راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

هنوز 100درصد نشده:p
ولی چون می خوام تو این ماه یه سفری به کیش داشته باشم شاید بازم میگم شاید خریدم
به نظر شما اگه بخوام شیراز بخرم بهتره یا کیش؟
میشه یه عکس از این برچسب بذارید؟
من که شیراز خریدم خوب هم در اومده فعلا تا ببینیم چی پیش میاد.
در ضمن مدیر عزیز اگه میشه بگید چه مشکلات غیر خاصی بوجود میاد ممنون میشم.

من که شیراز خریدم خوب هم در اومده فعلا تا ببینیم چی پیش میاد.
در ضمن مدیر عزیز اگه میشه بگید چه مشکلات غیر خاصی بوجود میاد ممنون میشم.
از کجا خریدید؟چند خریدید؟(می خوام قیمت شیراز دستم بیاد.)
من تنها فرقی که می دونم این که دو درایو دارن اینه که درایو سامسونگ قابلیت اجرای بازی های xbox(نه xbox360) رو از روی dvd5 داره یعنی لازم نیست بازی xbox1 رو رو dvd9 رایت کنی ولی در ال جی بازی xbox1 هم باید رو dvd9 رایت بشه.
اگه اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنن.

بخ خدا آدم تعجب میکنه ما میخواهیم بیاییم تهران چیز میز بخریم باری 360 شما میخوای بایای اینجا 360 بخری از همون nextgen بخر شیراز چیزی سرشون نیست یک نفر هست که خودش مغازه نداره ولی با یکی از مغزه دارا با هم کار کینن بغیشون همه چیز را از تهران میارن

شرمنده اینجا سوال میکنم ولی نمیدونم این تاپیک مانیتور کجا رفته.من یک مانیتور ال جی L1900e پدرم برام خریده ولی هنوز دستم نرسیده میخواستم بدونم 360 رو میشه بهش وصل کنم؟

سلام دوستان
منم امروز يه 360 پرميوم خريدم از نكست جن
حدود يك ساعت و نيم هم cod3 بازي كردم چندان داغي حس نكردم زير دستگاه و پشت!
البته فن هاش هم 12 ولت شده بود ولي خيلي سروصدا داره!!
فقط اينكه رزولوشن رو tv يكم تو ذوق ميزنه ميخوام بدونم اين real قيمتش چنده؟و اگه عكسي دارين ازش بزارين ممنون ميشم

قیمتش 20 25 است بابا این مشکل سخت افزاری میدونی چرا چون جنس درجه 4 چین میاد تو ایران بهترینش میره آمریکا و گرنه چین آشغال زن نیست ولی یه مشکل را داره ولی اگه جنس درجه یک احتمالش کمتره یه جورایی شانسی است.
آقا من ضد ایکس باکس حرف نزدم برید بخرید فقط درجه یک بخرید

فقط اينكه رزولوشن رو tv يكم تو ذوق ميزنه ميخوام بدونم اين real قيمتش چنده؟و اگه عكسي دارين ازش بزارين ممنون ميشم
میشه یه عکس از تلویزیونتون در حال انجام بازی بذارید؟من هر چی تو یه تاپیک دیگه از بچه
خواستم عکس بذاره کسی گوش نکرد.:((
بخ خدا آدم تعجب میکنه ما میخواهیم بیاییم تهران چیز میز بخریم باری 360 شما میخوای بایای اینجا 360 بخری از همون nextgen بخر شیراز چیزی سرشون نیست یک نفر هست که خودش مغازه نداره ولی با یکی از مغزه دارا با هم کار کینن بغیشون همه چیز را از تهران میارن
پس نظر شما اینه که خرید پستی از تهران (منظورم خرید کنسوله)بهتر از خرید از شیرازه؟
کسی در مورده کیش اطلاع نداشت؟

25 هزار تومان .

این ماکروسافتش هست : ( این 25 تومان نیست )

xbox_360_vga_cable.jpg

این ماکروسافتش هست

دوست عزيز شما عكس از real نداري؟ميخوام بدونم سر فيشهاش چه شكليه
میشه یه عکس از تلویزیونتون در حال انجام بازی بذارید؟من هر چی تو یه تاپیک دیگه از بچه
خواستم عکس بذاره کسی گوش نکرد.
الان چون دوربين دم دست نيست نمي تونم ولي فردا چند تا عكس برات ميزارم
البته كيفيتش چندان بد نيست ولي خوب حيفه وقتي كنسول 720p رو ساپورت ميكنه ادم با sdtv بازي كنه

از کجا خریدید؟چند خریدید؟(می خوام قیمت شیراز دستم بیاد.)
من تنها فرقی که می دونم این که دو درایو دارن اینه که درایو سامسونگ قابلیت اجرای بازی های xbox(نه xbox360) رو از روی dvd5 داره یعنی لازم نیست بازی xbox1 رو رو dvd9 رایت کنی ولی در ال جی بازی xbox1 هم باید رو dvd9 رایت بشه.
اگه اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنن.

خوب راستش توی شیراز قیمتها خیلی متفاوته من حتی 550 تومن هم شنیدم.اما میانگینش حدود 520 تا 510 هست.در ضمن من از یکی از آشنا ها خریدم اونم اونجوری که خودش میگفت خیلی احترام گذاشته و 500 تومن پامون حساب کرد.حالا دیگه نمیدونم خوب خریدم یا اینکه به اصطلاح انداخته بهمون.

شرمنده اینجا سوال میکنم ولی نمیدونم این تاپیک مانیتور کجا رفته.من یک مانیتور ال جی L1900e پدرم برام خریده ولی هنوز دستم نرسیده میخواستم بدونم 360 رو میشه بهش وصل کنم؟
شرمنده دوباره میپرسم چون فردا قراره برام بفرستنش میخوام بدونم 360 بهش وصل میشه یا نه چون فقط dvi-i داره.اگه با تبدیل میشه آیا تبدیلش گیر میاد؟

کابل real که این شکلی نیست ببین اصلا توی یک جعبه هست برای اینکه بفهمی اصل هست یا نه برو کابل کامپوننت کنسول را نگاه کن سریاش باید مثل اونا گرد باشه اصلا از جنس سیم مشه فهمید که اصله ولی قثشم خوبه فقط در بعضی جاها سایه میندازه ببین منظورم از سایه اداختن همه جا نیست مثلا در بازی هایی مثل ghost recon 2 که نور پردازی عالی کار شده وقتی نور از پس ابرا داره میاد شما یکم سایه کنارش میبینی که هی از بین میره ولی مثلا در forza 2 اصلا من چیزی احساس نکردم حالا هم که همون real هم گیر نمیاد چه برسه به اصل ببین من خودم هم همین مشکل را داشتم ولی این قول را بهت میدم که سایش اصلا بعضی جاها نیست 95 درصد درسته فقط جاهایی که نور روشن روشن میشه این اتفاق میفته به نظرم اگر خیلی گیر داری اصل بخر ولی همین real هم باعث شد من از saintrow خوشم اومد یعنی باور نمیکنی گرافیکش اصلا خوشم نمیومد ولی وقتی کابل وصل کردم اصلا یک چیز دیگه شد در ضمن در همه بازی ها همه چیز صیغلی تر و براق تر و طبیعی تر هست واقعا کابل فرق داره

شرمنده دوباره میپرسم چون فردا قراره برام بفرستنش میخوام بدونم 360 بهش وصل میشه یا نه چون فقط dvi-i داره.اگه با تبدیل میشه آیا تبدیلش گیر میاد؟
سلام حمید آقا چه طوری بیا اینم جواب سوالت
xbox-dvi.jpg

این یه کابله که از 360 به dvi برو تو تران ببین پیدا میشه یانه این اولیش.
123_2.jpg

اینم هست که از بالایی بهتر است av to dvi اسمش هست این از بالایی بهتر است شاید هم تو تران این پیدا بشه برو بگرد.
واما سومی را لینکش را میزارم برو ببین برای سومی باید یک کابل vga داشته باشی تا بخوره به اون تبدیله.
برو تو این لینک عکس را ببین
http://www.amazon.com/gp/product/im...4-9558241-8138303?ie=UTF8&s=electronics&img=2
من بهت یا دومی یا سومی را پیشنهاد میکنم بباید یکی از این دوتا گیر بیاد البته دومی بهتر و ارزان تر از سومی است و نیازی به کابل vga نداره.
چه طور بود خوب بود برو با dvi حال کن
در مورد اینکه گیر میاد یا نه برو تو تهران بگرد من اصفهانم البته تمام فامیلامون اونجان میخوای از یکیشون بپرسم از کجا راحت تر میتونی گیر بیاری به نظر من تو توپخونه یه سر بزن.

آخرین ویرایش:
خواستم عکس بذاره کسی گوش نکرد.:((

البته این رو مانیتوره:

دوست عزيز شما عكس از real نداري؟ميخوام بدونم سر فيشهاش چه شكليه

چون دیدم عکس هایی که دوستان گزاشتن شباهتی به کابل real نداشت خودم ازش عکس گرفتم!

6692a87.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or