راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
درسته که xbox360 داغ میکنه و میسوزه و اینکه در ایران ضمانت نامه نداره؟

اگر xbox 360 بعد از تاريخه 1/6/2006 باشه .

و يه فنه خوب هم داشته باشي ميشه گفت به احتماله % 99 هيچ چيزيش نميشه .

xbox 360 و هيچ کنسول ديگري در ايران گارنتي ندارند .

در سری هیا اول برخی از دستگاه ها این مشکل رو داشتن الان تا حدودی رفع شده و اگه شما یه فن براش تهیه کنی مشکلی نداری . 360 و کلا تمام کنسولهایی که وارد ایران می شن گارانتی ندارن چون وقتی برای کپی خور کردن دستگاه رو باز می کنی گارانتی دستگاه باطل میشه و این موضوع برای تمام وسایل الکتریکی صدق می کنه . حالا اگر هم کنسولتو کپی خور نکرده باشی گارانتی داره و داخل ایران نمایندگی برای دادن سرویس برای ما وجود نداره چون ایران جزو کشورهایی هست که قانون کپی رایت درش معنی نداره . :cheesygri
اون مدل هاي اوليه هم بخاطر اين بود كه زود كنسول در بياد و Sony كم بياره ... تو ايران كه اصلا بحث بازي هيچ قانوني نداره . بازي اورجينال تو ايران جرمه و پيگرد قانوني داره و تازه اگه خواستي كنسولتو كپي خور نكن كه فرت وفرت بگي برات از خارج بازي بيارن و 50$ براي هر بازي پول بده .... :laughing::laughing:(آقا ميلاد با شما نبودم ها ... جواب دوستمون رو با قبول حرف هاي شما دادم)

بالای جعبه 360 یه جا هست که نوشته سریال نامبر بعد زیرش سریال رو نوشته وقتی خواستم بخرم بود ولی الان که نگاه کردم دیدم مغازه داره برش داشته.میخواستم بدونم به چه دردش میخوره؟

بالای جعبه 360 یه جا هست که نوشته سریال نامبر بعد زیرش سریال رو نوشته وقتی خواستم بخرم بود ولی الان که نگاه کردم دیدم مغازه داره برش داشته.میخواستم بدونم به چه دردش میخوره؟
چی رو برداشته؟ سریال نامبر رو؟ کنسولت رو بذار تو جعبه و دوباره نگاه کن، می بینی که هست. احتمالاً پدیده خیلی شگرفی در این میان رخ داده ...

metal gear عزیز با سالها تجربه در این فروم از همه بهتر مشکلات بچه ها رو تشخیص میده و همچنین اینچنین پدیده های شگرفی رو و از راه دور سه سوت گرفت این رفیقمون چی میگه:biggrin1::cheesygri

حالا که این طور شد 2 تا سوال دیگه هم دارم
1.لنز در حالت عمودی بهتر کار میکنه یا افقی
2.دستگاه عمودی بیشتر داغ میکنه یا افقی

در کل من عمودی بذارم یا افقی(اگه افقی بذارم گذاشتن جلد نوار زیر دستگاه ضروری هست؟)

حالا که این طور شد 2 تا سوال دیگه هم دارم
1.لنز در حالت عمودی بهتر کار میکنه یا افقی
2.دستگاه عمودی بیشتر داغ میکنه یا افقی

در کل من عمودی بذارم یا افقی(اگه افقی بذارم گذاشتن جلد نوار زیر دستگاه ضروری هست؟)

1- لنز در حالت افقي بهتر كار ميكنه
2- Air Condination يا تهويه هوا در حالت عمودي بهتر هست.
در كل پيشنهاد ميشه شما دستگاهتو افقي بزار اما با فاصله نسبت به زمين همچنين گذاشتن فن در هر صورت فوق العاده ضروريه
موفق باشيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or