آره بابا تاريخ دستگاهه منم همينطوري ميشه ... يكي جواب بده1-از كجا ميشه فهميد ورژن Firmware چنده؟
2- من هرچي تاريخ دستگاه رو تنظيم مي كنم دفعه بعد كه ميام باز همون 2005 شده مشكل چيه؟ دستگاه ساخت 2006 اما تاريخش 2005 تو تنظيمات
برخورد لازم صورت گرفته.مدیرای این سایت لطف کنن یکم بیشتر رسیدګی کنن به این forum ها ! همین الان به من بی احترامی شد! و بعد از اینکه همه خوندنش اون پست رو پاکش کردین!!!![]()
تو اصلا تو بازیسنتر به درد نخوری برای همین فحشت میدن:laughing:مدیرای این سایت لطف کنن یکم بیشتر رسیدګی کنن به این forum ها ! همین الان به من بی احترامی شد! و بعد از اینکه همه خوندنش اون پست رو پاکش کردین!!!![]()
ممنون که پاک کردین! ولی من خیلی وقت بود اون پست رو دیدمو جواب ندادم اما وقتی دیدم پاک نمیشه جواب دادم!!! بعد از اینکه توهین شدن به من رو همه خوندن پاکش کردین! به هر حال ممنون من بحثی ندارم!برخورد لازم صورت گرفته.
در ضمن این حرف شما وقتی مورد قبول هست که خودتون نیومده باشید به همون شکل ناشایست جواب طرف رو داده باشید.

تو اصلا تو بازیسنتر به درد نخوری برای همین فحشت میدن:laughing:
آره سیامک جان اینجاس که شاعر که همون بیلی جونه میگه:
یه حلقه قرمزی اسمتو روش نوشتم................. میخوام رو کنسولت بزارم بیای تو سرنوشتم
ولی آخه چجوریه که با آپدیتای بقیه بازیا که ربطی هم به مایکرو ندارن مشکل پیدا میکنه؟
کلا اصلا مایکرو نباید طرف سخت افزار بره:laughing: گند زده رفته 2 سال هم هست نتونسته جمش کنه:cheesygri فکر کنم میداد مادیران بهتر درست میکرد
:biggrin1:روی دستگاه هست... یه بر چسب پشت کنسول هست که روی اون نوشته شدهسلام ببخشيد يه سوال داشتم تاريخ ساخت كنسول 360 دقيقا كجاي جعبه كنسول هست اصلا روي جعبست يا روي دستگاه ؟

فكر نكنم اين تاپيك مخصوص مقايسه كنسول ها باشدببین همونطور که تو اون پست انګلیسی ګفتم $M چون خودش میدونه که کنسول از کار میوفته واسش چراغ قرمز ګذاشته! خوب از این راه بیشتر فروش میکنه!!! تو جایی مثل ایران و چین و خیلی جاهای دیګه ! این $M واسه پول از این کارا زیاد میکنه! ولی SONY اصلا فکر نکنم کنسولش خراب بشه که بخواد چراغ قرمز بذاره!!! من طرفدار کسی نیستم ولی محصولات SONY همیشه بهترین بودن!! این رو همه میدونن! XBOX هم اګه این مسغره بازیارو در نیاره خیلی خوب میشه!
اينجا فقط براي سوالات تكميلي قبل از خريد xbox360 است پس لطفا ديگه از اين پست ها نديد:silenced:فكر نكنم اين تاپيك مخصوص مقايسه كنسول ها باشداينجا فقط براي سوالات تكميلي قبل از خريد xbox360 است پس لطفا ديگه از اين پست ها نديد:silenced:
البته با احترام کامل این حرفو به شما زدم .خب راست میگه این حرف ها رو میزنید که یکی میاد جواب میده و بحث میشه و تاپیک منحرف میشه!فكر نكنم اين تاپيك مخصوص مقايسه كنسول ها باشداينجا فقط براي سوالات تكميلي قبل از خريد xbox360 است پس لطفا ديگه از اين پست ها نديد:silenced:
اختتاش گر نباش بی خیال حرف یامک کاملا درست است چرا از سوختن یه ps3 خبری نیمده چرا؟خب راست میگه این حرف ها رو میزنید که یکی میاد جواب میده و بحث میشه و تاپیک منحرف میشه!