راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

پریمیوم چون اون 40 تومنی که اضافه میدی امکانات داخلش هست که شما حتی استفاده هم نخوای بکنی اون با صرفه تره چون پول اونا بیشتر میشه
اگه منظورت از امکانات دیگه همین 1ماه کارت gold + هدست+ کابل ethernet که این ها هم به درد اونایی می خوره که می خوان به Live وصل بشن که فکر نکنم این روزا کسی بخواد با این سرعت پایین و بن کردن مایکروسافت به live وصل شه قیمت اینا هم سرجمع فکر نکنم 20 تومن هم بشه;)

مموری 512 چنده الان
اولا تو ايران نيست بعد قيمتش 50 دلار قيمت مايكروسافت كه اگه بياد ايران بالاي 50 تومن ميفروشن .

نمي صرفه اگه خواستي يك وقت بخري بجاش يه هارد بخر با قيمت 90 تومن .

به نظر من که core خیلی به صرفه هستش!!!
چون خود دستگاهش الان قیمتش 320 تومن هست و هارد 20 گیگ هم الان تو بازار 90 تومن که جمعآ با هم میشه 410 تومن و اینجوری دیگه میشه خود پرمیم . اما الان پرمیم ارزونترین قیمتش هست 450 تومن.

1- Premium دستش بی سیم هست .

2- Premium یک Headset داره .

3- Premium یک ماه اشتراک live داره .

4-قیمت Premium با درایو سامسونگ 440000 تومان است .

حالا کدوم بهتره؟!!:)

Premium

1- Premium دستش بی سیم هست .

2- Premium یک Headset داره .

3- Premium یک ماه اشتراک live داره .

4-قیمت Premium با درایو سامسونگ 440000 تومان است .

Premium
اولآ در این که پرمیوم بهتره شکی نیست اما من گفتم میشه با یکم پول کمتر مدل coreرو هم مثل پرمیم کرد.
درضمن همه ی این قطعاتی که الان گفتیدرو من گفتم و اینرو هم گفتم که سرجمع همه ی اینا قیمتشون به غیر از دسته بیسیم 20 تومن هم نمیشه . درضمن این دسته بیسیمی هم که تو 360 هست واستون یه خرج اضافه هم داره اونم این که شما باید بالای 10 تومن بدی بری براش یه شارژر بخری. همچنین این 440000 تومنی هم که شما دارید همه جا میگید که من با این قیمت خریدم با تخفیف هستش اما ما اینجا با قیمت تخفیفی کاری نداریم با قیمت اصلی کار داریم اگه اینجوری بود که فروشنده اگه بخواد تخفیف بده برای مدل core هم تخفیف میده.

با سلام و خسته نباشید
دوستان به نظر شما خرید 360 مدل 2006 (البته بعد از فوریه) با درایو sumsung بهتر است یا مدل 2007 با درایو hitachi؟(اخه طبق گفته دوستان مدل 2007 به بعد همشون hitachi هستش)
(در ضمن بازیهای xbox1 هم نمی خوام بازی کنم)
حالا به نظر شما کدومشو بخرم؟؟ خواهشا همه نظر بدن تا هر کدوم بهتره بخرم.
با تشکر از همه

درود
دوستان بگیرید منو که من هم Jump In کردم الان خیلی خوشحالم
اگه میشه به من بگید چه جوری بازی رو بریزم رو هاردش
ممنون

نمیشه فعلا!!

با سلام و خسته نباشید
دوستان به نظر شما خرید 360 مدل 2006 (البته بعد از فوریه) با درایو sumsung بهتر است یا مدل 2007 با درایو hitachi؟(اخه طبق گفته دوستان مدل 2007 به بعد همشون hitachi هستش)
(در ضمن بازیهای xbox1 هم نمی خوام بازی کنم)
حالا به نظر شما کدومشو بخرم؟؟ خواهشا همه نظر بدن تا هر کدوم بهتره بخرم.
با تشکر از همه
درایو سامسونگ 2006 خیلی بهتره شک نکن....

اینجا رو یه مطالعه بکنید .

http://www.bazyrayaneh.com/moje-no/article.php?articleid=9
اگه منظورت از دادن این مصاحبه اون قسمت باتری های AA هستش باید خدمتت عرض کنم کهاین و هم من و هم شما و هم همه ی X360 دارها میدونن که این باتری ها هم بالاخره یه وقتی تموم میشن . اون وقت وقتی تموم شد می خوای چیکار کنی؟ یا باید بری یکی نو بخری یا باید بری یه شارژر بخری تا شارژش کنی:laughing:
اگه منظورت جای دیگست هم بگو تا بهت بگم;)

من چندتا سوال دارم
من بعد از يك هفته و نيم بازي با ايكس باكس ام الان ديدم بعضي مواقع چراغ روي دسته شروع ميكنه چرخيدن اين يعني چي؟ شارزش تموم شده؟
اگه مشكل از شارژ باطري خود و شارژز خوب چنده؟

من چندتا سوال دارم
من بعد از يك هفته و نيم بازي با ايكس باكس ام الان ديدم بعضي مواقع چراغ روي دسته شروع ميكنه چرخيدن اين يعني چي؟ شارزش تموم شده؟
اگه مشكل از شارژ باطري خود و شارژز خوب چنده؟

وقتی چراغای دسته میچرخه یعنی کم کمک شارژ باتریاش رو به اتمام هست و در واقع داره بهت علامتو هشدار میده:blushing:
باتری که به نظر من فقط Energizer بخر دورو ور 4000 تومن :eek:
با 10 -15 تومن هم میتونی یه شارژر خوب بخری ;)

Core is better than Pre

دوستان، آخرین قیمتی که گرفتم برای مدل پریمیوم NTSC/j با درایو سامسونگ 480.000 تومان و مدل Core هم 310.000 تومان، اینم با درایو سامسونگ و j .البته میگن در این سری های آخر، درایوهای هیتاچی کمی وضعش بهتر از قبل شده!

ضمنا می خواستم بگم اگه قید دسته وایرلس و هارد درایو رو بزنید به نظر من واقعا صرف با مدل Core
هستش البته باید یه مموری کارت 64 مگابایتی براش بگیرین که حدود 35.000 تومنه احتمالا. تازه شما میتونید بعدا که قیمت ها بهتر شد براش هارد درایو و دسته وایرلس تهیه کنید.

راستی کسی تو تاپیکی، جایی درباره کپی خور شدن Elite مطلبی رو دیده یا نه یکی از مغازه های معروف در پاساژ لباف که می گفت کپی خورش رو دارم! موفق باشید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or