هائووووووون !؟ یعنی شما میترسید با 360 تون 5 ساعت پشت سره هم بازی کنید و همیشه وقتی بازی میکنید باید دست بهش بزنید ببینید چه احساسی داره ؟ :biggrin1:
خوب منم عشق DEAD RISSINGAM
ولي اگه رمزي چيزي اين رفيقت داره بگو به ماهم بده
من تا زه كنسول گرفتم .و هي ميرم جلو اونا ميريزن سرم منو ميخورن
منم به جز اين وسايلاي الكي چيز ديگه اي براي كشتن زامبي ها ندارم
اهان يك بار يك تفنگ گرفتم و اما ديگه نميتونم بگيرم:biggrin1:
راستي ترينر رو چه جوري بايد اجرا كرد
بايد روي هارد بريزيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستي من ركورد اوليم 3:40 دقيقه بود و دستگاه به جز زير درايو
درست زير كنسول بالاي نوشته ي 360
همونجا فقط داغ ميكرد و داغ انچناني هم نبود
من با اينتر كولر اينقدر بازي كردم يكسره
2 ساعت فوتبال 1:30 SAINTS ROW
و 10 دقيقه هم مال رو شن كردن و اين جور چيزا گذشت
راستي بيشترين ركورد مال خودتون چقدر بوده(مال خودتون رو بگيدا)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امین جان لطف می کنی بگی دستگاه رو چند گرفتی ؟
Permium گرفتی ؟
چه فریمور روش نصبه ؟
لایو وصل شدی ؟
با درایوش مشکلی نداری ؟
ممنون

:laughing::cheesygriاین شهرت هم بد چیزیه همه اینجا 360 میخرن ولی کسی انگار خیالش نیست ولی این آقا امین که گرفته باید هزار تا تست رو رد کنه از تلق و پروفایل تا یه کله 5ساعت بازی کردن:cheesygri
نمیشه دقیق گفت چند درصد ولی خب نباید کنسول زیر فبریه 2006 بخری چون مشکل داشتنآیا تما کنسولهای سال 2005 مشکل گرمایی دارن و سه چراغ حتما تو کارشون هست یا بهتره بگید چند درصدشون حتما خراب میشن و مشکل گرمایی دراند((جواب بدین لطفا خیلی ضروری هست))
البته یه سریشون هم سالم هستن و مشکلی ندارن!این فرمور به هیچ عنوان تضمینی نیست .آقا تو رو خدا یکی که این فریمور جدید Ixtreme رو ریخته بیاد یه Feedback ازش بده ، ببینیم چه خبره ؟
به نظرتون الان با این فریمور جدید درسته به لایو وصل شد ؟ :confused:
یا خطر داره حسن ؟
دقیقا :laughing: من بیشتر از 3 ساعت باهاش بازی نمیکنم خلاصه هر جور شده باید عمر کنسول رو به alan wake برسونمهائووووووون !؟ یعنی شما میترسید با 360 تون 5 ساعت پشت سره هم بازی کنید و همیشه وقتی بازی میکنید باید دست بهش بزنید ببینید چه احساسی داره ؟ :biggrin1:
:biggrin1