بچه ها من پولم برا 360 جور نشد به نظرتون میصرفه الان برم ps2 بگیرم بعدا مثلا دم عید وقتی 360 ارزون شد بخرم؟به نظرتون اونموقع core به 200 تومن میرسه
65 نانئمتری ها کی تولید میشه؟قیمتش از اینا کمتره دیگه نه؟
من رو جعبه ديدم يه مدل شارژر تبليغ كرده كه جا باطري رو ميذاري توش بجاي باطريوقتی چراغای دسته میچرخه یعنی کم کمک شارژ باتریاش رو به اتمام هست و در واقع داره بهت علامتو هشدار میده:blushing:
باتری که به نظر من فقط Energizer بخر دورو ور 4000 تومن![]()
با 10 -15 تومن هم میتونی یه شارژر خوب بخری![]()
اون شارژر خود 360 هست ... قيمتش رو من پنج شنبه تو پايتخت گرفتم : 40000 تومانمن رو جعبه ديدم يه مدل شارژر تبليغ كرده كه جا باطري رو ميذاري توش بجاي باطري
من شارژر باطري قلمي دارم ميشه تو اونا هم گذاشت؟ يا بايد شارژر مخصوص خريد؟

منظورم تو گرافیک و روان بودن بازی استاگه میخوای بازی کنی فقط کنسول چون کامپیوتر هزار تا دردسر داره باید بازی رو نصب کنی و ... ولی تو کنسول بازی رو میذاری یا علی برو جلو
جواب این سوال بدید ببخشید اگه تایپک منحرف میشه ولی لطفا جواب بدیدx360 رو tv کیفیت ps2 رو tv معمولی را میده؟
x360 رو مانیتور sync master mb 1793 بهتره یا tv معمولی؟
x360 رو 940 bw بهاره یا رو mb1793؟
x360 رو چه مانیتوری به قیمت 250 تا 400 بهتر از 940bw است؟
میدونم اینجا جاش نیست ولی لطفا حرفه ای ها جواب بدن
دعوا راه ننداز داریم دوستانه صحبت میکنیماین بحث بحث تازه ای نیست که pc high end بخرم با 360 یا 3 هرکدوم بازیهاش بهت میچسبه بخر ولی پیشنهاد من کنسول هست
بايد خمدت شما عرض كنم هيچ تفاوتي با هم در خوندن ديسك هاي رايتي ندارند . خيلي هم خوب كار ميكنهسلام دوستان
كسايي كه درايو هيتاچي دارن درايوشون خوب كار ميكنه؟با بازي هاي رايتي مشكلي ندارن؟
البته اين رو ميدونم كه فرموير سامسونگ به روز تر از هيتاچي هست فقط ميخوام بدونم كه بازي ها رو راحت اجرا ميكنه يا نه؟
كلا كيفيت رو رزولوشن HD بهتره پس انقدر سوال نكن كه رو TV بهتره يا نه !! اصلا اسم PS2 موقعي كه داري در مورد كيفيت 360 صحبت ميكني نيار كه آدم خندش ميگيره !!x360 رو tv کیفیت ps2 رو tv معمولی را میده؟
x360 رو مانیتور sync master mb 1793 بهتره یا tv معمولی؟
x360 رو 940 bw بهاره یا رو mb1793؟
x360 رو چه مانیتوری به قیمت 250 تا 400 بهتر از 940bw است؟