راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

مدیرای این سایت لطف کنن یکم بیشتر رسیدګی کنن به این forum ها ! همین الان به من بی احترامی شد! و بعد از اینکه همه خوندنش اون پست رو پاکش کردین!!!:evil::mad:

1-از كجا ميشه فهميد ورژن Firmware چنده؟
2- من هرچي تاريخ دستگاه رو تنظيم مي كنم دفعه بعد كه ميام باز همون 2005 شده مشكل چيه؟ دستگاه ساخت 2006 اما تاريخش 2005 تو تنظيمات
آره بابا تاريخ دستگاهه منم همينطوري ميشه ... يكي جواب بده

مدیرای این سایت لطف کنن یکم بیشتر رسیدګی کنن به این forum ها ! همین الان به من بی احترامی شد! و بعد از اینکه همه خوندنش اون پست رو پاکش کردین!!!:evil::mad:
برخورد لازم صورت گرفته.
در ضمن این حرف شما وقتی مورد قبول هست که خودتون نیومده باشید به همون شکل ناشایست جواب طرف رو داده باشید.

برخورد لازم صورت گرفته.
در ضمن این حرف شما وقتی مورد قبول هست که خودتون نیومده باشید به همون شکل ناشایست جواب طرف رو داده باشید.
ممنون که پاک کردین! ولی من خیلی وقت بود اون پست رو دیدمو جواب ندادم اما وقتی دیدم پاک نمیشه جواب دادم!!! بعد از اینکه توهین شدن به من رو همه خوندن پاکش کردین! به هر حال ممنون من بحثی ندارم!;)

آره سیامک جان اینجاس که شاعر که همون بیلی جونه میگه:
یه حلقه قرمزی اسمتو روش نوشتم................. میخوام رو کنسولت بزارم بیای تو سرنوشتم
ولی آخه چجوریه که با آپدیتای بقیه بازیا که ربطی هم به مایکرو ندارن مشکل پیدا میکنه؟
کلا اصلا مایکرو نباید طرف سخت افزار بره:laughing: گند زده رفته 2 سال هم هست نتونسته جمش کنه:cheesygri فکر کنم میداد مادیران بهتر درست میکرد

ببین همونطور که تو اون پست انګلیسی ګفتم $M چون خودش میدونه که کنسول از کار میوفته واسش چراغ قرمز ګذاشته! خوب از این راه بیشتر فروش میکنه!!! تو جایی مثل ایران و چین و خیلی جاهای دیګه ! این $M واسه پول از این کارا زیاد میکنه! ولی SONY اصلا فکر نکنم کنسولش خراب بشه که بخواد چراغ قرمز بذاره!!! من طرفدار کسی نیستم ولی محصولات SONY همیشه بهترین بودن!! این رو همه میدونن! XBOX هم اګه این مسغره بازیارو در نیاره خیلی خوب میشه!

اقا ديگه مثل من از اين اشتباهات نكنيد و حرف نا شايست نز نيد برام اخطاريه اومده
دارم بد بخت ميشم:p:biggrin1:
شما از اين كارا نكنيد

ببین همونطور که تو اون پست انګلیسی ګفتم $M چون خودش میدونه که کنسول از کار میوفته واسش چراغ قرمز ګذاشته! خوب از این راه بیشتر فروش میکنه!!! تو جایی مثل ایران و چین و خیلی جاهای دیګه ! این $M واسه پول از این کارا زیاد میکنه! ولی SONY اصلا فکر نکنم کنسولش خراب بشه که بخواد چراغ قرمز بذاره!!! من طرفدار کسی نیستم ولی محصولات SONY همیشه بهترین بودن!! این رو همه میدونن! XBOX هم اګه این مسغره بازیارو در نیاره خیلی خوب میشه!
فكر نكنم اين تاپيك مخصوص مقايسه كنسول ها باشد:cool:اينجا فقط براي سوالات تكميلي قبل از خريد xbox360 است پس لطفا ديگه از اين پست ها نديد:silenced:

فكر نكنم اين تاپيك مخصوص مقايسه كنسول ها باشد:cool:اينجا فقط براي سوالات تكميلي قبل از خريد xbox360 است پس لطفا ديگه از اين پست ها نديد:silenced:

ببخشید ! اینجا مدیر داره و خودشون بلدن به ما بگن چی لازمه چی لازم نیست ! شما پست خودتون رو بدید در مورد اینکه اینجا مربوط به چیه هست به من حداقل نظر ندین! در ظمن حتما پست من به یکی مربوط بوده که من جواب دادم! ;) البته با احترام کامل این حرفو به شما زدم .

آخرین ویرایش:
خب راست میگه این حرف ها رو میزنید که یکی میاد جواب میده و بحث میشه و تاپیک منحرف میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or