راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام.
من درایو کنسولم سامسونگه ولی واقعا اگه روزی که میخواستم بخرم بهم هیتاچی میدادن بدون شک میخریدمش. کلا اونقدر فرق نداره، فقط چون یه زمانی فیرمورهای درایوش زودتر از هیتاچی بیرون میامد بعضی ها فکر میکردن بهتره. ولی واقعا فرق قابل ذکری نداره.
من تا حالا با هیتاچی کار نکردم ولی سامسونگ واقعا درایوش بیصداست. بعضی وقتها فکر میکنم اصلا دیسک تو درایو نمیچرخه! یا مثلا کنسول هنگ کرده بعد میبینم بازی رو لود کردم. درایو Ps2 هم صداش بیشتره از این...
البته من شنیدم درایو هیتاچی بازیها رو سریعتر لود میکنه، تو یه وب سایت خوندم. نمیدونم چقدر حقیقت داره...

سلام.
من درایو کنسولم سامسونگه ولی واقعا اگه روزی که میخواستم بخرم بهم هیتاچی میدادن بدون شک میخریدمش. کلا اونقدر فرق نداره، فقط چون یه زمانی فیرمورهای درایوش زودتر از هیتاچی بیرون میامد بعضی ها فکر میکردن بهتره. ولی واقعا فرق قابل ذکری نداره.
من تا حالا با هیتاچی کار نکردم ولی سامسونگ واقعا درایوش بیصداست. بعضی وقتها فکر میکنم اصلا دیسک تو درایو نمیچرخه! یا مثلا کنسول هنگ کرده بعد میبینم بازی رو لود کردم. درایو Ps2 هم صداش بیشتره از این...
البته من شنیدم درایو هیتاچی بازیها رو سریعتر لود میکنه، تو یه وب سایت خوندم. نمیدونم چقدر حقیقت داره...

واقعا درایو سامسونگ صداش از پی اس 2 هم کمتره من خودم درایو دستگاهم هیتاچیه ولی خوب صداش زیاده دیگه راستی امین جان مبارکه باید یه سور بدی ها در ضمن خرکاری درایو هیتاچی رو100 درصد تایید میکنم

METAL GEAR :

تموم کنید بحث رو. درایوهاش هم مثل خود 360 شانسیه یکی خوب درمیاد یکی بد.

آخرین ویرایش:
یکی از بچه ها که کنسولش رو از دبی گرفته یا از قیمت اونور خبر داره میشه قیمت xbox360 دو نوع core ,permium رو اونجا بگه
من از دبی خریدم پرمیم 400 تومن همین آقای Metal Gear هم ازا ونجا خریده اون 375 تومن خریده بود که دیگه فروختش کر رو نمیدونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or