راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

والا ما كه تا حالا هيچ خبري در سايت هاي مختلف مبني بر اين كه اليت هم مشكل سه چراغ داره نديديم . اگه شما حدس مي زني كه مشكل سه چراغ داره صبر كن بياد ايران يه چند نفر بخرن خيلي ها تو اين انجمن هستند منتظر اليت هستند اون موقع مشكل سه چراغ داشت بعد بگيد اليت هم مثل پريميوم داغ مي كنه.

دوست عزيز من نگفتم كلشون مشكل دار هست و اتفاقا گزارشات صورت گرفته مبني بر مشكل دار بودن Elite بسيار بهبود يافته ولي باز هم يك چندتايي گزارش شده كه به مشكل برخورده كه شايد هم به دليل استفاده نامناسب بوده از طرفي اگه اطلاع داشته باشي يا نه چندوقت پيش دوستان مقايسه اي كه بين Elite و پريميوم در سايتهاي مختلف انجام شده بود به استحضار بقيه رسونده بودند كه جالب بود بدونيد ميزان صدا و گرماي كنسول هيچ فرقي نكرده بود(اشتباه نكرده باشم فرزاد بود);) موفق باشيد

سلام به همه

به نظر من هر کسی میخواد 360 بگیره یک ماه دندون رو جیگر بذاره تا این elite تکلیفش روشن بشه......
در ضمن من یک نتیجه مهم گرفتم: "اونم اینه که 360 مثل پراید میمونه"

البته نه بطور كامل و باز هم ازين دستگاه گزارشاتي مبني بر گرماي زياد و E0102 داده شده
نگاه كنيد اين كه ميگن360دستگاهي با كيفيت پايين هست منظور تنها اين نيست كه طراحي يا جنس مواد اوليه بد هست بلاخره كساني كه دستگاهشون تا حالا مشكل نداشته همين دستگاهي رو دارن كه ما داريم طراحي همون طراحيه و مواد هم همون مواده اما چه عاملي باعث شده اينقدر گوناگوني بوجود بياد همين استاندارد نبودن مرحله مونتاژ و توليد هست. ماكروسافت داره دستگاهي رو Produce ميكنه كه با كمترين هزينه ممكن اونو به بازار عرضه كرده و اصلا شايد بعضي از مراحل نظارت كيفي رو به درستي اجرا نميكنه و هدفش صرفا توليد بيشتر360با توجه به افزايش نياز بازار هست. بعضي ها فكر ميكنن كه واقعا هزينه ساخت 360 پايينه در حاليكه 360 از نظر قيمت قطعات آنچنان از ps3 كم نمياره بجز درايو بلوري ولي خب همين 100 دلار كاهش قيمت بين اين دو دستگاه مسلما يك قضاياي داره كه بنظر من چيزي نيست جز فقط به فكر توليد بالا بودن
موفق باشيد
دوست عزیز رک و پوست کنده بگو
کلاهبرداری دیگه
شما میگی داره محصولی به بازار میده که خودش میدونه کیفیت اون پایین هست
پس این کار اونها رو چی میشه گذاشت؟
دادن جنسی بی کیفیت به مردم اسمش چیه؟
چرا برای اینکه از سونی عقب نیوفته نیومد یه جنس با کیفیت بده و
برای اینکه در این جنگ کنسولها از رقیبش عقب نیوفته اومد و برای تولید وسود بیشتر
کیفیت محصولش رو پایین اورد
تولید بیشتر با کیفیت کمتر
در مورد الیته هم من توی چندین سایت معتبر خوندم که از مزایای اون فقط داشتن پورت اچ دی ام ای بوده
و معایب اون مثل صدای زیاد درایو و مشکل گرمایی هست
حالا هی دوستان بیان بگن الیته مشکل نداره و ...........

شما بزار یکم ملت ps3 بخرن و زیاد بشه کم کم خرابی های اون هم رو میشه!

دوست عزیز منتظر اون روز نباش
یا اگر هم برای رسیدن اون روز صبر میکنی بدون که تا اون روز خیلی پیر شدی
مگه سونی بیشتر از 6 ماه نیست که عرضه شده خداوکیلی چیزی از خرابی اون شنیدی
خود تو هم میدونی که کیفیت سونی از ایکس باکس بیشتره ولی بازم داری از ایکس باکس طرفداری میکنی
توی تمام فرومهای خارجی ( البته اگر انگلیسیت خوبه ) یکمی بگرد میبینی تمام سایتها
دارن از کیفیت سونی حمایت میکنن این دیگه برای همه عیان شده
من هنوز نمیدونم شما چرا دارید از این 360 اینقدر طرفداری میکنید
جمله ای از امام علی هست که میگه : حق را بگو اگرچه بر علیه تو باشه
قبول کنید فقط و فقط برتری 360 نسبت به سونی3 اونم توی ایران قیمت پایین بازیهاش هست
همین و همین و لا غیر که اونم به فضل دوستان هکری پایین میاد

دوست عزیز رک و پوست کنده بگو
کلاهبرداری دیگه
والا چي بگم من خودم از 360 دل خوشي ندارم ولي اينطور كه بنظر ميرسه كيفيت 360 كم كم داره رو به بهبودي ميره . كلاهبرداري هم ميشه گفت و هم نميشه درسته كه 360 دستگاهيه كه هيچيش معلوم نيست يعني براي من ثابت شده كه ممكنه هر اتفاقي بيفته ولي خداروشكر دستگاههاي جديد كمتر مشكل دارن يعني تو اين سايت چند وقتي هست كه ديگه كسي نمياد بگه دستگاهي خريده كه تاريخ توليدش جديده مشكل پيدا كرده شايد هم باشه ولي خيلي كم
قبول کنید فقط و فقط برتری 360 نسبت به سونی3 اونم توی ایران قیمت پایین بازیهاش هست
حرف شما از يك بابت درسته اون هم قيمتي كه اشاره كرديد اما مثل اينكه برتري اصلي 360 رو نسبت به پلي3 رو فراموش كرديد و اون هم بازيهاي زيادي كه براي اين دستگاه مياد و همچنين بازيهايي كه در دست ساخت هست و همچنين به چنگ درآوردن بازيهايي كه انحصاري ماله سوني بوده و واقعا اين كار آسوني نيست . ميشه گفت 360 شده Ps2 نسل قبل يعني تقريبا هر بازي كه توليد ميشه يك برندش ماله 360 هست به جرآت ميشه گفت 360 از مهمترين نظر يك گيمر يعني وجود بازيهاي زياد و متنوع بسيار جلوتر از پلي3 هست متاسفانه.
موفق باشيد

خود تو هم میدونی که کیفیت سونی از ایکس باکس بیشتره ولی بازم داری از ایکس باکس طرفداری میکنی

سلام
دوست عزیز من هیچ وقت نگفتم کیفیت ساخت 360 بهتر از ps3 هست
اگه شما این حرف رو از من شنیدی لطفا نقل قول کنم!
این رو دیگه همه میدونن حتی فن بوی های 360 هم میدونم کیفیت ساخت
ps3 بالاتر از 360 هست;)
منئفقط میگم ps3 هنوز اول راهه و کم کم مشکلاتش رو میشه یا شایدم
اصلا نشه ما که بخیل نیستیم!
در مورد فرومهای خارجی هم باید بگم که متاسفانه من زیاد تو فرومهای
خارجی نمیرم اگه فروم خوبی رو میشناسی لطفا معرفی کن که البته بی طرف
هم باشه
ممنون

نه عزيزم،

چون همه ميدونن که بنده fan boy نيستم !
درضمن اينکه گفتی خالی بستم رو ميزارم به حساب اينکه سنت پايين هست و الی جوابت رو در خور شخصيتت ميدادم !

ايشون تمام کنسول ها رو داره ! جز play station 3 دليلش رو هم گفت چون بازی خاصی نداره هرموقع mgs4 بياد اونهم ميگيره!
اون زمان که ما ايرانی ها داشتيم تو خواب لمس کردن دسته xbox 360 رو ميديديم ! ايشون همون هفته اول که release شده بود خريده بود.
فکر کنم همون مشکل حرارتی رو داشت !
3 روز يک بار اونهم در حد 2 ساعت بيشتر هم نه !

گفت 3 چراغ قرمز داد، امروز هم که 2 شنبه بود ببره نمايندگی ميکروسافت !امروز هم online نديدمش !
حیف که سن شما خیلی زیاده بابا بزرگ و گرنه منم جوابی در حد شخصیتت بهت میدادم.
در مورد دوستتم باید بگم که خب دیگه دستگاه تاریخش مال قبل از 26 فوریه 2006 هست عزیز.
حالا شما از کجا میدونی الیت کیفیتش خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟ نه داداش از این صحبت ها نیست 360 هیچ مشکلی نداره.البته اگه ازش درست استفاده بشه.

اولا هارد 120 گيگ بدرد من و تو نمي خوره به درد كسي مي خوره كه به لايو وصل ميشه دوما پورت HDMI به درد كسي ميخوره كه تلويزيون با رزولوشن 1080p داره سوما مشكي رنگ عشقه چهارما ديگه داغ نميكنه و قابليت اجاق گاز خودشو از دست ميده!!
پنجما درايوش Benq كه لودينگ بازي ها رو سريع تر ميكنه و نه ديگه صداي موتور جت ميده.

من و شما و خيلي هاي ديگه از دسته افراد بالا نيستيم پس واسه ما پريميوم به صرفه تر اما واسه كسي كه هم ميتونه به لايو وصل شه هم تلويزيون Full HD داره و هم شانس خوبي نداره Elite به صرفه تره.

و نكته آخر خريد اليت مثل پريميوم ريسك نداره چون مشكل گرمايي بر طرف شده و مايكروسافت مادربورد اليت رو Edition كرده و نبايد مشكل داشته باشه يه كار ديگه اي هم كه نكرد اين بود كه CPUو GPU رو 65nm توليد نكرد اگه اين كار رو ميكرد ديگه بحثي در مورد اينكه اليت مشكل گرم شدن داره يا نه نبود.
شما خودت حرفهای خودتو نقض میکنیا؟؟؟؟؟؟؟ پس بلا خره پریموم ریسکی هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد لایو هم که دیگه بریزش دور چون بن میشی :cheesygri .پس به درد نمیخوره. کلا اصلا مایکروسافت اگه بخواد کیفیت کنسولشو بالا ببره واسش خیلی گرونتر از سونی در میاد پس نمیتونه اینکارو بکنه در نتیجه الیت هم کیفیت انچنانی نداره .تازی اون چراغهارم گذاشته یعنی منتظر خدافظی باش :cheesygri . تازه این الیت همش 20 دلار از پی اس 3 20 گیگ کمتر ولی حتی hd dvd player هم نیست ولی پی اس 3 باز یه بلوری پلیر هست کلا به نظر من الیت به درد نمیخوره.

سلام دوستان .....ممنون بابت راهنماییهاتون.:love::love::love:
مخصوصا دوست عزیز جناب SamFisher:love:
با عرض شرمندگی میخواستم دو تا سوال بپرسم...........
1.قیمت فنهای مناسب برای Xbox360 چنده؟؟؟؟ وکدوم نوع ومدل بهتره(بهتر خنک میکنه)؟؟؟؟؟
2.قیمت کابل وی جی ای الان حدودا چنده؟؟؟؟؟؟؟و ایا مدلهای مختلفی داره یا نه؟؟؟ واگه داره کدوم مدل بهتره....

سلام دوستان .....ممنون بابت راهنماییهاتون.:love::love::love:
مخصوصا دوست عزیز جناب SamFisher:love:
با عرض شرمندگی میخواستم دو تا سوال بپرسم...........
1.قیمت فنهای مناسب برای Xbox360 چنده؟؟؟؟ وکدوم نوع ومدل بهتره(بهتر خنک میکنه)؟؟؟؟؟
2.قیمت کابل وی جی ای الان حدودا چنده؟؟؟؟؟؟؟و ایا مدلهای مختلفی داره یا نه؟؟؟ واگه داره کدوم مدل بهتره....
ما مخلص همه کرجی ها هستیم ! امید هستم !
1 - حدود 30 تومن . من چون خودم دنبال فن نبودم زیاد از مدلاش خبر ندارم
2 - کلا 3 مدل کابل VGA داریم

Dragon : با عرض معذرت از ID شما ! مفتش گرونه !! :laughing:
Real : با توجه به قیمتش ( حدود 25 تومن ) عالیه . فرق چندانی با اصل نداره
Microsoft : بهترین همینه دیگه . اما هم قیمتش گرونه ، هم بنداز بندازه ! یدفعه دیدی کابل دراگون رو تو پک مایکروسافت انداختن بهت !

نتیجه : Real خوبه ;)

شما خودت حرفهای خودتو نقض میکنیا؟؟؟؟؟؟؟ پس بلا خره پریموم ریسکی هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد لایو هم که دیگه بریزش دور چون بن میشی :cheesygri .پس به درد نمیخوره. کلا اصلا مایکروسافت اگه بخواد کیفیت کنسولشو بالا ببره واسش خیلی گرونتر از سونی در میاد پس نمیتونه اینکارو بکنه در نتیجه الیت هم کیفیت انچنانی نداره .تازی اون چراغهارم گذاشته یعنی منتظر خدافظی باش :cheesygri . تازه این الیت همش 20 دلار از پی اس 3 20 گیگ کمتر ولی حتی hd dvd player هم نیست ولی پی اس 3 باز یه بلوری پلیر هست کلا به نظر من الیت به درد نمیخوره.
ببين دوست عزيز من با شما دعوا ندارم كه شمابا لحن تند با من صحبت مي كني در مورد لايو اولا هكر فرمور ضد بن توليد كردند دوما براي بن نشدن ميشه از ديسك ها كاملا Stealth استفاده كرد تا شناسايي نشي پس همش نگيد لايو براي دستگاه هاي كپي خور وجود نداره . در مورد 360 كه ميگيد حتي يك HD DVD Player هم نداره بايد عرض كنم مايكروسافت براي جبران اين كمبود يه HD DVD Player جدا گانه عرضه كرده و شكل و شمايلش شبيه 360 هستش مي توني اون رو خريداري كني و در كنار 360 استفاده كني . PS3 هم چون بلو ري داره گرونه ولي مايكروسافت از اول روي كنسول HD DVD Player نذاشته تا قيمت كنسول زياد نره بالا .
در مورد اليت هم شما چند خبر مي شنوي يا مي خوني بعد سريع بدرد نمي خوره بذار بياد ايران مردم بخرن بعد در موردش قضاوت كن .

ببين شما معلومه كه 360 نداري اومدي اينجا همش بر ضد 360 و طرفدارش حرف مي زني چند وقت اينجا هي پست مي دي نخواستم جوابتو بدم الان نمي خوام بدم چون آدمي كه نمي دونه كجا بايد در مورد چه مطلبي صحبت كنه بايد در عقلش شك كرد.
ببين خوشكله اگه PS3 هم مثل 360 مشكل داشت ديگه كي طرف PS3 مي رفت . شما و امثال شما (طرفدارن سوني و Playstation) تنها شانسي كه اورديد اينه كه PS3 مثل 360 مشكل گرمايي نداره و گرنه مي خواستي بياي اينجا بگي كه چيه PS3 از 360 بهتره مي خواستي بگي بازي هاش ،كه هيچي بازي نداره، ميخواستي بگي گرافيكش ،كه اصلا گرافيك نداره، ميخواستي بگي بلو ري ، ديسكش انقدر گرونه كه طرف بيخيال خريد كنسول ميشه.
PS3 مشكل گرمايي داشت سوني بيچاره ميشد همين الانش كسي نمي خره حتي خود ژاپني ها چه برسه به اينكه مشكل گرمايي داشته باشه.
تازه الان خيلي از 360 ها مشكل گرمايي نداره اونايي كه مشكل نداره برتري كاملي بر PS3 داره فعلا تا زماني كه واسه اين PS3 بازي بسازند .

ببين دوست عزيز من با شما دعوا ندارم كه شمابا لحن تند با من صحبت مي كني در مورد لايو اولا هكر فرمور ضد بن توليد كردند دوما براي بن نشدن ميشه از ديسك ها كاملا Stealth استفاده كرد تا شناسايي نشي پس همش نگيد لايو براي دستگاه هاي كپي خور وجود نداره . در مورد 360 كه ميگيد حتي يك HD DVD Player هم نداره بايد عرض كنم مايكروسافت براي جبران اين كمبود يه HD DVD Player جدا گانه عرضه كرده و شكل و شمايلش شبيه 360 هستش مي توني اون رو خريداري كني و در كنار 360 استفاده كني . PS3 هم چون بلو ري داره گرونه ولي مايكروسافت از اول روي كنسول HD DVD Player نذاشته تا قيمت كنسول زياد نره بالا .
در مورد اليت هم شما چند خبر مي شنوي يا مي خوني بعد سريع بدرد نمي خوره بذار بياد ايران مردم بخرن بعد در موردش قضاوت كن .
دوست عزیز منم با شما دعوا ندارم:love: . فکر کنم متوجه منظور من نشدی من گفتم الیت فقط 20 دلار از پی اس 3 20 گیگ کمتر ولی hd dvd player هم نداره ولی پی اس 3 بلوری پلیر رو داره. این دوتا که هم قیمتن ولی چرا الیت اچ دی دیویدی پلیر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدشم شما اونی که میگیو باید جداگانه خریداری کنی بابتشم پول بدی دیگه؟؟؟؟؟مجانی که نمیدن:cheesygri . کلا وقتی پریموم هیچ مشکلی نداره { اگه درست ازش استفاده بشه} و قیمت مناسبی هم داره چرا پول اضافی بابت الیت بده ادم.تازه از کجا معلوم الیت عیب و ایراد نداشته باشه :cheesygri .

ببين شما معلومه كه 360 نداري اومدي اينجا همش بر ضد 360 و طرفدارش حرف مي زني چند وقت اينجا هي پست مي دي نخواستم جوابتو بدم الان نمي خوام بدم چون آدمي كه نمي دونه كجا بايد در مورد چه مطلبي صحبت كنه بايد در عقلش شك كرد.
ببين خوشكله اگه PS3 هم مثل 360 مشكل داشت ديگه كي طرف PS3 مي رفت . شما و امثال شما (طرفدارن سوني و Playstation) تنها شانسي كه اورديد اينه كه PS3 مثل 360 مشكل گرمايي نداره و گرنه مي خواستي بياي اينجا بگي كه چيه PS3 از 360 بهتره مي خواستي بگي بازي هاش ،كه هيچي بازي نداره، ميخواستي بگي گرافيكش ،كه اصلا گرافيك نداره، ميخواستي بگي بلو ري ، ديسكش انقدر گرونه كه طرف بيخيال خريد كنسول ميشه.
PS3 مشكل گرمايي داشت سوني بيچاره ميشد همين الانش كسي نمي خره حتي خود ژاپني ها چه برسه به اينكه مشكل گرمايي داشته باشه.
تازه الان خيلي از 360 ها مشكل گرمايي نداره اونايي كه مشكل نداره برتري كاملي بر PS3 داره فعلا تا زماني كه واسه اين PS3 بازي بسازند .
چه جالب:evil:
خوب شد مایکروسافت هم یه کنسول زد:evil::evil::evil::evil:
:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or