راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

کی گفته (xbox 360 با درایو هیتاچی مال 2007 ارزونتر از 360 با درایو سامسونگ هست)

xbox 360 بعد از تاریخ 1/1/2007 با درایو hitachi همان قیمت xbox 360 با درایو samsung را دارد (حتی بعضی از جا ها گرونتر هم میدن مثل فروشگاه مدیا در پایتخت )

درایو ساموسنگ حالا میخواد ماله هر سالی باشه تو ایران گرون تره;)

ای
ن مایکروسافت چند بار خط تولیدشرو عوض کردش؟ یه بار بعد فوریه عوض کرد یه بار هم سال 2007؟
درضمن کجای این Bazicenter Forumتون گفته که مایکروسافت خط تولیدشرو تو سال 2007 عوض کرده؟/:)

خد تولید کی گفته عوض کرده؟!
قبلا یعنی 2006 درایو سامسونگ و هیتاچی میداد بیرون 2007 دیگه سامسونگ نمیده و فقط هیتاچی میده بیرون!

با توجه به اینکه کیفیت ساخت در 2007 بیشتر شره کدام رو پیشنهاد میکنید؟
jasia hitachi 2007 435
jasia samsung 2006 465
موضوع کمبود پول هم میان است (اگه samsung خیلی بهتره samsung بگیرم)
اگه درایو سامسونگ بخرید بهتر هست ولی خیلی ضروری نیست که بخواید بابتش پول بیشتری بدید

با سلام به همگي
خواستم نكته اي رو يادآور بشم كساني كه قصد خريد 360 رو دارن اينقدر خودشونو بابت سامسونگ يا هيتاچي بودن درايو اذيت نكنن چون از نظر فني اين دو درايو هيچ فرقي با هم ندارن و جالبه كه بدونيد لنز اين دو از زمان قديم تا حالا يكي بوده و هست و اتفاقا من كه تا حالا دستگاههاي مختلفي داشتم بايد بگم Function درايواي هيتاچي خيلي سريعتر از سامسونگ بود كلا از نظر فني اين دو هيچ باجي به هم نميدند ولي خب مزيت سامسونگ وجود فريمورهاي مختلف بروي اين درايو هست ولي اين مزيت دليل اينقدر تفاوت قيمت نيست. پس مواظب باشيد
موفق باشيد

با سلام به همگي
خواستم نكته اي رو يادآور بشم كساني كه قصد خريد 360 رو دارن اينقدر خودشونو بابت سامسونگ يا هيتاچي بودن درايو اذيت نكنن چون از نظر فني اين دو درايو هيچ فرقي با هم ندارن و جالبه كه بدونيد لنز اين دو از زمان قديم تا حالا يكي بوده و هست و اتفاقا من كه تا حالا دستگاههاي مختلفي داشتم بايد بگم Function درايواي هيتاچي خيلي سريعتر از سامسونگ بود كلا از نظر فني اين دو هيچ باجي به هم نميدند ولي خب مزيت سامسونگ وجود فريمورهاي مختلف بروي اين درايو هست ولي اين مزيت دليل اينقدر تفاوت قيمت نيست. پس مواظب باشيد
موفق باشيد
سعيد اين اصطلاحاتت منو كشته!! :laughing: من كه ميفهمم كه چي ميگي !! :laughing:
ولي بقيه كه مثل تو مهندس نيستن!! :laughing:
اين Function رو معادل فارسي شو مينوشتي بهتر نبود!! ;)
توي پستاي ديگت هم اصطلاحات زيادي پيدا كردم.

بچه ها من سر اين دو راهي موندم:(
2007-هيتاچي
2006-سامسونگ
نميدونم كدوم رو بخرم
هر كدوم رو هم بخرم احتمال داره در اينده مشكل ساز بشه
حالا نميشد تو سال 2007 هم سامسونگ بزنن؟:mad:

بچه ها من سر اين دو راهي موندم:(
2007-هيتاچي
2006-سامسونگ
نميدونم كدوم رو بخرم
هر كدوم رو هم بخرم احتمال داره در اينده مشكل ساز بشه
حالا نميشد تو سال 2007 هم سامسونگ بزنن؟:mad:

شما سامسونگ 2006 رو بگیر مطمئن باش ضرر نمی کنی
سامسونگ هم البته فکر کنم دیگه واسه ماکروسافت از 2007 به بعد درایو نمیزنه بازم می گم فکر کنم و مطمئن نیستم

منم خیلی بدشانسم امروز رفته که 360 بگیرم ( از NextGen) ولی مدل پرمیوم با درایو سامسونگ نبود با درایو هیتاچی بود و مدل کور ا درایو سامسونگ بود منم نگرفتم :((:((:((
حالا گفت برام تهیه میکنه اگه بخوام . حالا امروز زنگ بزنم ببینم چی میشه .
اگه نیاورده بود به نظر شما درایو هیتاچی رو بگیرم یا بازم صبر کنم ؟؟؟؟ :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

منم خیلی بدشانسم امروز رفته که 360 بگیرم ( از NextGen) ولی مدل پرمیوم با درایو سامسونگ نبود با درایو هیتاچی بود و مدل کور ا درایو سامسونگ بود منم نگرفتم :((:((:((
حالا گفت برام تهیه میکنه اگه بخوام . حالا امروز زنگ بزنم ببینم چی میشه .
اگه نیاورده بود به نظر شما درایو هیتاچی رو بگیرم یا بازم صبر کنم ؟؟؟؟ :confused::confused::confused::confused::confused::confused:
نه سامسونگ رو بگیر نه هیتاچی صبر کن الیت ازون بشه یدونه بگیر با خیاله راحت بازی کن.

دوستان این دو درایور همچین فرق انچنانی با هم ندارند که شما دارین این کارا رو میکنین
در درجه ی اول سامسونگ اگه نشد هیتاچی
حالا مگه هیتاچی بده ؟
بد که نیست
مثلا همین اشکان خان رییس سایت داره
شما ازش بپرس بده ؟
خوب پس به این نتیجه میرسیم که هرچی دستتون رسید بگیرید !!!!

بچه ها من می خوام یه Xbox 360 بگیرم

باید براش فن جدا هم بخرم؟
شما پیشنهاد می کنید از کجا بخرم؟
شماها با این کنسول تا به حال چه مشکلاتی داشتید و چه کردید؟

بسیار ممنون

ااااااااااااااااااااااااا:eek:
تاپیک اخبار کنسولا به 558 صفحه نرسیده بود:laughing:
یه خبر دراماتیک و شایدم اصلا تراژدی: :cheesygri
منم آخر این ماه یه پولی دستم میرسه میخوام این کنسول رو بخرم
البته اصلا نمیخوام پولمو حرومه pre بکنم چون نمیخوام آنلاین بازی کنم!
کسی میتونه قیمت intercooler رو بگه(اصلا هست؟)
بعد درست حسابی بگید این هیتاچی2007 چه بازیهایی رو اجرا نکرده اینطوری میزنید تو سرش؟
فقط مشکل حرارتیه؟
این کنسول هنوزهم مثه جارو برقی سرو صدا داره؟ یا درست شده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or