راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

اگه شما ربطش رو به این تاپیک منم بهت میگم چرا:mad:

ببین اصلا بحث سر طرفداری از کسی نیست ! مسئله سر اینه که $M میدونه که کنسولش خراب میشه و اینم راحیه واسه در آمد حالا ببینید من کی گفتم تا آخر امسال $M یه 360 دیگه میده بیرون و میگه مشکل حل شد!! و تا الان 360 آمار خرابیش 33% بوده!!!:eek: یعنی حدود 3,000,000 کنسول خراب شدن!! از 11 میلیون! من به اونایی که میخوان بخرن پیشنهاد میکنم تا 3 ماه دیگه صبر کنن که هم یه سری فروشندههای سود جو نیان به مردم با قیمت گذاف کنسول بدن هم اینکه تو این مدت معلوم میشه که آیا 360 به مشکل میخوره یا نه ! من به طاهر زنگ زدم دستش درد نکنه پسر بسیار خوبیه و منو روشن کرد کاملا ! و منم ترجیحا صبر میکنم ! من 2 ماه پیش کنسولم رو فروختم!!!
من تو یه تاپیک خارجی دیدم حدود 600 نفر هر کدوم کمه کم 3 بار و یکی 7 بار دستگاه عوض کرده بود!:eek: به نظر شما $M داره عادلانه فروش میکنه؟؟؟ و اکثر اینها گفته بودن اگه خراب شه ps3 میخریم بعضیها گفتن WII بعضیها هم هیچی! خوب این یعنی $M اگر یه حرکت درست نکنه شکست میخوره و برنده یا WII میشه یا PS3 اکثر بچه های اینجا هم اگه PS3 کپی خور شه میخرن! به نظر من SONY سیاست بهتری از $M پیش گرفته و برنده میشه!

از نظر بازی 360 بهتره ولی اگه دستگاهش رو درست نکنه دیگه فروش نمیکنه! اگه درست کنه و یه مقدار ارزون کنه دوباره کلی فروش میکنه!
اون موقع من خودم 2 تا میخرم! : :biggrin1::-"

آخرین ویرایش:
فكر نكنم اين تاپيك مخصوص مقايسه كنسول ها باشداينجا فقط براي سوالات تكميلي قبل از خريد xbox360 است پس لطفا ديگه از اين پست ها نديد
شاید در ظاهر ربطی به تاپیک نداشته باشه اما وقتی یکی مثله من میخواد کنسولو بخره پس باید بدونه که چه مشکلاتی داره چیکار باید بکنیم
در ضمن اسم تاپیک هست راهنمایی و اطلاعات تکمیلی!!!!!

کسی می تونه یه عکس از مالتی متر دیجیتالی بزاره
unbranded-digital-multimeter-with-temperature-gauge.jpg

دوستان جايي هست كه دو شاخه مانيتور داشته باشه؟
منظور: ميخوام همش مجبور نشم كابل 360 به مانيتور وصل كنم بعد در بيارم كابل كامپيوتر وصل كنم!!!
اگر هست در مورد قيمت و جايي كه داره اطلاعاتي بديد لطفا

یک سوال حیاتی!!!!!xbox360 را از دبی بخریم بهتره یا از ایران(البته با خرج کپی خور کردن)
و اینکه کدام مغازه xbox 360 ان گارانتی می دهد؟

الان که تو ایران گير نمياد
از دبی بخره خيلی به نفعت ميشه
جايی هم گارانتی نمی کنه
من خودم مجبور شدم بگم از هلند برام بيارن
کسی نميدونه تو اروپا چنده¿

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or