chocolate burger
کاربر سایت
باسیم = بین 38 تا 45الان یه دسته باسیم و بیسیم چنده؟
میشه بگی کدوم سایت یا لینک منبع بدی؟من یه سوال داشتم تو یه سایت خوندم نوشته بود ماکروسافت گفته همه بازی های 360 از سال 2007 به بعد رجین فری میشن آیا این درسته؟

سلام دوسته عزيزببخشید یه سوال داشتم
کنسول من هنگام بازی 2 بار هنگ کرد به نظر شما این عادیه یا خدایی نکرده مشکلی به وجود اومده؟:confused:
. كنسولتو عمودي بزار
اصلا این کار رو نکن کنسول در حالت عمودی بهش فشار میادمگه تاپیکه مشکلات 360 نخوندی؟اگه نه یه سر بزن
![]()
ای گفتین من تو یه ماه گیرشو شیکوندماین inter cooler چقدر آشغاله .
این پشتش که باید بره تو دستگاه خراب شد یعنی دیگه کامل توش نمیره (روز اول)

. كنسولتو عمودي بزار
اصلا این کار رو نکن کنسول در حالت عمودی بهش فشار میادمگه تاپیکه مشکلات 360 نخوندی؟اگه نه یه سر بزن
![]()
من یه سوال داشتم تو یه سایت خوندم نوشته بود ماکروسافت گفته همه بازی های 360 از سال 2007 به بعد رجین فری میشن آیا این درسته؟
نه مشکلی پیش نمی یاد البته خوب بستگی داره دیگه (منظورم اینه که دستگاه خوبی گیرت اومده باشه ) من الان همینطوری که شما گذاشتی گذاشتم و تا حالا توی این 6 ماهه هیچ مشکلی نداشتم . در ضمن هنگ کردن دستگاه مشکل طبیعی نیست تا اونجایی که می دونم چون من تا حالا بهش بر نخوردم شاید مشکل از DVD باشه نه دستگاه اگه از دستگاه باشه اصلا طبیعی نیست . شما با فن این مشکل رو داری یا بدون فن ؟کنسول من عمودی +یه فن هست(اگه همین توری باشه مشکلی به وجود میاد:confused![]()
نه مشکلی پیش نمی یاد البته خوب بستگی داره دیگه (منظورم اینه که دستگاه خوبی گیرت اومده باشه ) من الان همینطوری که شما گذاشتی گذاشتم و تا حالا توی این 6 ماهه هیچ مشکلی نداشتم . در ضمن هنگ کردن دستگاه مشکل طبیعی نیست تا اونجایی که می دونم چون من تا حالا بهش بر نخوردم شاید مشکل از DVD باشه نه دستگاه اگه از دستگاه باشه اصلا طبیعی نیست . شما با فن این مشکل رو داری یا بدون فن ؟