هیچ فرقی نمیکنه هر کدوم رو گرفتی خوبهدوستان يه سوال داشتم من ميخوام آخراي اين ماه يه ايكس باكس 360 بگيرم مي خواستم بدونم Uc بهتره يا J ?

هیچ فرقی نمیکنه هر کدوم رو گرفتی خوبهدوستان يه سوال داشتم من ميخوام آخراي اين ماه يه ايكس باكس 360 بگيرم مي خواستم بدونم Uc بهتره يا J ?

تا اونجایی که من میدونم دو سوال اولی جوابش خیر هستبا سلام..........
ببخشید دوستان من 2 تا سوال داشتم که ممکنه یه خرده(شاید هم خیلی)مربوط به این تاپیک نباشه..ولی من جای دیگه ای رو برای پرسیدن سوالم پیدا نکردم.......
1.میخواستم بدونم این درایو Xbox360 امکان رایت از رو هارد خودش رو داره یا نه؟؟؟؟؟(یعنی درایورش رایتر داره یا نه)
2.میخواستم بدونم که ایا برنامه های کاربردی خوبی برای Xbox360 اومده که بشه از اونا تو محیط دستگاه استفاده کرد؟؟؟؟؟(اگه امکانش بود لینک اون نرم افزار ها رو بزارید)
3.ایا حتما باید برای اتصال به کامپیوتر درب دستگاه باز بشه بعد ما دستگاه رو وصل کنیم به کابل ساتا یا اینکه پرتی چیزی داره که بدون اون وصلش کنیم به کامیوتر.......
4.بعد از اتصال به کامپیوتر میشه صفحه داشبورد کنسول رو رو مانیتور دید یا نه؟؟؟؟؟؟
ممنونم![]()
شما گیمر هستی خدا حفظت کنهدر مورد حجم زیاد بازی هم بگم که ادم سالی مگه چند تا بازی میگیره
همه مثل شما بیکار نیستند که 24 ساعت شبانه روز بازی کنن
داشتن 5 بازی در طول سال که کیفیت عالی داشته باشن مناسب هست
شماها اگه بخواهید با 360 تمام بازیهای 360 رو انجام بدید که یک هفته ای دستگاهتون مرخص میشه
خيلي ببخشيد ولي شما كه در طول سال فقط 5 تا بازي (اونم بازي هاي آشغال و در پيت ps3 )
مي خري اسم خودتو ميزاري Gamer ؟؟؟؟؟؟؟ :laughing: :confused:
من اينو 1000 بار گفتم يه بار ديگه هم ميگم تو انتخاب كنسول هيچي به اندازه ي بازيهاي كنسول مهم نيست و x-360 هم كه خداي بازيهاي خفنه
پس نتيجه گيري كلي: x-360 is the king of the consols![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هيچ فرقي با هم نداره بعضي موقع بازي هاي J تازه زودتر هم مياد مثلا همين Forza2 اول J اومد بعد Pal اومد بعد يه هفته UC اومد بعضي موقع ها هم همان زمان مياد بازي هاي J هم همه جا پيدا ميشه.دوستان يه سوال داشتم من ميخوام آخراي اين ماه يه ايكس باكس 360 بگيرم مي خواستم بدونم Uc بهتره يا J ?
البته از نظر قيمت ميدونم J بهتره و ارزون تر خوب خودم هم مايل به هرچه ارزون تر بودنم اما ميخوام بازي هاي سريع براش منتشر بشه و راخت گيرم بياد!
intercooler خوبه البته خودت هم میتونی فن درست کنیسلام
ببخشید الان بهترین فن تو بازار چیه؟؟؟
لطفا هر کس اطلاعاتی داره به من کمک کنه چون نیاز شدیدی به فن دارم.
سلام
ببخشید الان بهترین فن تو بازار چیه؟؟؟
لطفا هر کس اطلاعاتی داره به من کمک کنه چون نیاز شدیدی به فن دارم.
جریان خاصی نداره الکیه دیگه یعنی همین طور خودش زیاد و کم میشه البته میگفتن این امارها رو هر چند وقت یه بار تغییر میده و با منابع معتبر تطبیقش میده!اقا یه سوال داشتم شاید هم ربطی نداشته باشه
این سایت http://nexgenwars.com/ چه جوری امار فروش این 3 تا کنسول رو دونه به دونه عوض میکنه یه نفر جریانشو توضیح میده که کی این امار رو تغیر میده
ممنون
جریان خاصی نداره الکیه دیگه یعنی همین طور خودش زیاد و کم میشه البته میگفتن این امارها رو هر چند وقت یه بار تغییر میده و با منابع معتبر تطبیقش میده!