راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

ممنونم امید جان(SamFisher):love::love::love::love:
اقا اگه مایل باشی بهم پی ام بزنیم..........:cool::cool:
فقط یه سوال دیگه هم داشتم شما خودت دستگاهت رو از کجا گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟
ازش راضی هستی و در ضمن مال چه تاریخی رو گرفتی؟؟؟؟؟؟;);)

ببين شما معلومه كه 360 نداري اومدي اينجا همش بر ضد 360 و طرفدارش حرف مي زني چند وقت اينجا هي پست مي دي نخواستم جوابتو بدم الان نمي خوام بدم چون آدمي كه نمي دونه كجا بايد در مورد چه مطلبي صحبت كنه بايد در عقلش شك كرد.
ببين خوشكله اگه PS3 هم مثل 360 مشكل داشت ديگه كي طرف PS3 مي رفت . شما و امثال شما (طرفدارن سوني و Playstation) تنها شانسي كه اورديد اينه كه PS3 مثل 360 مشكل گرمايي نداره و گرنه مي خواستي بياي اينجا بگي كه چيه PS3 از 360 بهتره مي خواستي بگي بازي هاش ،كه هيچي بازي نداره، ميخواستي بگي گرافيكش ،كه اصلا گرافيك نداره، ميخواستي بگي بلو ري ، ديسكش انقدر گرونه كه طرف بيخيال خريد كنسول ميشه.
PS3 مشكل گرمايي داشت سوني بيچاره ميشد همين الانش كسي نمي خره حتي خود ژاپني ها چه برسه به اينكه مشكل گرمايي داشته باشه.
تازه الان خيلي از 360 ها مشكل گرمايي نداره اونايي كه مشكل نداره برتري كاملي بر PS3 داره فعلا تا زماني كه واسه اين PS3 بازي بسازند .

چون خیلی بچه ای جوابت رو نمیدم معلومه هنوز توی کف ایکس باکسی
از اون دسته ادمهایی که به کمترین حد ممکن راضی هستند
چون دوست ندارم به خاطر امثال شما دوباره بن بشم
همین جا جوابت رو میدم چون خیلی تند رفتی و توهین هم کردی که بازم میبخشمت به خاطر بقیه دوستان
خیلی زحمت کشیدی که جواب من رو ندادی
ثانیا در عقل شما باید شک کرد که مدام از یه جنس بی کیفیت حمایت میکنند البته در مقابل جنس مشابه
شما یا مغازه ایکس باکس فروشی داری یا فامیل بیل گیتس هستی
شما میگی ما چون 360 نداریم نباید نظر بدیم بر علیه 360 اما خدا رو شکر دوست عزیزمون جناب
pandora tomorrow هم که هنوز 360 ندارن و از فن بویهای 360 هستند قبول کردن که 360 کیفیت پایینی داره
و نسبت به شما خیلی با منطق تر هستند
شما ها به چی 360 دل خوش کردید ایا به جز بازی Gears of War اش دهن سوز دیگه ای داشت
1000 تا بازی هم که بیشتر از سونی داشته باشه مهم بازیهای موندگار هست نه تام و جری
هنوز خیلی اماتوری که میگی سونی هیچ چیز برتری نسبت به 360 نداره
خیلی خیلی اماتور هستی
بلوری داره با ظرفیت حداقل 5 برابر 360
پورت اچ دی ام ای داره که شماها تو کفش هستید
ظرفیت هاردش هم 3 برابر مال شما ها هست
کارایی هاردش هم از مال 360 بیشتر هست
کیفیت ساخت اون بهتر هست برعکس 360 که پفکی هست و شانسی
اگه کم بود بازم بگم از برتری سونی نسبت به 360
در مورد حجم زیاد بازی هم بگم که ادم سالی مگه چند تا بازی میگیره
همه مثل شما بیکار نیستند که 24 ساعت شبانه روز بازی کنن
داشتن 5 بازی در طول سال که کیفیت عالی داشته باشن مناسب هست
شماها اگه بخواهید با 360 تمام بازیهای 360 رو انجام بدید که یک هفته ای دستگاهتون مرخص میشه
بیخودی هم نگو سونی گرافیک نداره که این حرفها و تعصبات الکی دیگه توی این دوره زمونه جایی نداره
مقایسه سایت گیم اسپات و دیگر سایتها نشون میده که از نظر گرافیکی اونچنان با هم تفاوتی ندارن
میگی اگه سونی مشکل گرمایی داشت بیچاره میشد ظاهرن این مشکل برای 360 شما پیش اومده نه سونی
همه میدونن برتری 360 توی ایران ارزونی بازیهاش و یا به قول دوستی زیاد بودن بازیهاش هست
که اون هم جریانش دقیقا مثل جریان پی اس 2 و ایکس باکس هست
به قول دوستی مایکروسافت بره همون ویندوزش رو توسعه بده تا اینکه کنسول بزنه
از همه دوستان 360 هم بابت این مطلب پوزش میخوام
به هر حال هر کسی یه نظری داره و یه عقیده ای
اما کسی نباید در برابر نظر کسی بی احترامی یا توهین کنه مثل .........
من 360 ندارم اما 550 صفحه در مورد این کنسول مطلب خونده ام و دیگه جای هیچ شک و شبه ای نیست
به هر حال سیاست پدر و مارد نداره همین و بس

دوست عزیز منم با شما دعوا ندارم:love: . فکر کنم متوجه منظور من نشدی من گفتم الیت فقط 20 دلار از پی اس 3 20 گیگ کمتر ولی hd dvd player هم نداره ولی پی اس 3 بلوری پلیر رو داره. این دوتا که هم قیمتن ولی چرا الیت اچ دی دیویدی پلیر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدشم شما اونی که میگیو باید جداگانه خریداری کنی بابتشم پول بدی دیگه؟؟؟؟؟مجانی که نمیدن:cheesygri . کلا وقتی پریموم هیچ مشکلی نداره { اگه درست ازش استفاده بشه} و قیمت مناسبی هم داره چرا پول اضافی بابت الیت بده ادم.تازه از کجا معلوم الیت عیب و ایراد نداشته باشه :cheesygri .
خب اينكه اليت 20 دلار از PS3 20 GB كمتره ولي HD DVD Player نداره مي توني به مايكروسافت بگي چرا روش نذاشته .
شما اونی که میگیو باید جداگانه خریداری کنی بابتشم پول بدی دیگه؟؟؟؟؟مجانی که نمیدن

مگه من گفتم مجاني ميدن . اين HD DVD Player مايكروسافت زده از همه ي HD DVD Player هاي موجود در بازار ارزان تره.

ممنونم امید جان(SamFisher)

خواهش !

اقا اگه مایل باشی بهم پی ام بزنیم..........

;)

فقط یه سوال دیگه هم داشتم شما خودت دستگاهت رو از کجا گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟

من دستگاهم رو UC حدود 7 ماه پیش از داتکام گرفتم 510 تومن + 15 تومن ترانس + 3 تا بازی 30 تومن !!

ازش راضی هستی و در ضمن مال چه تاریخی رو گرفتی؟؟؟؟؟؟

آره راضیم
مال 06/06 هست :)

با سلام خدمت دوستان عزیز..........:):):)
من امروز زنگ زدم به کامپیوتری پیکسل(تو گیشا هست)
پرسیدم که قیمت ایکس 360 چنده گفت 540 تومان پرمیوم درایو سامسونگ و بعد از فوریوره 2006:eek::eek::eek::eek:
در ضمن فن اینتر کولر و کابل وی جی ای(به قول خودش اصل) هر کدوم 45 تومان...........:):):):)
راستی میگفت الیت هم 800 تومان هست:):):):)
میخواستم ببینم قیمتش یه خرده پرت نیست؟؟؟؟؟؟؟
چون من شنیده بودم قیمت کنسول 440-470 هست نه دیگه اینقدر..؟؟؟
حالا شما دوستان عزیز جایی رو میشناسید که همین چیزا رو کمتر بده ..........(و در ضمن خوش اخلاق باشه)
اگه میشناسید و مانعی نداره لطف کنین شماره تلفن و اسم مغازه رو برام بزارید.......ممنون میشم:love::blushing::blushing:

خب اينكه اليت 20 دلار از PS3 20 GB كمتره ولي HD DVD Player نداره مي توني به مايكروسافت بگي چرا روش نذاشته .
شما اونی که میگیو باید جداگانه خریداری کنی بابتشم پول بدی دیگه؟؟؟؟؟مجانی که نمیدن

مگه من گفتم مجاني ميدن . اين HD DVD Player مايكروسافت زده از همه ي HD DVD Player هاي موجود در بازار ارزان تره.
چرا به مایکروسافت بگم ؟؟؟؟؟ به اونایی که میخوان بخرن میگم نخرید چون ارزش پولیرو که میدید نداره. به هر حال باید بابت اچ دی دیویدی پلیری که شما میگی باید پول داد حالا چه ارزون و چه گرون و خلاصه خودش یه هزینه حساب میشه اقای punesher_j { ببخشید اسمتو نمیدونم :-" }

پرسیدم که قیمت ایکس 360 چنده گفت 540 تومان پرمیوم درایو سامسونگ و بعد از فوریوره 2006

خیلیییییییییییییییییییییی گرونه !! اگه قرار باشه اینقدر پولی بدی یدفعه Elite بخر دیگه !!

---------------------------------------------------------

نمیدونم یادتونه یا نه ....
اما یک سال پیش در چنین روزی ( 06 / 06 / 06 ) قرار بود یه آقایی که الان سایتش یادم نیست ، اولین مدچیپ 360 رو معرفی کنه که یه مدتی هممون رو گذاشت سر کار آخرشم سایته آپدیت نشد !
داشتم تقویمو نگاه میکردم دیدم امروز 06/06 یاد اون موقع افتادم !!
توی صفحات اولیه این تاپیک نگاه کنین میبینین اوموقع چه بحثی بود !!
:cheesygri

چرا به مایکروسافت بگم ؟؟؟؟؟ به اونایی که میخوان بخرن میگم نخرید چون ارزش پولیرو که میدید نداره. به هر حال باید بابت اچ دی دیویدی پلیری که شما میگی باید پول داد حالا چه ارزون و چه گرون و خلاصه خودش یه هزینه حساب میشه اقای punesher_j { ببخشید اسمتو نمیدونم :-" }
اصلا آقا بي خيال من كم اوردم .
من Jey Jey هستم يعني همون جواد !!!!!!!!:cheesygri:cheesygri:cheesygri

پرسیدم که قیمت ایکس 360 چنده گفت 540 تومان پرمیوم درایو سامسونگ و بعد از فوریوره 2006:eek::eek::eek::eek:
در ضمن فن اینتر کولر و کابل وی جی ای(به قول خودش اصل) هر کدوم 45 تومان...........:):):):)
حالا شما دوستان عزیز جایی رو میشناسید که همین چیزا رو کمتر بده ..........(و در ضمن خوش اخلاق باشه)
اگه میشناسید و مانعی نداره لطف کنین شماره تلفن و اسم مغازه رو برام بزارید.......ممنون میشم:love::blushing::blushing:
آقا شما طرف مغازه هايي كه توپخونه هستند برو.
جاي ديگه گرونه . اول برو پاساژ لباف فروشگاه فتحي يا شادي اونجا ارزون تر از جاهاي ديگست
فروشگاه شادي:33947279
فروشگاه فتحي رو شمارشو ندارم شرمنده.
فروشگاه كيش هم با اقساط 6 ماهه ميده آدرس: تجريش،پاساژ كيش ، طبقه پايين،فاز دوم،جنب دفتر پاساژ

كابل VGA هم اونجا ها پيدا ميشه . به نظر من طرف UC نرو گرون ميدن J بگير ارزون تره درايوش هم اگه سامسونگ نبود عيبي نداره همون هيتاچي رو بگير.

آخرین ویرایش:

می تونی از هومن بگیری J با درایو سامسونگ البته به گفته خودش می تونه برات UC هم گیر بیاره قیمت ها هم خیلی خوب می ده و خیلی هم با اعتماده روی لینک زیر کلیک کن

می تونی از هومن بگیری J با درایو سامسونگ البته به گفته خودش می تونه برات UC هم گیر بیاره قیمت ها هم خیلی خوب می ده و خیلی هم با اعتماده روی لینک زیر کلیک کن

منم موافقم ! قيمت هاش حرف نداره.
بحث اعتماد هست که دوستان تو اينجا ازش خريد کردن و مطمئن هست !

دوستان يه سوال داشتم من ميخوام آخراي اين ماه يه ايكس باكس 360 بگيرم مي خواستم بدونم Uc بهتره يا J ?
البته از نظر قيمت ميدونم J بهتره و ارزون تر خوب خودم هم مايل به هرچه ارزون تر بودنم اما ميخوام بازي هاي سريع براش منتشر بشه و راخت گيرم بياد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or