Punish3r
کاربر سایت
اگه جالب نبود كه اينا رو نمي گفتمچه جالب
خوب شد مایکروسافت هم یه کنسول زد
:cheesygri
اگه جالب نبود كه اينا رو نمي گفتمچه جالب
خوب شد مایکروسافت هم یه کنسول زد
:cheesygri
ببين شما معلومه كه 360 نداري اومدي اينجا همش بر ضد 360 و طرفدارش حرف مي زني چند وقت اينجا هي پست مي دي نخواستم جوابتو بدم الان نمي خوام بدم چون آدمي كه نمي دونه كجا بايد در مورد چه مطلبي صحبت كنه بايد در عقلش شك كرد.
ببين خوشكله اگه PS3 هم مثل 360 مشكل داشت ديگه كي طرف PS3 مي رفت . شما و امثال شما (طرفدارن سوني و Playstation) تنها شانسي كه اورديد اينه كه PS3 مثل 360 مشكل گرمايي نداره و گرنه مي خواستي بياي اينجا بگي كه چيه PS3 از 360 بهتره مي خواستي بگي بازي هاش ،كه هيچي بازي نداره، ميخواستي بگي گرافيكش ،كه اصلا گرافيك نداره، ميخواستي بگي بلو ري ، ديسكش انقدر گرونه كه طرف بيخيال خريد كنسول ميشه.
PS3 مشكل گرمايي داشت سوني بيچاره ميشد همين الانش كسي نمي خره حتي خود ژاپني ها چه برسه به اينكه مشكل گرمايي داشته باشه.
تازه الان خيلي از 360 ها مشكل گرمايي نداره اونايي كه مشكل نداره برتري كاملي بر PS3 داره فعلا تا زماني كه واسه اين PS3 بازي بسازند .
خب اينكه اليت 20 دلار از PS3 20 GB كمتره ولي HD DVD Player نداره مي توني به مايكروسافت بگي چرا روش نذاشته .دوست عزیز منم با شما دعوا ندارم. فکر کنم متوجه منظور من نشدی من گفتم الیت فقط 20 دلار از پی اس 3 20 گیگ کمتر ولی hd dvd player هم نداره ولی پی اس 3 بلوری پلیر رو داره. این دوتا که هم قیمتن ولی چرا الیت اچ دی دیویدی پلیر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدشم شما اونی که میگیو باید جداگانه خریداری کنی بابتشم پول بدی دیگه؟؟؟؟؟مجانی که نمیدن:cheesygri . کلا وقتی پریموم هیچ مشکلی نداره { اگه درست ازش استفاده بشه} و قیمت مناسبی هم داره چرا پول اضافی بابت الیت بده ادم.تازه از کجا معلوم الیت عیب و ایراد نداشته باشه :cheesygri .
ممنونم امید جان(SamFisher)
اقا اگه مایل باشی بهم پی ام بزنیم..........

فقط یه سوال دیگه هم داشتم شما خودت دستگاهت رو از کجا گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟
ازش راضی هستی و در ضمن مال چه تاریخی رو گرفتی؟؟؟؟؟؟

:blushing::blushing:چرا به مایکروسافت بگم ؟؟؟؟؟ به اونایی که میخوان بخرن میگم نخرید چون ارزش پولیرو که میدید نداره. به هر حال باید بابت اچ دی دیویدی پلیری که شما میگی باید پول داد حالا چه ارزون و چه گرون و خلاصه خودش یه هزینه حساب میشه اقای punesher_j { ببخشید اسمتو نمیدونمخب اينكه اليت 20 دلار از PS3 20 GB كمتره ولي HD DVD Player نداره مي توني به مايكروسافت بگي چرا روش نذاشته .
شما اونی که میگیو باید جداگانه خریداری کنی بابتشم پول بدی دیگه؟؟؟؟؟مجانی که نمیدن
مگه من گفتم مجاني ميدن . اين HD DVD Player مايكروسافت زده از همه ي HD DVD Player هاي موجود در بازار ارزان تره.
}پرسیدم که قیمت ایکس 360 چنده گفت 540 تومان پرمیوم درایو سامسونگ و بعد از فوریوره 2006
اصلا آقا بي خيال من كم اوردم .چرا به مایکروسافت بگم ؟؟؟؟؟ به اونایی که میخوان بخرن میگم نخرید چون ارزش پولیرو که میدید نداره. به هر حال باید بابت اچ دی دیویدی پلیری که شما میگی باید پول داد حالا چه ارزون و چه گرون و خلاصه خودش یه هزینه حساب میشه اقای punesher_j { ببخشید اسمتو نمیدونم}
آقا شما طرف مغازه هايي كه توپخونه هستند برو.با سلام خدمت دوستان عزیز..........
من امروز زنگ زدم به کامپیوتری پیکسل(تو گیشا هست)
پرسیدم که قیمت ایکس 360 چنده گفت 540 تومان پرمیوم درایو سامسونگ و بعد از فوریوره 2006
در ضمن فن اینتر کولر و کابل وی جی ای(به قول خودش اصل) هر کدوم 45 تومان...........
راستی میگفت الیت هم 800 تومان هست
میخواستم ببینم قیمتش یه خرده پرت نیست؟؟؟؟؟؟؟
چون من شنیده بودم قیمت کنسول 440-470 هست نه دیگه اینقدر..؟؟؟
حالا شما دوستان عزیز جایی رو میشناسید که همین چیزا رو کمتر بده ..........(و در ضمن خوش اخلاق باشه)
اگه میشناسید و مانعی نداره لطف کنین شماره تلفن و اسم مغازه رو برام بزارید.......ممنون میشم:blushing::blushing:
با سلام خدمت دوستان عزیز..........
من امروز زنگ زدم به کامپیوتری پیکسل(تو گیشا هست)
پرسیدم که قیمت ایکس 360 چنده گفت 540 تومان پرمیوم درایو سامسونگ و بعد از فوریوره 2006
در ضمن فن اینتر کولر و کابل وی جی ای(به قول خودش اصل) هر کدوم 45 تومان...........
راستی میگفت الیت هم 800 تومان هست
میخواستم ببینم قیمتش یه خرده پرت نیست؟؟؟؟؟؟؟
چون من شنیده بودم قیمت کنسول 440-470 هست نه دیگه اینقدر..؟؟؟
حالا شما دوستان عزیز جایی رو میشناسید که همین چیزا رو کمتر بده ..........(و در ضمن خوش اخلاق باشه)
اگه میشناسید و مانعی نداره لطف کنین شماره تلفن و اسم مغازه رو برام بزارید.......ممنون میشم:blushing::blushing:
می تونی از هومن بگیری J با درایو سامسونگ البته به گفته خودش می تونه برات UC هم گیر بیاره قیمت ها هم خیلی خوب می ده و خیلی هم با اعتماده روی لینک زیر کلیک کن
منم موافقم ! قيمت هاش حرف نداره.
بحث اعتماد هست که دوستان تو اينجا ازش خريد کردن و مطمئن هست !