راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام به همگی...
میخواستم بدونم که Firmware اصلی دستگاه روی سیدی داخل جعبه هست یا باید خودمون این کار رو انجام بدیم؟
firmware جایی نیست و تو خود کنسول قرار داره. و البته تقریبا هیچ کدوم از 360 هایی که تو بازار موجوده firmware اصلی ندارن چون کپی خور شدن و از firmware شونم backup ی گرفته نشده.

Mega Game

سلام
این بازی هایی که پشتش ارم مگا گیم رو زده کیفیتش چجوریه؟
چند ساعت پیش رفتم lost planet رو از همین مارک گرفتم نیم ساعت بدون فن بازی کردم
بعد دیدم کنسول چند برابر همیشه تو همین بازه ی زمانی داغ کرده:eek:
ضمنا به یکی از فروشنده های شهرمون سفارش دادم میره تهران برام یک فن NYKO بیاره راهی داره که بتونه کلاه سرم بزاره(بجز قیمت)یعنی این فن خوب وبد داره یا همه ی فن های NYKO تو بازار یک جور هستن؟

آخرین ویرایش:
firmware جایی نیست و تو خود کنسول قرار داره. و البته تقریبا هیچ کدوم از 360 هایی که تو بازار موجوده firmware اصلی ندارن چون کپی خور شدن و از firmware شونم backup ی گرفته نشده.
ممنون اشکان جان.
یعنی برای ریختن firmwareهای بعدی، نبود backup از firmware اصلی مشکلی بوجود نمیاره؟
چون نمیدونم گفتم شاید backup ای از firmware اصلی رو روی سیدی ریخته باشن و توی جعبه گذاشته باشن که بعدا مشکلی بوجود نیاد ;)
خب من تازه تصمیم به خرید گرفتم و در حال حاضر مشغول جمع آوری اطلاعات هستم ;)

سلام
من نه فن ps3 هستم نه 360 وفقط دنبال بازی خوبم حالا هم میخوام برم 360 بخرم و تابستون سال دیگه اگه ps3 کپی شده بود اونم بگیرم حالا فقط میخوام بدونم 360 1سال برام کار میکنه یا همش خرابه؟آخه من یه تاپیک خوندم همه 360دارها دستگاهشون خراب شده بود حالا من بخرم 1سال برام کار میکنه؟

ممنون اشکان جان.
یعنی برای ریختن firmwareهای بعدی، نبود backup از firmware اصلی مشکلی بوجود نمیاره؟
چون نمیدونم گفتم شاید backup ای از firmware اصلی رو روی سیدی ریخته باشن و توی جعبه گذاشته باشن که بعدا مشکلی بوجود نیاد ;)
خب من تازه تصمیم به خرید گرفتم و در حال حاضر مشغول جمع آوری اطلاعات هستم ;)
اگه firmware کپی که روی کنسول ریخته شده قدیمی باشه هیچ کاریش نمی شه کرد دیگه ولی firmware های جدید خودشون این قابلیت رو دارن که بتونن آپگرید شن. البته اکثر کنسول های موجود در بازار firmware هاشون ورژن های جدیده!
آخه من یه تاپیک خوندم همه 360دارها دستگاهشون خراب شده بود
شما وقتی می بینی به فرض 10 نفر اینجا کنسولشون خراب شده اینو به همه نسبت می دی؟
خیلی هاشم بوده که هیچ مشکلی نداشته نمونش مال خودم!
سامان تو یه پست حرف جالبی زده بود. گفته بود که مثلا منی که کنسولم سالمه نمیام تاپیک بزنم که ای مردم گوش کنید کنسول من هیچ مشکلی نداره و فقط اونایی که کنسولاشون ایراد داره در موردش بحث می کنن تا مشکلشو بتونن حل کنن. بنابراین شما فقط کسایی رو می بینی که کنسولاشون خراب شده و این با اینکه همه خراب شده خیلی فرق داره.

خیلی ممنون حالا یک سوال دیگه من میخوام j/asia با درایو سامسونگ بگیرم گفت با 2 تا فن هم اشانتیون 450تومن این مدل و قیمت خوبه البته من که فکر کنم خیلی خوب باشه

اگه firmware کپی که روی کنسول ریخته شده قدیمی باشه هیچ کاریش نمی شه کرد دیگه ولی firmware های جدید خودشون این قابلیت رو دارن که بتونن آپگرید شن. البته اکثر کنسول های موجود در بازار firmware هاشون ورژن های جدیده!
این حرف شما اشتباه هست.چون میشه با استخراج فرمور قدیمی کدهای مربوط به درایو رو در بیارید و بریزید روی فرمور جدید.هیچ مشکلی نیست.;)

خیلی ممنون حالا یک سوال دیگه من میخوام j/asia با درایو سامسونگ بگیرم گفت با 2 تا فن هم اشانتیون 450تومن این مدل و قیمت خوبه البته من که فکر کنم خیلی خوب باشه
منظور از دو تا فن چیه ؟

قیمت xbox 360 premium (درایو samsung / j/asia / بعد از فوریه ی 2006 ) در تهران 440000 تومان .

این حرف شما اشتباه هست.چون میشه با استخراج فرمور قدیمی کدهای مربوط به درایو رو در بیارید و بریزید روی فرمور جدید.هیچ مشکلی نیست.;)
درسته، اینو می دونستم. برای این نخواستم بنویسم که این کار برای افرادی که در این زمینه وارد نیستند کلا یکم دردسر ممکنه ایجاد کنه. وقتی آدم بره درایوی بگیره که firmware ش جدید باشه مسلما کارش راحتتره از همه نظر!

درسته، اینو می دونستم. برای این نخواستم بنویسم که این کار برای افرادی که در این زمینه وارد نیستند کلا یکم دردسر ممکنه ایجاد کنه. وقتی آدم بره درایوی بگیره که firmware ش جدید باشه مسلما کارش راحتتره از همه نظر!
اخه اكثر فروشنده ها نميدونن frimware چيه كه بهشون بگيم جديد بده!
فقط ميدونن كپيخور شدس

آقایون دوسته من از دبی میخواد برام یه xbox360 و یه ps3 بیاره! حالا میخوام بهش بگم که XBOX360 NTSC/UC بیاره و میخوام بگم درایوش هم SAMSUNG باشه چطوری از رو جعبش میشه فهمید که درایوش چیه؟ (البته من 360 داشم فروختم الان وضعم بهتر شده میخوام بخرم)

در مورد PS3 چیزی میدونید؟ چی بگم بیاره! (PS3 رو واسه فروش میگم بیاره)

قیمت تو دبی چقدره؟ کسی میدونه؟؟

:blushing:

رجیونش می تونی بدونی اما درایوش فکرک نم random باشه قیمت x360 هم اونجا 360 تومن تا 400

پس من الان چی کار کنم؟؟؟ یکی گفته بود از روی سریال نامبر روی جعبه میشه مودل درایوش رو فهمید!!!!! در مورد ps3 چیزی نمیدونی؟:sick:

میتونی الان بیای تو یاهو مسنجر؟؟؟ حوصله منتظر موندن ندارم!

yahoo id: maya_alias_w_front

تا 80-90% می تونی از روی LOT No که روی لیبل روی جعبه خورده بفهمی.
تا اونجایی که من می دونم , PS3 توی مغازه های بزرگ مثل Virgin به قیمت 2400 درهم به فروش می رسید. باید از Duty Free یا فروشندگانی که خودشون وارد می کنند بخری. به نظر من PS3 رو از اینجا بخری بهتره , قیمتش هم زیاد فرقی با امارات نمی کنه. تازه , واسه آوردن دو تا کنسول باید گمرکی هم بدهی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or