راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام.
میخواستم دستگاه شارژ باطری برای دسته 360 بگیرم. کسی از بچه ها اینجا خریده؟ میدونید قیمتش چنده و چه مدلهائی داره؟ برای استفاده ازش باطری خاصی باید خرید؟ قیمت باطریهاش چنده؟
سوالتو اینجا بپرس;)

http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2876

اینجا تاپیک ( راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360 )

بچه ها به نظرتون الان وقت خریدن 360 هست ؟ :confused:
من 360 خودمو به خاطر اینکه Ban شده بود فروختم ، حالا می خوام دوباره بخرم .
NTSC/J Asia Hitachi رو میدن 480/000
میترسم بگیرم روباره Ban بشم ، دیگه حوصله ضرر دادن ندارم
نظر شما چیه ؟
این فریمور جدید هم که هنوز Feedback نداشته !
:confused::confused::confused::confused:

ببخشید من یه سوالی داشتم و اون اینه که هنگام خرید xbox به غیر از اینکه تاریخ ساختش بعد فوریه 2005 باشه باید به چه نکته ای توجه کنیم؟
باید چه چیزی رو چک کنیم؟

ببخشید من یه سوالی داشتم و اون اینه که هنگام خرید xbox به غیر از اینکه تاریخ ساختش بعد فوریه 2005 باشه باید به چه نکته ای توجه کنیم؟
باید چه چیزی رو چک کنیم؟
تاریخش که باید بعد از فوریه 2006 باشه نه 2005 .
درایوش سامسونگ باشه بهتره.
وقتی دستگاه رو روشن میکنی باید همونجا کشورتو و نام پروفایلتو بسازی اگه قبلا ساخته بوده باشن که دست دوم بیده :cheesygri برو توی قسمت plyed games ببین باهاش بازی نکرده باشن.اون برچسب روی درایو رو هم چک کن باید باشه.از جای معتبر بخر مثل next gen . بلاخره تصمیم گرفتی 360 بخری:laughing:

ببخشید یه سوال داشتم از حضور تان.بنده جدیدا یک عدد 360 خریداری کردم.ولی خوب درایور سامسونگ موجود نبود.طبق عکسهایی که دیدم باید ال جی باشه.پرسش من این بود که آیا این درایور مشکلاتی به همراه خواهد داشت یا خیر؟

ببخشید یه سوال داشتم از حضور تان.بنده جدیدا یک عدد 360 خریداری کردم.ولی خوب درایور سامسونگ موجود نبود.طبق عکسهایی که دیدم باید ال جی باشه.پرسش من این بود که آیا این درایور مشکلاتی به همراه خواهد داشت یا خیر؟
خیر دوست عزیز هیچ گونه مشکل خاصی نداره.

تاریخش که باید بعد از فوریه 2006 باشه نه 2005 .
درایوش سامسونگ باشه بهتره.
وقتی دستگاه رو روشن میکنی باید همونجا کشورتو و نام پروفایلتو بسازی اگه قبلا ساخته بوده باشن که دست دوم بیده :cheesygri برو توی قسمت plyed games ببین باهاش بازی نکرده باشن.اون برچسب روی درایو رو هم چک کن باید باشه.از جای معتبر بخر مثل next gen . بلاخره تصمیم گرفتی 360 بخری:laughing:
هنوز 100درصد نشده:p
ولی چون می خوام تو این ماه یه سفری به کیش داشته باشم شاید بازم میگم شاید خریدم
به نظر شما اگه بخوام شیراز بخرم بهتره یا کیش؟
میشه یه عکس از این برچسب بذارید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or