من چند تا سوال دارم که اگه میشه یکی یکی و کامل بهشون جواب بدین ممنون میشم :
1- با Xbox 360 Core System میشود به Xbox Live وصل شد؟ مشکلی ندارد؟
2- میشه برای X360 Core یک هارد جداگانه خرید و روش نصب کرد؟
3- بعضی ها میگن که هارد Samsung خوب هست فقط برای اجرای بازیهای Xbox میگن؟ مشکل دیگری نداره؟
4- من بخوام با تلوزیون معمولی بازی کنم نباید چیزی بخرم مثل کابلی یا تبدیلی یا.... ؟ برای مانیتور چطور؟
5- قیمت کارتهای Gold چند هست و از کجا میشه تهیه کرد؟
6- ارزان ترین مدل پرمیوم که میتونم بخرم چنده و از کجا؟
7- قیمت فن چند هست؟ و یارو خودش نصب می کنه؟
8- اگر به فروشنده بگم فیمور رو خودش نصب کنه چقدر میگیره؟
اگه میشود به اینها جواب کامل بدهید تا من اطلاعاتم در این زمینه کامل شود و اگر باز سوالی برام پیش آمد مزاحمتان شوم
با تشکر
موفق باشید
1. با core به xbox live میشه وصل شد ولی باید یه کابل ethernet بخری و اگر هم می خوای بازی کنی یک کارت Gold هم بخری و اگه می خوای و یه هدست هم برای چتیدن بازی کردن از این حرفا بخری.
2. آره میشه
3. درایو سامسونگ که از همهلحاظ خوبه و مشکل نداره . فقط درایو هیتاچی هست که برای اجرای بازی های Xbox 1 مشکل داره
4. برای تلوزیون کابل لازم نیست اما برای اتصال به مانیتور باید یه کابل vga با تبدیل بخری که قیمتش 25 تومن هست.
5. قیمت کارت های گلد 12 ماهه فکر کنم یه چیزی دورور 70 تومن باشه و خیلی از جاها دارن. فکر کنم Nextgen هم داشته باشه
6. ارزونترین مدل پرمیوم هم الان با درایو ال جی هست و nextgen می فروشه 440000 تومن.
7. قیمت intercooler الان 30 تومن فکر کنم باشه و نسبشم کار نداره. خودت می تونی راحت نسبش کنی.
8. این آخریه رو چون خودم تا حالا ندادم کسی نسب کنه نمی دونم چقدر می گیرن
آره خوبه. بخر . این Intercooler هم حتمآ بخر. خرید دسته و کابل vga و ... هم دیگه بستگی به نیاز خودت داره. اگه دوست داری بخرXBOX 360 Premium NTSC/J Asia Hitachi Drive 2007
قیمت : 440000 تومان
این خوبه؟ برم بخرم؟ دیگه خودمو کشتم تا پولشو بدست بیارم
هم 2007 هست و هم پرمیوم ، فکر کنم خوب باشه نظر شما چیه؟ پیشنهادی ندارید مثل خرید یه دسته اضافه یا خرید فن یا.... حتما پیشنهاداتتون رو بگید و نامرد بازی در نیارید
با تشکر
موفق باشید
آخرین ویرایش:

رو روي HDTVديده بودم اومديم يه تحقيق كرديم تا به بازي سنتر رسيديم.