مشكل مشكل
من امروز به طور كامل باطري دسته هام تموم شد رفتم دنبال باطري اما عين خورد و Type LR6 گير نيوردم به همين دليل ديدم نميتونم بدون بازي بمونم باطري معمولي انداختم تو دستگاه اما وسط بازي همش تصوير مي پريد و بعد يه مدت دون دون مي شد به طرز افتضاحي مشكل از كجاست؟
خوب نباید باتری معمولی بخری... باید باتری شارژی براش بخری که بتونی شارژشون کنی... باتری های معمولی جون ندارندمشكل مشكل
من امروز به طور كامل باطري دسته هام تموم شد رفتم دنبال باطري اما عين خورد و Type LR6 گير نيوردم به همين دليل ديدم نميتونم بدون بازي بمونم باطري معمولي انداختم تو دستگاه اما وسط بازي همش تصوير مي پريد و بعد يه مدت دون دون مي شد به طرز افتضاحي مشكل از كجاست؟

آقایون من یه سوال فنی و مهم و کاربردی و ... دیگه داشتم.
می خوام بدونم که اصلآ کی گفته که این Xbox 360هایی که تو سال 2007 تولید میشن دارای کیفیت بهتری نسبت به xbox های سال 2006 هستند . یه منبع واسه اثبات این حرف هست؟:confused:
دلیل اینکه میگن x360 با درایو هیتاچی مال 2007 ارزونتر از 360 با درایو سامسونگ هست چیه؟ اصلآ دلیلی داره؟:cheesygri
تازه مگه نمیگن این x360 کیفیت ساختشون تو سال 2007 بهتر هم شده؟ پس چرا ارزون تره؟:confused:
کی گفته (xbox 360 با درایو هیتاچی مال 2007 ارزونتر از 360 با درایو سامسونگ هست)
xbox 360 بعد از تاریخ 1/1/2007 با درایو hitachi همان قیمت xbox 360 با درایو samsung را دارد (حتی بعضی از جا ها گرونتر هم میدن مثل فروشگاه مدیا در پایتخت )

می خوام بدونم که اصلآ کی گفته که این Xbox 360هایی که تو سال 2007 تولید میشن دارای کیفیت بهتری نسبت به xbox های سال 2006 هستند .confused:
یه منبع واسه اثبات این حرف هست؟:
می خوام بدونم که اصلآ کی گفته که این Xbox 360هایی که تو سال 2007 تولید میشن دارای کیفیت بهتری نسبت به xbox های سال 2006 هستند .confused:
یه منبع واسه اثبات این حرف هست؟:
تو 360 من که بهتر از DataRight جواب میده! درایوم هم سامسونگ هست. در کل من مشکلی باهاش ندارم![]()

این مایکروسافت چند بار خط تولیدشرو عوض کردش؟ یه بار بعد فوریه عوض کرد یه بار هم سال 2007؟چون در ساله 2007 خطه توليده xbox 360 عوض شده .
Xbox360 - BaziCenter Forums

عزیز شما برو تاپیکی که دربارهی راهنمایی خرید 360 هست اونجا اشکان جان کاملا توضیح دادن که چرا باید تاریخ دستگاه بعد از 26 فوریه باشه و کلا چرا خط تولید عوض شد.این مایکروسافت چند بار خط تولیدشرو عوض کردش؟ یه بار بعد فوریه عوض کرد یه بار هم سال 2007؟
درضمن کجای این Bazicenter Forumتون گفته که مایکروسافت خط تولیدشرو تو سال 2007 عوض کرده؟![]()
دوست عزیز مال بعد فوریه رو که می دونم که مایکروسافت گرفت خط تولیدشرو عوض کرد اما الان مشکل من سر اینه که آیا مایکروسافت بعد 2007 هم خط تولیدشرو عوض کرد؟عزیز شما برو تاپیکی که دربارهی راهنمایی خرید 360 هست اونجا اشکان جان کاملا توضیح دادن که چرا باید تاریخ دستگاه بعد از 26 فوریه باشه و کلا چرا خط تولید عوض شد.