راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

مموری 64 تا چند تا میتونه سیو بگیره و سیو های ایکس باکس 360 هر کدوم مثلا چقدر جا میگیره و میشه از مموری بعضی سیوها رو پاک کرد

به جز forza 2 كه 34 MB حجم ميگيره بقيه بازي ها به طور ميانگين كمتر از 600 k حجم ميگيرن. . اگه خواستي ميتوني save هر كدوم رو هم پاك كتي ولي achivment هات پاك نميشه. كه اونا هم اصلا حجم نمي گيرند.

خیلی ممنون از پاسختون. صاحب اول 3 فقط تا بازی کرده باهاش. بیشترش هم ان اچ ال 07 بود. یه واحدی هم نوشته بود جلوش فکر کنم 148 بود. این چه واحدیه؟

خواهش .

اون تعداد گیمر اسکور هایی هست .

که طرف از هر بازی گرفته . ;)

خواهش .

اون تعداد گیمر اسکور هایی هست .

که طرف از هر بازی گرفته . ;)

خیلی ممنون آقا. پس بنظر میاد با این اسکور صاحب قبلی زیاد استفاده نکرده باشه. چون من که 3-2 روزه بازی میکنم حدود 20 یا 30 اسکور گرفتم. و یا شاید هم دلیل نمیشه؟

ایا روشی وجود داره که بشه مشکلات دستگاه رو فهمید اگه مشکل داشته باشه یا مثلا فهمید تا حالا سه چراغ داده یعنی یک جوری دستگاه رو چکاب کرد

xbox360 کابل hdml میخوره چون تلویزیونمون 3 تا ورودیhdml داره نمیدونم باش چکار کنم همیجوری بیکاره 2 تا ورودی کامپوننت هم داره اونم همینجور

xbox360 کابل hdml میخوره چون تلویزیونمون 3 تا ورودیhdml داره نمیدونم باش چکار کنم همیجوری بیکاره 2 تا ورودی کامپوننت هم داره اونم همینجور
elite 360 خروجي hdmi داره
پرميوم و كور hdmi ندارن
خروجي كامپوننت رو هر سه تاشون دارن

با سلام به همگي
براي چهارمين بار در ظرف مدت 10 ماه دوباره صاحب يك 360 ديگه شدم(سه تاي قبلي عمرشونو به شما دادن:biggrin1:) يك premium Ntsc/j با درايو هيتاچي به تاريخ 2007/2/17 گرفتم 460 تومن
فقط اعصابم از يه چيزي خرد شده و اون اينه كه دستگاه يكم خنك كار نميكنه و rpm فنهاش خيلي بالا هستش البته با يك جفت فن قوي كه انداختم تقريبا مشكلم حل شده ولي اونطور كه انتظار داشتم نشد.
موفق باشيد

با سلام به همگي
براي چهارمين بار در ظرف مدت 10 ماه دوباره صاحب يك 360 ديگه شدم(سه تاي قبلي عمرشونو به شما دادن:biggrin1:) يك premium Ntsc/j با درايو هيتاچي به تاريخ 2007/2/17 گرفتم 460 تومن
فقط اعصابم از يه چيزي خرد شده و اون اينه كه دستگاه يكم خنك كار نميكنه و rpm فنهاش خيلي بالا هستش البته با يك جفت فن قوي كه انداختم تقريبا مشكلم حل شده ولي اونطور كه انتظار داشتم نشد.
موفق باشيد
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3762

یعنی تمام مدلها کابلhdml میخورن و فقط باید براشون کابلو بخری حالا چند هست کابل
کابل hdml از کامپوننت بهتره دیگه کیفیتشم بهتره دیگه
+++++++++++++++++++++++++++++++++
ایا روشی وجود داره که بشه مشکلات دستگاه رو فهمید اگه مشکل داشته باشه یا مثلا فهمید تا حالا سه چراغ داده یعنی یک جوری دستگاه رو چکاب کرد

نخیر core , premium اصلاً خروجی hdmi ندارند. فقط elite داره و کابلش هم همراهش هست.
پریمیوم کابل کامپوننت همراهش هست و core کابل کامپوزیت ( که تصویر hd نمیده )
کابل vga هم میتونه جدا تهیه بشه که تصویر hd میده و به مانیتور های عادی هم وصل میشه.

نخیر core , premium اصلاً خروجی hdmi ندارند. فقط elite داره و کابلش هم همراهش هست.
پریمیوم کابل کامپوننت همراهش هست و core کابل کامپوزیت ( که تصویر hd نمیده )
کابل vga هم میتونه جدا تهیه بشه که تصویر hd میده و به مانیتور های عادی هم وصل میشه.

core و premium هر دو کابل HDMI می خورند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or