راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ببخشید یه سوال داشتم
کنسول من هنگام بازی 2 بار هنگ کرد به نظر شما این عادیه یا خدایی نکرده مشکلی به وجود اومده؟:confused:
سلام دوسته عزيز
كاملا عاديه . اين يكي از مشكلات 360 است . به دليل داغ شدن زايد به وجود مياد . كنسولتو افقي بزار و كنار و پشتشو باز بزار ... ممكنه ديگه اين مشكل پيش نياد . اگه هم اينتر كولر خريدي كه چه بهتر . مشكله بزرگي نيست . بعد از اين مشكل يه ريست بكني درست ميشه ... بدون هيچ خطري ;)
موفق باشي

آخرین ویرایش:
کنسول من عمودی +یه فن هست(اگه همین توری باشه مشکلی به وجود میاد:confused:)
نه مشکلی پیش نمی یاد البته خوب بستگی داره دیگه (منظورم اینه که دستگاه خوبی گیرت اومده باشه ) من الان همینطوری که شما گذاشتی گذاشتم و تا حالا توی این 6 ماهه هیچ مشکلی نداشتم . در ضمن هنگ کردن دستگاه مشکل طبیعی نیست تا اونجایی که می دونم چون من تا حالا بهش بر نخوردم شاید مشکل از DVD باشه نه دستگاه اگه از دستگاه باشه اصلا طبیعی نیست . شما با فن این مشکل رو داری یا بدون فن ؟

نه مشکلی پیش نمی یاد البته خوب بستگی داره دیگه (منظورم اینه که دستگاه خوبی گیرت اومده باشه ) من الان همینطوری که شما گذاشتی گذاشتم و تا حالا توی این 6 ماهه هیچ مشکلی نداشتم . در ضمن هنگ کردن دستگاه مشکل طبیعی نیست تا اونجایی که می دونم چون من تا حالا بهش بر نخوردم شاید مشکل از DVD باشه نه دستگاه اگه از دستگاه باشه اصلا طبیعی نیست . شما با فن این مشکل رو داری یا بدون فن ؟

من از همون اول فن خریدم براش. این مشکل تو بازی saints rowبوجود اومده وقتی ماشینارو میترکونم من باهاش بورن اوت و سونیک هم بازی کردم تو اون بازی ها تا الان هنگ نکرده(دارم کم کم نگران میشم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or