اگه منظورت از امکانات دیگه همین 1ماه کارت gold + هدست+ کابل ethernet که این ها هم به درد اونایی می خوره که می خوان به Live وصل بشن که فکر نکنم این روزا کسی بخواد با این سرعت پایین و بن کردن مایکروسافت به live وصل شه قیمت اینا هم سرجمع فکر نکنم 20 تومن هم بشهپریمیوم چون اون 40 تومنی که اضافه میدی امکانات داخلش هست که شما حتی استفاده هم نخوای بکنی اون با صرفه تره چون پول اونا بیشتر میشه

به نظر من که core خیلی به صرفه هستش!!!
چون خود دستگاهش الان قیمتش 320 تومن هست و هارد 20 گیگ هم الان تو بازار 90 تومن که جمعآ با هم میشه 410 تومن و اینجوری دیگه میشه خود پرمیم . اما الان پرمیم ارزونترین قیمتش هست 450 تومن.
حالا کدوم بهتره؟!!![]()
اولآ در این که پرمیوم بهتره شکی نیست اما من گفتم میشه با یکم پول کمتر مدل coreرو هم مثل پرمیم کرد.1- Premium دستش بی سیم هست .
2- Premium یک Headset داره .
3- Premium یک ماه اشتراک live داره .
4-قیمت Premium با درایو سامسونگ 440000 تومان است .
Premium
درود
دوستان بگیرید منو که من هم Jump In کردم الان خیلی خوشحالم
اگه میشه به من بگید چه جوری بازی رو بریزم رو هاردش
ممنون
درایو سامسونگ 2006 خیلی بهتره شک نکن....با سلام و خسته نباشید
دوستان به نظر شما خرید 360 مدل 2006 (البته بعد از فوریه) با درایو sumsung بهتر است یا مدل 2007 با درایو hitachi؟(اخه طبق گفته دوستان مدل 2007 به بعد همشون hitachi هستش)
(در ضمن بازیهای xbox1 هم نمی خوام بازی کنم)
حالا به نظر شما کدومشو بخرم؟؟ خواهشا همه نظر بدن تا هر کدوم بهتره بخرم.
با تشکر از همه
اگه منظورت از دادن این مصاحبه اون قسمت باتری های AA هستش باید خدمتت عرض کنم کهاین و هم من و هم شما و هم همه ی X360 دارها میدونن که این باتری ها هم بالاخره یه وقتی تموم میشن . اون وقت وقتی تموم شد می خوای چیکار کنی؟ یا باید بری یکی نو بخری یا باید بری یه شارژر بخری تا شارژش کنی:laughing:

من چندتا سوال دارم
من بعد از يك هفته و نيم بازي با ايكس باكس ام الان ديدم بعضي مواقع چراغ روي دسته شروع ميكنه چرخيدن اين يعني چي؟ شارزش تموم شده؟
اگه مشكل از شارژ باطري خود و شارژز خوب چنده؟