راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام بر دوستان
یدونه ایکس باکس اسلیم 4 گیگ دارم که میخوام براش هارد بگیرم آخه میگن که اگه از روی هارد بازی نکنم بعد یه مدت لنزش ضعیف میشه میخواستم راهنمایی کنی که چجور هاردی براش بگیرم . هارد اورجینال خودش (250 گیگ اسلیم) خیلی گرونه میخواستم بدونم میشه هارد لب تاپی روش گزاشت اگه جواب مثبته باید چه خصوصیاتی داشته باشه و اینکه هک کردنش سخته؟ میگن از فلش هم میشه استفاده کرد درسته؟ لطفا یه راهنمایی کامل بکنید.
مرسی از همگی
دوستان خواهشا یه کمکی هم بما بکنید جای دوری نمیره.

یعنی میشه با هرسایزی و هر حجمی بازی رو هارد لب تاب ریخت و بازی کرد ایا باید ه ک بشه یا همینطوری مثل هلو جواب میده راستی چطوری نصب میشه خودش مستقیم یا واسطه داره

ممنون فقط میشه بگین چه مدل هارد لب تاپی براش بگیرم منظورم از کدوم برنده و اینکه باید چه خصوصیاتی داشته باشه تا بشه روی اسلیم 4 گیگ انداخت؟
شما به اینجا مراجعه کن

---------- نوشته در 11:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:49 PM ارسال شده بود ----------

یعنی میشه با هرسایزی و هر حجمی بازی رو هارد لب تاب ریخت و بازی کرد ایا باید ه ک بشه یا همینطوری مثل هلو جواب میده راستی چطوری نصب میشه خودش مستقیم یا واسطه داره
بله میشه - شما هم به لینک بالا مراجعه کنید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Heart Broken
دوستان من ميخوام يه 360 اسليم 250 يا 4 گيگ باندل كينكت سفارش بدم بارم از كانادا بيارن ....... ميخواستم بدونم كه مشكلي واسه كپي خور كردنش نيست؟ يا احتمال داره به مشكل بخورم / لطفا راهنمايي كنيد

دوستان من ميخوام يه 360 اسليم 250 يا 4 گيگ باندل كينكت سفارش بدم بارم از كانادا بيارن ....... ميخواستم بدونم كه مشكلي واسه كپي خور كردنش نيست؟ يا احتمال داره به مشكل بخورم / لطفا راهنمايي كنيد
اگر که درایوش liteon باشه نه و اگر hitachi باشه فعلا کپیخور نمیشه
و احتمال اینکه به مشکل بر بخورید یا نه بستگی به آپدیت هایی داره که مایکرو میده بیرون که هیچی معلوم نیست

اقا من یه سوال دارم , (ایکس باکسهای اسلیم)
اونم اینه که اگه یه دستگاه بگیریم و این کپی خور بشه بعدا اگه یه اپدیت بیاد اینا دوباره لاک نمیشوند؟؟

سلام من موندم ۴ گیگ بگیرم یا ۲۵۰ خودم یه هارد اورجینال دارم ولی ۲۵۰ گیگ هدستم داره ولی ۴ گیگ نداره! بعضیا میگن ۴ گیگ خوشگلتره کدوم قشنگه؟
چی کنم ؟ :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or