راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام دوستان میخواستم بدون آیا دی وی دی هایی که بازی های ایکس باکس روی آنها رایت شده به لنز و gpu ی دستگاه آسیب می رساند
و برای اینکه این اتفاق نیفتد باید برای ایکس باکس هارد بگیریم؟
لطفا یکی جواب بده
شما رویه هر درایوی هر دی وی دی رو که بزاری به لنز درایو فشار میاد و به خاطر همین هست که بعد از یه مدت درایوا لنزشون ضعیف میشه
در مورد اکس باکس اگر از روی هارد بازی ها اجرا بشن خیلی بهتره برای اینکه هم به خوده دستگاه کمتر فشار میاد هم اینکه عمر درایو دستگاه زیاد میشه

سلام
من می خوام xbox بخرم
چنتا سوال داشت
فرق 250gb با 4gb چیه ؟
قیمت اسلیم الان توی بازار چنده ؟
قیمت آرکید هم چنده ؟
سلام .آقا رضا خودت داری میگی که فرقه 4g با 250g چیه:-/ خوب معلومه دیگه تفاوتش تو هاردشه.البته xbox 4g بدنه مشکی مات داره ولی xbox 250g بدنه مشکی براق داره . از نظره درایو و قطعات داخل کنسول هیچ فرقی با هم ندارن. الان قیمت 4g فکر کنم 600 - 250g الان 750 باشه . آرکید آکبند تو بازار نیست همشون دسته دوم هستن. قیمت ها متفاوته از 220 هست تا 550 . :d:x>:d

---------- نوشته در 09:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:19 AM ارسال شده بود ----------

میشه یکی جواب بده :(
به نظره من شما xbox 250g بگیری بهتره .دستگاههای slim دیگه به هیچ وجه سه چراغ نمیشن، هارد 250G داره . الان بخری بهتره چون روز به روز قیمت ها داره میره بالا . اگر slim کپی خور بگیری درایوش لایتونه ،داریو لایتون بهتره . تو جعبه 250 slim باید کابل برق ،ترانس برق مشکی ،کابل تصویر سه فیش، تبدیل تصویر،دسته مشکی براق با باتری دوراسل.{اگر باتری دوراسل نداشت یه خورده به فروشنده باید شک کنی} هدست،یه دفترچه راهنما. هارده 250G

پس یعنی من که یه 320 گیگ 5400rpm دارم به اندازه یه هارد اوریج slim کاربری داره؟
در ضمن باید فرمتش کنیم؟
توش حدود 100 گیگ برنامه دارم.
من نمیدونم چرا دوستان اطلاعات غلط میدن!؟!؟
خیر دوست عزیز نمیشه اینکارو کرد چون شما وقتی هارد رو به دستگاه وصل کنید فقط 16 گیگ رو detect میکنه! ( در ضمن وقتی که هارد رو به دستگاه وصل کنید و config کنید اطلاعات قبلیتون از بین میره)
فقط یه راه هست واسه هارد اکسترنال که اونم خیلی دردسر داره!
لینک آموزش

سلام میشه به یه 4 گیگ هارد اکسترنال وصل کرد و بازی هارو رو اون نصب کرد و بازی کرد؟

اره میشه من خودم دارم همین کارو میکنم ;)

من نمیدونم چرا دوستان اطلاعات غلط میدن!؟!؟
خیر دوست عزیز نمیشه اینکارو کرد چون شما وقتی هارد رو به دستگاه وصل کنید فقط 16 گیگ رو detect میکنه! ( در ضمن وقتی که هارد رو به دستگاه وصل کنید و config کنید اطلاعات قبلیتون از بین میره)
فقط یه راه هست واسه هارد اکسترنال که اونم خیلی دردسر داره!
لینک آموزش

دوستان عزیز برا این کار دو روش پیش روی ماست تا بتونیم هارد به کنسولمون اضافه کنیم .
1- اولین روش باید یه هارد لپ تاپی وسترن که محدود و چند مدل خاص هستش گیر بیاری و بعد هکش کنین و بعد بندازین رو کنسول . و هک کردنش خیلی اسونه و تو گوگل یه سرچ کوچیک کنین سریع اموزش هکشو پیدا میکنین .

2- دوم اینکه میتونین کنسولتونو جی تگ کنین و راحت یه هارد اکسترنال بهش وصل کنین ولی اینو مد نظر داشته باشین که اگه جی تگ کنین باید از دنیای لایو خداحافظی کنین چون لایو نمیتونین دیگه برین .

موفق باشین دوستان .

ولی اینو مد نظر داشته باشین که اگه جی تگ کنین باید از دنیای لایو خداحافظی کنین چون لایو نمیتونین دیگه برین .
موفق باشین دوستان .

معین جان، برای حل این مشکل میشه یه چیپ NAND اضافی روی دستگاه نصب کرد و با کلید Sync بین JTAG و معمولی سوئیچ کرد. اینطوری میتونی هردو رو داشته باشی.

سلام دوستان عزیز تورو خدا 4 شنبه سوزی نرین بیرون هااا
از ما گفتن بود...
میگم میشه فلش مموری هم زد به دستگاه و بازی نصب کرد؟
هر بازی تقریبا چند گیگه؟
ممنون

سلام دوستان عزیز تورو خدا 4 شنبه سوزی نرین بیرون هااا
از ما گفتن بود...
میگم میشه فلش مموری هم زد به دستگاه و بازی نصب کرد؟
هر بازی تقریبا چند گیگه؟
ممنون
مرسی دوسته گلم. آره میشه من دوستم جیتگ کرده و الان 16g استفاده میکنه

سلام عزیزان گرامی
میگم من یه فلش 16 گیگ زدم به دستگاه و کانفیگوووووور کردم و چرخ دنده 3 که رایتش عادی %97 بود و هر وقت میزاشتم رو درایو که بازی کنم گیر میکرد و هنوز موفق به بازی کردنش نشده بودم رو نصب کردم و همون اولش که دنبال دختره هست راه میفته تو زندونه همون اول ارور داد که : game error : failed to authorize disc واسه چیه به نظر حضار گرامی چه کار کنم ؟
ممنون گرامیان
گرام
گ

سلام .
چجوری میشه فهمید که یه هاردی رو که برا slim میخریم اصله یا نه.
کلا چند نوع هارد برا slim موجوده؟ با قیمتاشون.
راستی فقط باید jtag بکنیم تا بتونیم روش فلش بزنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or