firmware جایی نیست و تو خود کنسول قرار داره. و البته تقریبا هیچ کدوم از 360 هایی که تو بازار موجوده firmware اصلی ندارن چون کپی خور شدن و از firmware شونم backup ی گرفته نشده.سلام به همگی...
میخواستم بدونم که Firmware اصلی دستگاه روی سیدی داخل جعبه هست یا باید خودمون این کار رو انجام بدیم؟

ممنون اشکان جان.firmware جایی نیست و تو خود کنسول قرار داره. و البته تقریبا هیچ کدوم از 360 هایی که تو بازار موجوده firmware اصلی ندارن چون کپی خور شدن و از firmware شونم backup ی گرفته نشده.

اگه firmware کپی که روی کنسول ریخته شده قدیمی باشه هیچ کاریش نمی شه کرد دیگه ولی firmware های جدید خودشون این قابلیت رو دارن که بتونن آپگرید شن. البته اکثر کنسول های موجود در بازار firmware هاشون ورژن های جدیده!ممنون اشکان جان.
یعنی برای ریختن firmwareهای بعدی، نبود backup از firmware اصلی مشکلی بوجود نمیاره؟
چون نمیدونم گفتم شاید backup ای از firmware اصلی رو روی سیدی ریخته باشن و توی جعبه گذاشته باشن که بعدا مشکلی بوجود نیاد
خب من تازه تصمیم به خرید گرفتم و در حال حاضر مشغول جمع آوری اطلاعات هستم![]()
شما وقتی می بینی به فرض 10 نفر اینجا کنسولشون خراب شده اینو به همه نسبت می دی؟آخه من یه تاپیک خوندم همه 360دارها دستگاهشون خراب شده بود
این حرف شما اشتباه هست.چون میشه با استخراج فرمور قدیمی کدهای مربوط به درایو رو در بیارید و بریزید روی فرمور جدید.هیچ مشکلی نیست.اگه firmware کپی که روی کنسول ریخته شده قدیمی باشه هیچ کاریش نمی شه کرد دیگه ولی firmware های جدید خودشون این قابلیت رو دارن که بتونن آپگرید شن. البته اکثر کنسول های موجود در بازار firmware هاشون ورژن های جدیده!

منظور از دو تا فن چیه ؟خیلی ممنون حالا یک سوال دیگه من میخوام j/asia با درایو سامسونگ بگیرم گفت با 2 تا فن هم اشانتیون 450تومن این مدل و قیمت خوبه البته من که فکر کنم خیلی خوب باشه
سلام به همگی...
میخواستم بدونم که Firmware اصلی دستگاه روی سیدی داخل جعبه هست یا باید خودمون این کار رو انجام بدیم؟
البته من شیرازم ولی خودش گفت دو تا فن هم میده حالا دیگه نمیدونم چیه چون اصلا وارد نیستممنظور از دو تا فن چیه ؟
قیمت xbox 360 premium (درایو samsung / j/asia / بعد از فوریه ی 2006 ) در تهران 440000 تومان .
درسته، اینو می دونستم. برای این نخواستم بنویسم که این کار برای افرادی که در این زمینه وارد نیستند کلا یکم دردسر ممکنه ایجاد کنه. وقتی آدم بره درایوی بگیره که firmware ش جدید باشه مسلما کارش راحتتره از همه نظر!این حرف شما اشتباه هست.چون میشه با استخراج فرمور قدیمی کدهای مربوط به درایو رو در بیارید و بریزید روی فرمور جدید.هیچ مشکلی نیست.![]()
اخه اكثر فروشنده ها نميدونن frimware چيه كه بهشون بگيم جديد بده!درسته، اینو می دونستم. برای این نخواستم بنویسم که این کار برای افرادی که در این زمینه وارد نیستند کلا یکم دردسر ممکنه ایجاد کنه. وقتی آدم بره درایوی بگیره که firmware ش جدید باشه مسلما کارش راحتتره از همه نظر!
آقایون دوسته من از دبی میخواد برام یه xbox360 و یه ps3 بیاره! حالا میخوام بهش بگم که XBOX360 NTSC/UC بیاره و میخوام بگم درایوش هم SAMSUNG باشه چطوری از رو جعبش میشه فهمید که درایوش چیه؟ (البته من 360 داشم فروختم الان وضعم بهتر شده میخوام بخرم)
در مورد PS3 چیزی میدونید؟ چی بگم بیاره! (PS3 رو واسه فروش میگم بیاره)
قیمت تو دبی چقدره؟ کسی میدونه؟؟
:blushing:
پس من الان چی کار کنم؟؟؟ یکی گفته بود از روی سریال نامبر روی جعبه میشه مودل درایوش رو فهمید!!!!! در مورد ps3 چیزی نمیدونی؟
میتونی الان بیای تو یاهو مسنجر؟؟؟ حوصله منتظر موندن ندارم!
yahoo id: maya_alias_w_front