راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

هائووووووون !؟ یعنی شما میترسید با 360 تون 5 ساعت پشت سره هم بازی کنید و همیشه وقتی بازی میکنید باید دست بهش بزنید ببینید چه احساسی داره ؟ :biggrin1:

من که تا حالا یکسره بیشتر از 3 ساعت بازی نکردم . :biggrin1:

این شهرت هم بد چیزیه همه اینجا 360 میخرن ولی کسی انگار خیالش نیست ولی این آقا امین که گرفته باید هزار تا تست رو رد کنه از تلق و پروفایل تا یه کله 5ساعت بازی کردن:cheesygri

من تو این سوال موندم آیا تما کنسولهای سال 2005 مشکل گرمایی دارن و سه چراغ حتما تو کارشون هست یا بهتره بگید چند درصدشون حتما خراب میشن و مشکل گرمایی دران

هائووووووون !؟ یعنی شما میترسید با 360 تون 5 ساعت پشت سره هم بازی کنید و همیشه وقتی بازی میکنید باید دست بهش بزنید ببینید چه احساسی داره ؟ :biggrin1:

نه آقا اینا همش حرفه. من دوست صمیمیه خودم که هر روز باهاشم کنسولش روزی 10 ساعت روشنه. نه اینکه 10 ساعت بازی کنه. مثلا وسط بازیه بعد میره یه سیگار میکشه، اینور اونور کاراشو میکنه دوباره میشینه پای بازی. بعد مثلا میاد خونه ما(کنسول همچنان روشن و بازی هم توش و دیسکش هم در حال چرخیدن!) یه 1 ساعتی با هم هستیم دوباره میره خونه پایه کنسول. بارها شده بعد از 2-3 ساعت که با هم بیرون بودیم برگشتیم خونشون خودم با چشم خودم دیدم کنسولش روشنه. بهش میگم چرا خاموش نمیکنی کنسولتو؟! میگه حسش نیست. چون بازیها همه چکپوینت دارن و هر جا دلم بخواد نمیتونم سیو کنم بازیرو!
من خودم اهل بازیه Dead Rising نبودم. ولی این دوستم عشقه این بازیه. منو هم طرفداره این بازی کرد از آخر. یه حالتی داره این بازی به نام Infinity mode. که توش باید 13 ساعت حدودا بازی کنی و بازیرو هم نمیتونی سیو کنی. هدفشم اینه که بتونی هر چقدر میتونی زنده بمونی. رکورد رفیقم 16 ساعته! هر هفته هم 1 بار رکوردشو میزنه. اینجوری نیست که وسطش سیو کنی کنسولو خامش کنی دوباره از اول! باید تا آخر کنسولت روشن باشه. فوقش اگه کاری پیش اومد برات میتونی بازی رو Pause کنی. دوستم این رکورد 16 ساعتشو تو یک روز ونیم زده. یعنی شب که خوابش میومده بازی رو Pause کرده رفته خوابیده تا فردا صبحش ادامه داده... یعنی 40 ساعت کنسولش روشن بوده!!! این کارو هر هفته انجا میده خسته هم نمیشه! دیوونه این بازیه... میگه من اگه هفته ای 1 بار این infinity mode رو تموم نکنم خوابم نمیبره. جالبیش اینه که فن هم نداره!
قابل توجه افرادی که میگن 5 ساعت بیشتر کنسول خراب میشه.

خوب منم عشق DEAD RISSINGAM
ولي اگه رمزي چيزي اين رفيقت داره بگو به ماهم بده
من تا زه كنسول گرفتم .و هي ميرم جلو اونا ميريزن سرم منو ميخورن
منم به جز اين وسايلاي الكي چيز ديگه اي براي كشتن زامبي ها ندارم
اهان يك بار يك تفنگ گرفتم و اما ديگه نميتونم بگيرم:biggrin1:
راستي ترينر رو چه جوري بايد اجرا كرد
بايد روي هارد بريزيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستي من ركورد اوليم 3:40 دقيقه بود و دستگاه به جز زير درايو
درست زير كنسول بالاي نوشته ي 360
همونجا فقط داغ ميكرد و داغ انچناني هم نبود
من با اينتر كولر اينقدر بازي كردم يكسره
2 ساعت فوتبال 1:30 SAINTS ROW
و 10 دقيقه هم مال رو شن كردن و اين جور چيزا گذشت
راستي بيشترين ركورد مال خودتون چقدر بوده(مال خودتون رو بگيدا)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب منم عشق DEAD RISSINGAM
ولي اگه رمزي چيزي اين رفيقت داره بگو به ماهم بده
من تا زه كنسول گرفتم .و هي ميرم جلو اونا ميريزن سرم منو ميخورن
منم به جز اين وسايلاي الكي چيز ديگه اي براي كشتن زامبي ها ندارم
اهان يك بار يك تفنگ گرفتم و اما ديگه نميتونم بگيرم:biggrin1:
راستي ترينر رو چه جوري بايد اجرا كرد
بايد روي هارد بريزيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستي من ركورد اوليم 3:40 دقيقه بود و دستگاه به جز زير درايو
درست زير كنسول بالاي نوشته ي 360
همونجا فقط داغ ميكرد و داغ انچناني هم نبود
من با اينتر كولر اينقدر بازي كردم يكسره
2 ساعت فوتبال 1:30 SAINTS ROW
و 10 دقيقه هم مال رو شن كردن و اين جور چيزا گذشت
راستي بيشترين ركورد مال خودتون چقدر بوده(مال خودتون رو بگيدا)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام در باره Dead Rising میرم تو تاپیک خودش جوابتو میدم منم گفتم چون بیشتر منظورم تعداد ساعت روشن بودن کنسوله که حتی 40 ساعتم هست! کنسول من هم یکی دو باری 10 ساعت هم شده روشن بمونه. یعنی خواستم بخوابم یادم رفت وسط بازی خاموشش کنم . آخ هم نگفته بنده خدا تا حالا...

امین جان لطف می کنی بگی دستگاه رو چند گرفتی ؟
Permium گرفتی ؟
چه فریمور روش نصبه ؟
لایو وصل شدی ؟
با درایوش مشکلی نداری ؟
ممنون

سلام
من خوده دستگاه رو گرفتم 480 تومن(بر خلاف گفته ی دوستان:))
بله!
نیمدونم!:blushing:
نه هنوز چون دیلاپم! در ضمن باید exeterme هم بریزم!
نه والا خیلی هم عالیه

پ.ن:با اینتر کولر + vga cable + تبدیل کابل vga + بازیه lost planet (اشانتیون)=540

این شهرت هم بد چیزیه همه اینجا 360 میخرن ولی کسی انگار خیالش نیست ولی این آقا امین که گرفته باید هزار تا تست رو رد کنه از تلق و پروفایل تا یه کله 5ساعت بازی کردن:cheesygri
:laughing::cheesygri

آیا تما کنسولهای سال 2005 مشکل گرمایی دارن و سه چراغ حتما تو کارشون هست یا بهتره بگید چند درصدشون حتما خراب میشن و مشکل گرمایی دراند((جواب بدین لطفا خیلی ضروری هست))

آیا تما کنسولهای سال 2005 مشکل گرمایی دارن و سه چراغ حتما تو کارشون هست یا بهتره بگید چند درصدشون حتما خراب میشن و مشکل گرمایی دراند((جواب بدین لطفا خیلی ضروری هست))
نمیشه دقیق گفت چند درصد ولی خب نباید کنسول زیر فبریه 2006 بخری چون مشکل داشتن;) البته یه سریشون هم سالم هستن و مشکلی ندارن!

آقا تو رو خدا یکی که این فریمور جدید Ixtreme رو ریخته بیاد یه Feedback ازش بده ، ببینیم چه خبره ؟
به نظرتون الان با این فریمور جدید درسته به لایو وصل شد ؟ :confused:
یا خطر داره حسن ؟

آقا تو رو خدا یکی که این فریمور جدید Ixtreme رو ریخته بیاد یه Feedback ازش بده ، ببینیم چه خبره ؟
به نظرتون الان با این فریمور جدید درسته به لایو وصل شد ؟ :confused:
یا خطر داره حسن ؟
این فرمور به هیچ عنوان تضمینی نیست .

ولی تا به حال فکر نکنم کسی با این فرمور بن شده باشه .

دقیقا :laughing: من بیشتر از 3 ساعت باهاش بازی نمیکنم خلاصه هر جور شده باید عمر کنسول رو به alan wake برسونم:) تازه من به همه هم همینو پیشنهاد میکنم چون بیشتر از 3 ساعت خطرناکه حسن:laughing:

برو بچز من می خوام 360 بگیرم و به جمع 360 دارا ملحق شم :biggrin1:ولی قیمتش خیلی زیاده حسن:biggrin1:و با این مشکلاتش منو دو دل کرده (آخه من به زور باید پولشو جور کنم در ضمن بابام بفهمه 480 تومان پر شده کله من دیگه رو تنم نیست:eek::biggrin1:) ps2 خودمم می خوام بفروشم 140 خوبه؟75004 و یه مموری 8 و یه دسته ؟
می خوام بفروشم یه 360 بگیرم فعلا منتظرم قیمتش بیاد پایین:biggrin1:راستی ممکنه چقدر بیاد پایین:confused:؟(تا اواخر مرداد)
به نظرتون من چی کار کنم؟
تو رو خدا جواب بدید و از رو فن بوی بازی هم چیزی نگید.
منتظر نظرات ارزشمندتان هستم یا هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم.!!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or