زبونتو گاز بگير:biggrin1:
تو الان از intercooler استفاده ميكني؟ موقعي كه بازي ميكني بغل دستگاه اون قسمتي كه زير درايو هست چقدر داغ ميكنه البته بدون اينتركولر يكبار هم با اينتركولر امتحان كن

ماله منم اینجوریه یه دست بزار زیر کنسول می فهمی داغی یعنی چیاره اینترکولر رو گرفتم!
باید تست کنم ولی کلا دستگام زیاد داغ نمیشه همیشه دست میزنم بهش در حد معمولیه و بیش از حد ندیدم داغ کنه![]()
اره اون قسمت خیلی داغ میشه حتی بعد از 30 دقیقه بازی کردن هم همینطوری میشه.ماله منم اینجوریه یه دست بزار زیر کنسول می فهمی داغی یعنی چی

هر وقت بیشتر از 5 ساعت بازی کردی هیچیش نشد اونقت بهش می گن دستگاهخب من که گفتم دست میزنم به همه جاش ولی زیاد داغ نیست ولی چشم همه جاش رو با دقت دست میزنم:cheesygri

بابا حالا ما یه چیزی گفتیم نرو حالا داغون بشه بگی همش تقصیر من بودبی خیال بابا اینگار چی میخواد برسه به من که فکر میکنی دارم دروغ میگم!
من بعده 5 ساعت تست هم خبرش رو میزارم!![]()
:cheesygri:cheesygri:cheesygriمیشه بگین منظورتون از زیرش چیه ؟
زیر عمودی یا افقی ؟ :confused:
نه بابا تو هم بیکاریا :laughing: میخوای 5 ساعن بازی کنی؟بی خیال بابا اینگار چی میخواد برسه به من که فکر میکنی دارم دروغ میگم!
من بعده 5 ساعت تست هم خبرش رو میزارم!![]()
خیلی خطرناکه حسن:cheesygri امین از من میشنوی از این تستها نکن مگه حوس 3 چراغ قرمز کردی:cheesygri شایدم کنسول تو مخصوص هست داغ نمیکنهنه بابا تو هم بیکاریا میخوای 5 ساعن بازی کنی؟ خیلی خطرناکه حسن امین از من میشنوی از این تستها نکن مگه حوس 3 چراغ قرمز کردی شایدم کنسول تو مخصوص هست داغ نمیکنه ولی من اکثرا که دیدم زیر درایو مال همه داغ میکنه.
نه بابا تو هم بیکاریا :laughing: میخوای 5 ساعن بازی کنی؟خیلی خطرناکه حسن:cheesygri امین از من میشنوی از این تستها نکن مگه حوس 3 چراغ قرمز کردی:cheesygri شایدم کنسول تو مخصوص هست داغ نمیکنه
ولی من اکثرا که دیدم زیر درایو مال همه داغ میکنه.
540 گرفتهامین جان لطف می کنی بگی دستگاه رو چند گرفتی ؟
Permium گرفتی ؟
چه فریمور روش نصبه ؟
لایو وصل شدی ؟
با درایوش مشکلی نداری ؟
ممنون