kinggame20
کاربر سایت
اختتاش گر نباش بی خیال حرف سیامک کاملا درست است چرا از سوختن ps3 خبری نیمده چرا؟خب راست میگه این حرف ها رو میزنید که یکی میاد جواب میده و بحث میشه و تاپیک منحرف میشه!
اختتاش گر نباش بی خیال حرف سیامک کاملا درست است چرا از سوختن ps3 خبری نیمده چرا؟خب راست میگه این حرف ها رو میزنید که یکی میاد جواب میده و بحث میشه و تاپیک منحرف میشه!
اگه شما ربطش رو به این تاپیک منم بهت میگم چرااختتاش گر نباش بی خیال حرف سیامک کاملا درست است چرا از سوختن ps3 خبری نیمده چرا؟

اگه شما ربطش رو به این تاپیک منم بهت میگم چرا![]()
یعنی حدود 3,000,000 کنسول خراب شدن!! از 11 میلیون! من به اونایی که میخوان بخرن پیشنهاد میکنم تا 3 ماه دیگه صبر کنن که هم یه سری فروشندههای سود جو نیان به مردم با قیمت گذاف کنسول بدن هم اینکه تو این مدت معلوم میشه که آیا 360 به مشکل میخوره یا نه ! من به طاهر زنگ زدم دستش درد نکنه پسر بسیار خوبیه و منو روشن کرد کاملا ! و منم ترجیحا صبر میکنم ! من 2 ماه پیش کنسولم رو فروختم!!!
به نظر شما $M داره عادلانه فروش میکنه؟؟؟ و اکثر اینها گفته بودن اگه خراب شه ps3 میخریم بعضیها گفتن WII بعضیها هم هیچی! خوب این یعنی $M اگر یه حرکت درست نکنه شکست میخوره و برنده یا WII میشه یا PS3 اکثر بچه های اینجا هم اگه PS3 کپی خور شه میخرن! به نظر من SONY سیاست بهتری از $M پیش گرفته و برنده میشه!
شاید در ظاهر ربطی به تاپیک نداشته باشه اما وقتی یکی مثله من میخواد کنسولو بخره پس باید بدونه که چه مشکلاتی داره چیکار باید بکنیمفكر نكنم اين تاپيك مخصوص مقايسه كنسول ها باشداينجا فقط براي سوالات تكميلي قبل از خريد xbox360 است پس لطفا ديگه از اين پست ها نديد
میشه بگید با ایکس باکس 360 به غیر از بازی چه کارهای دیگری میشه انجام داد

یک سوال حیاتی!!!!!xbox360 را از دبی بخریم بهتره یا از ایران(البته با خرج کپی خور کردن)
و اینکه کدام مغازه xbox 360 ان گارانتی می دهد؟