راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نه مشکلی پیش نمی یاد البته خوب بستگی داره دیگه (منظورم اینه که دستگاه خوبی گیرت اومده باشه ) من الان همینطوری که شما گذاشتی گذاشتم و تا حالا توی این 6 ماهه هیچ مشکلی نداشتم . در ضمن هنگ کردن دستگاه مشکل طبیعی نیست تا اونجایی که می دونم چون من تا حالا بهش بر نخوردم شاید مشکل از DVD باشه نه دستگاه اگه از دستگاه باشه اصلا طبیعی نیست . شما با فن این مشکل رو داری یا بدون فن ؟

با سلام
مي خواستم بگم چرا اين بنده ي خدا رو به دلشوره مي ندازي ؟!؟! دستگاش زياد داغ ميكنه و يا اين كه از DVD مشكل داره ... چون فقط تو يه بازي اين اتفاق مي افته . اگه همه ي DVD هاشو از يك جاي خوب (مثلا NextGen ) بخره شايد ديگه پيش نياد ... نظر شما چيه آقا ميلاد ؟;)

با سلام
مي خواستم بگم چرا اين بنده ي خدا رو به دلشوره مي ندازي ؟!؟! دستگاش زياد داغ ميكنه و يا اين كه از DVD مشكل داره ... چون فقط تو يه بازي اين اتفاق مي افته . اگه همه ي DVD هاشو از يك جاي خوب (مثلا NextGen ) بخره شايد ديگه پيش نياد ... نظر شما چيه آقا ميلاد ؟;)
من نخواستم ته دل ایشون رو خالی کنم . دستگاه اگه زیاد داغ کنه و باعث هنگ کردن یه بازی بشه به نظر شما مشکل نیست طبیعیه تازه فن هم داشته باشی ؟ (من خودم تا حالا تو هیچ بازی ای الین مشکل رو نداشتم و بازی Sanit's Row رو هم دارم . البته این بازی در صحنه های شلوغ همراه با انفجار افت فریم داره ولی هنگ نمی کنه . در کل منم با شما موافقم باید مشکل از DVD باشه چون خودشون گفتن که با بازیهای دیگه مشکلی ندارن ولی اگه دستگاه ایشون با فن داغ میکنه یه جای میلنگه (اگه بدون فن بود طبیعی تر بود ولی با فن ... :thinking: . در کل زیاد ناراحت نباش تا وقتی دستگاه کار می کنه یعنی سالمه و هیچ ترس و نگرانی به خودت راه نده (با prince3_love جان بودما :) ) . موفق باشید

من نخواستم ته دل ایشون رو خالی کنم . دستگاه اگه زیاد داغ کنه و باعث هنگ کردن یه بازی بشه به نظر شما مشکل نیست طبیعیه تازه فن هم داشته باشی ؟ (من خودم تا حالا تو هیچ بازی ای الین مشکل رو نداشتم و بازی Sanit's Row رو هم دارم . البته این بازی در صحنه های شلوغ همراه با انفجار افت فریم داره ولی هنگ نمی کنه . در کل منم با شما موافقم باید مشکل از DVD باشه چون خودشون گفتن که با بازیهای دیگه مشکلی ندارن ولی اگه دستگاه ایشون با فن داغ میکنه یه جای میلنگه (اگه بدون فن بود طبیعی تر بود ولی با فن ... :thinking: . در کل زیاد ناراحت نباش تا وقتی دستگاه کار می کنه یعنی سالمه و هیچ ترس و نگرانی به خودت راه نده (با prince3_love جان بودما :) ) . موفق باشید

آره Saint Row يكم مشكل داره ... DVD هم كه مشكل دار باشه واويلا ميشه ... منم با حرف تو موافقم ( در کل زیاد ناراحت نباش تا وقتی دستگاه کار می کنه یعنی سالمه و هیچ ترس و نگرانی به خودت راه نده ) :p;)

سلام دوسته عزيز
كاملا عاديه . اين يكي از مشكلات 360 است . به دليل داغ شدن زايد به وجود مياد . كنسولتو افقي بزار و كنار و پشتشو باز بزار ... ممكنه ديگه اين مشكل پيش نياد . اگه هم اينتر كولر خريدي كه چه بهتر . مشكله بزرگي نيست . بعد از اين مشكل يه ريست بكني درست ميشه ... بدون هيچ خطري ;)
موفق باشي
چه جالب ;) پس اینجور که شما میگی هنگ کردن 360 کاملا عادیه؟؟؟؟؟؟؟{ حالا من دوباره چیزی بگم این امین و فرخ میان میگن فنبوی 360 شدی :cheesygri .}

چه جالب ;) پس اینجور که شما میگی هنگ کردن 360 کاملا عادیه؟؟؟؟؟؟؟{ حالا من دوباره چیزی بگم این امین و فرخ میان میگن فنبوی 360 شدی :cheesygri .}
هه هه ... البته اين يك مورده خاصه كه من تا حالا نديده بودم ( با وجود فن 360 هنگ كنه ) ... خب اين امين هم راس ميگه هاااااااا ... پروفايل نيمت ONLY_SNY_PS3 است ولي هي مياي ميگي : 360 خداس ... ;) البته منظور بدي نداشتم :blushing:
موفق باشي...

بچه ها سلام می خواستم بدونم قیمت XBOX 360 Elite تو بازار تهران چنده آخه از رنگ و امکانات Elite خیلی خوشم اومده ...و ارزونترین جایی که Elite میفروشه کجاست ...بچه ها قاب 360 Elite (اصلی) از کجا میتونم گیر بیارم؟طرح های دیگه هم اگه هست بگین...راستی بچه ها با این Elite دیگه با خیال راحت میشه بازی کرد؟ دیگه گرم نمیکنه؟ ....بازی های کپی رو اجرا میکنه؟(این خیلی مهمه:cheesygri) ... بچه ها ببخشید اگه سوالام زیاد هست ممنون میشم جواب بدین
...از بچه ها هر کی قیمت 360 Elite دبی داره بزاره ممنون میشم... با تشکر

ببینید داغ را که همشون میکنن من هم فن سه تایی گزاشتم داغ میکنه ولی در حد متوسط نمیدونم چه جوری بگم ولی زیر دستگاه داغ میکنه و از پشتش هوای داغ میاد بیرون ولی همون زیرش هم فقط وسطش که cpu اونجاست داغ میکنه

بچه ها سلام می خواستم بدونم قیمت XBOX 360 Elite تو بازار تهران چنده آخه از رنگ و امکانات Elite خیلی خوشم اومده ...و ارزونترین جایی که Elite میفروشه کجاست ...بچه ها قاب 360 Elite (اصلی) از کجا میتونم گیر بیارم؟طرح های دیگه هم اگه هست بگین...راستی بچه ها با این Elite دیگه با خیال راحت میشه بازی کرد؟ دیگه گرم نمیکنه؟ ....بازی های کپی رو اجرا میکنه؟(این خیلی مهمه:cheesygri) ... بچه ها ببخشید اگه سوالام زیاد هست ممنون میشم جواب بدین
...از بچه ها هر کی قیمت 360 Elite دبی داره بزاره ممنون میشم... با تشکر

1 ... از 800 تا 1 تومان
2 ... فکر کنم فتحی
3 ... تو ایران نیست (تا جایی که من می دونم)
4 ... چرا داغ میشه ولی نه خیلی
5 ... آره ( اگه کپی خور باشه اگر هم نباشه با 15 هزار تومان میشه )
6 ... الیت تو دبی = 610 هزار تومان
7 ... وظیفه بود ;)

البته همه ی درایوهاش Benq نیستن و بعضی از اونها با درایو Hitachi عرضه میشن که اگه هیتاچی باشه میشه کپی خور کرد ولی Benq رو فعلا نمیشه .
البته اشکان میگفت یه مدل درایو هیتاچی هست که جدید هست و اونم هک نشده...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or