راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

زبونتو گاز بگير:biggrin1:
تو الان از intercooler استفاده ميكني؟ موقعي كه بازي ميكني بغل دستگاه اون قسمتي كه زير درايو هست چقدر داغ ميكنه البته بدون اينتركولر يكبار هم با اينتركولر امتحان كن

اره اینترکولر رو گرفتم!
باید تست کنم ولی کلا دستگام زیاد داغ نمیشه همیشه دست میزنم بهش در حد معمولیه و بیش از حد ندیدم داغ کنه;)

خب من که گفتم دست میزنم به همه جاش ولی زیاد داغ نیست ولی چشم همه جاش رو با دقت دست میزنم:cheesygri
هر وقت بیشتر از 5 ساعت بازی کردی هیچیش نشد اونقت بهش می گن دستگاه
شاید کنسول رو بدون بازی کردن داری میگی داغ نبوده

بی خیال بابا اینگار چی میخواد برسه به من که فکر میکنی دارم دروغ میگم!
من بعده 5 ساعت تست هم خبرش رو میزارم!;)
نه بابا تو هم بیکاریا :laughing: میخوای 5 ساعن بازی کنی؟:eek: خیلی خطرناکه حسن:cheesygri امین از من میشنوی از این تستها نکن مگه حوس 3 چراغ قرمز کردی:cheesygri شایدم کنسول تو مخصوص هست داغ نمیکنه:) ولی من اکثرا که دیدم زیر درایو مال همه داغ میکنه.

نه بابا تو هم بیکاریا میخوای 5 ساعن بازی کنی؟ خیلی خطرناکه حسن امین از من میشنوی از این تستها نکن مگه حوس 3 چراغ قرمز کردی شایدم کنسول تو مخصوص هست داغ نمیکنه ولی من اکثرا که دیدم زیر درایو مال همه داغ میکنه.

داغ کردن زیر درایو عادیه : بخاطر Gpu زیر درایو داغ می کنه!
چون Gpu درست زیر درایو قرار داره!

نه بابا تو هم بیکاریا :laughing: میخوای 5 ساعن بازی کنی؟:eek: خیلی خطرناکه حسن:cheesygri امین از من میشنوی از این تستها نکن مگه حوس 3 چراغ قرمز کردی:cheesygri شایدم کنسول تو مخصوص هست داغ نمیکنه:) ولی من اکثرا که دیدم زیر درایو مال همه داغ میکنه.

هائووووووون !؟ یعنی شما میترسید با 360 تون 5 ساعت پشت سره هم بازی کنید و همیشه وقتی بازی میکنید باید دست بهش بزنید ببینید چه احساسی داره ؟ :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or