راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ااااااااااااااااااااااااا:eek:
تاپیک اخبار کنسولا به 558 صفحه نرسیده بود:laughing:
یه خبر دراماتیک و شایدم اصلا تراژدی: :cheesygri
منم آخر این ماه یه پولی دستم میرسه میخوام این کنسول رو بخرم
البته اصلا نمیخوام پولمو حرومه pre بکنم چون نمیخوام آنلاین بازی کنم!
کسی میتونه قیمت intercooler رو بگه(اصلا هست؟)
بعد درست حسابی بگید این هیتاچی2007 چه بازیهایی رو اجرا نکرده اینطوری میزنید تو سرش؟
فقط مشکل حرارتیه؟
این کنسول هنوزهم مثه جارو برقی سرو صدا داره؟ یا درست شده؟
این هیتاچی که همه بازی ها xbox 360 رو اجرا میکنه بی برو برگشت و بدون هیچ مشکلی اما فقط و فقط مشکلش اینه که سر بازی های Xbox 1 بازی در میاره و باید این بازی های Xbox 1 رو روی Dvd9 زد تا بتونه اجراش کنه. تو این دوره و زمونه هم که دیگه کسی نمیاد بازی های Xbox 1 رو انجام بده پس اصلآ این داریوهای هیتاچی مشکل بزرگ و مهمی نداره و شما لازم نیست حتمآ برید درایو سامسونگ بخرید .
قیمت intercooler هم دورور 30 تومنه الان.
مشکلات گرمایی این کنسول هم دیگه از اواسط سال 2006 تا الان دیگه برطرف شده و شما اگه یه اینترکولر هم بخرید که دیگه می تونی بشینی با خیال راحت بازیتونرو بکنید و هیچ ترس و نگرانی هم نداشته باشید .
در مورد صدای کنسول هم باید عرض کنم که والا صدای کنسول ما همون صدایی رو داره که صدای کامپیوترمون داره و اصلآ صداش بلند نیست.

یعنی این کنسول دیگه مشکل گرمایی نداره؟

نمی خواد من براش فن بخرم تا داغ نکنه؟ یعنی الان برم فقط بخرم؟ توصیه یا پیشنهاد خاصی ندارید؟

یعنی این کنسول دیگه مشکل گرمایی نداره؟

نمی خواد من براش فن بخرم تا داغ نکنه؟ یعنی الان برم فقط بخرم؟ توصیه یا پیشنهاد خاصی ندارید؟

مشکلاتش کم شده ولی هنوز مشکل داره در نتیجه واسه اطمینان بیشتر حتما فن رو بخر!

بچه ها دیگه سامسونگ 2007 نمیزنه؟

حالا سامسونگ 2006 بخرم یا الجی 2007 ؟؟
الجی 2007 بخر بهتره بابا. الکی نمی خواد 30تومن اضافه تر به خاطر یک درایوی بدی که فرقش با درایو ال جی 5هزارتومن هم نیست . :laughing:
تو صفحه ی قبل هم گفتم اگه میخواین بازیهای xbox رو هم بازی کنید سامسونگ بهتره اگه خودتون حساب کنید به نفع تر میشه در اخر ولی اگه فقط واسه بازی های 360 میخواینش همون هیتاچی رو بگیرین!

چند تا سوال :
1. من مي خوام از اول كنسولم فقط و فقط دي وي دي هاي استيلث توش بره كه بتونم با ريسك كم تري تو لايو بازي كنم ... براي اين كه اين امكان وجود داشته باشه بايد فيرم وير 5 درايو هاي سامسونگ رو ريخت كه دستگاه فقط استيلث رو بخونه ... اين كار رو كدوم فيرم وير رو درايو هيتاچي انجام ميده ؟‌ اصلا هست همچين فير ويري واسه هيتاچي ؟
2. رجيون دستگاه در اصل به جز وجود آداپتور تو جعبه و بازي ها هيچ فرقي نداره ؟‌ هرچي گيرم اومد بگيرم ؟

چند تا سوال :
1. من مي خوام از اول كنسولم فقط و فقط دي وي دي هاي استيلث توش بره كه بتونم با ريسك كم تري تو لايو بازي كنم ... براي اين كه اين امكان وجود داشته باشه بايد فيرم وير 5 درايو هاي سامسونگ رو ريخت كه دستگاه فقط استيلث رو بخونه ... اين كار رو كدوم فيرم وير رو درايو هيتاچي انجام ميده ؟‌ اصلا هست همچين فير ويري واسه هيتاچي ؟
2. رجيون دستگاه در اصل به جز وجود آداپتور تو جعبه و بازي ها هيچ فرقي نداره ؟‌ هرچي گيرم اومد بگيرم ؟
براي هيتاچي هنوز نيومده !! تا 100 سال ديگه هم نياد من با Stealth ميرم تو لايو اصلا بياد نميريزم .

چند تا سوال :

1- ببينيد خيلي وقته كه اين فيرم وار 5 تو همه جا مورد استفاده قرار مي گيره ولي اگه شما دستگاهتون خيلي قديميه و شك هم دارين كه ايا ورژنش 5 هست يا نه بايد ببري پيش طاهر ولي فكر نكنم خوندن ديسكهاي استيلث ربطي به فيرم وار داشته باشه چون اون ديسكها كه بهترينشون هم مال NextGen هست داراي Video Partition هستش (اگه اشتباه نكرده باشم) و فرقش با ديسكهاي معمولي هم تو همين چيزهاست و فكر نكنم دستگاههاي قديمي كه فريمورشون آپديت نشده باشه مشكلي داشته باشن ولي هنوز زياد مطمئن نيستم .
2- منظورتون تفاوت ظاهري و باطني دستگاهها با هم هستش ؟ يكم بيشتر توضيح بدين

1- ببينيد خيلي وقته كه اين فيرم وار 5 تو همه جا مورد استفاده قرار مي گيره ولي اگه شما دستگاهتون خيلي قديميه و شك هم دارين كه ايا ورژنش 5 هست يا نه بايد ببري پيش طاهر ولي فكر نكنم خوندن ديسكهاي استيلث ربطي به فيرم وار داشته باشه چون اون ديسكها كه بهترينشون هم مال NextGen هست داراي Video Partition هستش (اگه اشتباه نكرده باشم) و فرقش با ديسكهاي معمولي هم تو همين چيزهاست و فكر نكنم دستگاههاي قديمي كه فريمورشون آپديت نشده باشه مشكلي داشته باشن ولي هنوز زياد مطمئن نيستم .
2- منظورتون تفاوت ظاهري و باطني دستگاهها با هم هستش ؟ يكم بيشتر توضيح بدين
بين سعيد جان تو فرض كن من يه كنسول دارم كه هنوز از جعبه بازشم نكردم ... مي خوام ريسك براي بن شدن تو لايو كم بشه ... پس ميام همه ي بازي هام رو استيلث مي گيرم ... در اين شرايت يكي از دوستام يه بازي بهم ميده كه استيلث نيست ... من ميزارم و كنسولم پس از مدتي بن ميشه (من از لايو استفاده ي زيادي مي كنم)
هكر ها به اين داستان فكر كردن و فيرم ويري براي سامسونگ طراحي كردن كه بازي هاي غير استيلث رو اجرا نكنه و كنسول شما فقط استيلث مي خوره ... مي خواستم بدونم اين فيرم وير براي درايو هاي هيتاچي هم هست ؟‌ يا فيرم ويري مشابه ؟
ورژن اين فيرم وير واسه سامسونگ 5 نام دارد .

بين سعيد جان تو فرض كن من يه كنسول دارم كه هنوز از جعبه بازشم نكردم ... مي خوام ريسك براي بن شدن تو لايو كم بشه ... پس ميام همه ي بازي هام رو استيلث مي گيرم ... در اين شرايت يكي از دوستام يه بازي بهم ميده كه استيلث نيست ... من ميزارم و كنسولم پس از مدتي بن ميشه (من از لايو استفاده ي زيادي مي كنم)
هكر ها به اين داستان فكر كردن و فيرم ويري براي سامسونگ طراحي كردن كه بازي هاي غير استيلث رو اجرا نكنه و كنسول شما فقط استيلث مي خوره ... مي خواستم بدونم اين فيرم وير براي درايو هاي هيتاچي هم هست ؟‌ يا فيرم ويري مشابه ؟
ورژن اين فيرم وير واسه سامسونگ 5 نام دارد .
عزيزم فريمور 5 حدودا 5 ماهه كه اومده اوني كه شما ميگي iXtreme هست. شما اگه درايوتون هيتاچي باشه براي جلوگيري از بن شدن ناچاريد از ديسكهاي استيلث استفاده كنيد در ضمن خودم در جريان تمام وقايا هستم

آخرین ویرایش:
عزيزم فريمور 5 حدودا 5 ماهه كه اومده اوني كه شما ميگي iXtream هست. شما اگه درايوتون هيتاچي باشه براي جلوگيري از بن شدن ناچاريد از ديسكهاي استيلث استفاده كنيد در ضمن خودم در جريان تمام وقايا هستم
سعيد بايد يه غلط ازت بگيرم .

"iXtream" نه برادر، اون اسمش "iXtreme" هست !! ;)

9 كرم !! :laughing:

بچه ها یه کنسول پریمیوم ، تاریخ ساخت = 2/2/2007 ، درایو هیتاچی از nextgen خریدم... شد 435 ... یه دسته سیمی هم خریدم 20 تومان .... که روی هم شد 455... خوبه؟ :-"
راستی آقا طاهر میگفت که در سال 2007 درایو سامسونگ دیگه تولید نمیشه... درسته؟ :confused:

در مورد صدای کنسول هم باید عرض کنم که والا صدای کنسول ما همون صدایی رو داره که صدای کامپیوترمون داره و اصلآ صداش بلند نیست.
:laughing: خوب این یعنی صداش کمه؟؟؟
من ps2 داشتم اصلا خداییش اگه تلویزیون روشن نبود نمیفهمیدم روشنه!!!
از بی بازیی مردم دیگه این چیزا برام فرقی نمیکنه:cheesygri

ببینم کسایی که میگن سامسونگ بخر فقط برای اجرای بازیهای Xbox میگن؟
اگه برای اون میگید من بازیهای Xbox رو انجام نمی دم ، یعنی حالا الجی بخرم هیچ مشکلی نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or