمم همین هیتاچی 2007 گرفتم!هيتاچي خوب هست !؟ دستگاهش مشكل گرمايي يا ...... نداره !؟ ميشه شمارشو بدي !؟ (آقا طاهر ميفروشه ديگه ؟)
مشکل گرمایی تو 2007 ها کمتره....
شمارش تو سایتش هست!
اره اقا طاره...
اره بابا خودمم همین هیتاچی 2007 گرفتم!هيتاچي خوب هست !؟ دستگاهش مشكل گرمايي يا ...... نداره !؟ ميشه شمارشو بدي !؟ (آقا طاهر ميفروشه ديگه ؟)
بنظرم اگه شما از يه مغازه معتبر از همين جا بخري راحت تريسلام دوستان کسی ادرس دقیق فروشگاه 360 دبی داره و اینکه قیمت چند هست :confused:
ارزش داره اونجا بگیری یا نه ... ؟!
اگر بگیری بیاری ایران میشه کپی خور بشه :confused:
فقط ممنون میشم کسی یک ادرس دقیق بده که دیگه اونجا گیج نزنی ممنون میشم![]()
عزیز من توی میدون جمال از شیر مرغ تا جون ادمیزار پیدا میشه مطمئن باش 360 هم خیلی راحت گیرت میادسلام دوستان کسی ادرس دقیق فروشگاه 360 دبی داره و اینکه قیمت چند هست :confused:

سلام دوستان کسی ادرس دقیق فروشگاه 360 دبی داره و اینکه قیمت چند هست :confused:
منظورت چیه ؟http://www.n4g.com/xbox360/News-54384.aspx
Retail sources reported that a $50 price cut for Xbox 360 will be made on August 8. The timing coincides with the releases of Madden NFL 08, Bioshock, and Stranglehold. Still unclear is whether the reduction will be made to all three Xbox 360 versions.
برو واسه خودت!!!
منظورت چیه ؟
این خبر ککاهش قیمتو داده ؟ !
ایول مبارکهمن هم دوباره به جمع 360 باز ها پيوستم . 487 تومن خريدم . Premium NTSC/J سال 2007 با سي دي رام هيتاچي .
دوستان كسي خبر داره قيمت مانيتور 360 چنده !؟ (من يك سال پيش قيمت كردم 200 هزار تومن ميخواستم بدونم الان چقدر شده )

آره دیگه،میگه قراره 50$ ارزونتر بشه.
ایول مبارکه
خوب خریدی
بالاخره از پاناسونیک خریدی یا از یگانه؟
مانیتور کامپیوترت مگه نیست؟! از اون استفاده کن چرا بری بخری؟!
اخرین رزولوشونی که ساپورت میکنه چنده؟!
biggrin1:
)
متاسفانه خودم نمیرماما میشه بگید شما چند خریدید و قیمت چند بود core primum و اینکه چقدر برای کپی خور کردن کنسول دادید :confused: