lord of shadow
کاربر سایت
میشه یه 360 از کانادا گرفت بعد اورد اینجا کپیخور کرد؟از لحاظ درایو کنسول که مشکلی نیست؟کپیخور کردن چقدر هزینه داره؟بعد تعویض درایو نیست که؟
آره ميشه ولي نبايد درايو كنسول هيتاچي چون هنوز واسش فريموري نيومده هزينه ي كپيخور هم 15 - 20 ميشه ولي بستگي به اون شخص داره خودت هم مستوني كپيخور كنيمیشه یه 360 از کانادا گرفت بعد اورد اینجا کپیخور کرد؟از لحاظ درایو کنسول که مشکلی نیست؟کپیخور کردن چقدر هزینه داره؟بعد تعویض درایو نیست که؟
یه سوال الان این اسلیم ها هیچ مشکلی ندارند و راسته میگن برد رد برمیدارن و تعویض شده هست یا نه؟؟
می خواستم برای ایکس باکس ارکیدم هارد بخرم می خواستم بدونم کار درستیه؟
می دونم اینجا در مورد ایکس باکس ولی جای دیگه ای گیر نیاوردم بپرسم شرمنده
آقا کسی نیست جواب سوالای بنده رو بده؟سلام دوستان
من میخوام کنسول اکس باکس اسلیم 250 گیگ بخرم همراه با کینکت،میخواستم بدونم چه چیزایی رو مد نظر داشته باشم؟
1-برداش فرق داره مثل فت یا نه؟مثلا جسپر یا فالکنو میگم؟
2-ریفرش بودن یا نبودن رو از کجا متوجه بشم؟
3-درایورهاش چطور فرق دارن مثلا لایت آن یا سامسونگ اینا؟از کجا تشخیص بدم ؟کمکم کنید ممنون میشم
سلام اگر که بخوای باندل کینکت بخری فهمیدم که هنوز درایو ها شون کپی خور نمیشن مگر اینکه تو ایرن گیر بیاری که درایوش مثلا 0225 باشه ولی به راحتی فکر کنم تو ایران پیدا بشه برای اینکه چهسلام دوستان
من میخوام کنسول اکس باکس اسلیم 250 گیگ بخرم همراه با کینکت،میخواستم بدونم چه چیزایی رو مد نظر داشته باشم؟
1-برداش فرق داره مثل فت یا نه؟مثلا جسپر یا فالکنو میگم؟
2-ریفرش بودن یا نبودن رو از کجا متوجه بشم؟
3-درایورهاش چطور فرق دارن مثلا لایت آن یا سامسونگ اینا؟از کجا تشخیص بدم ؟کمکم کنید ممنون میشم

ممنوننه مشکلی ندارن.خوابیده استفاده کنید ازش و 2تا وسیله هم بذارید دو طرفش که از زمین ارتفاع بگیره هوا زیرش عبور کنه ... ردیفه
بردش رو چرا تعویض کنن؟اگر منظورت فروشگاه های مثلا تهران هست که دستگاه رو باز میکنن و برد درایو کنسول رو با لحیم کردن کاری میکنن که کپی خور بشه![]()
اکثر درایو هاشون مثل هم هستن ولی liteon بهتره دیگه ورژن هاش هم که معلومه بستگی به مایکروسافت داره مثلا میاد یه آپ جدیدی میده بیرون که یک سری از درایو هارو ورژنشون رو عوض میکنه و کپیخورشون رو برمیداره که با آپ جدید کپیخورش درست میشه تا به الان هم آخرین فریمور lt+1.92 iهست که به زودی lt2 هم میاد ورژن داشبورد هم تا به الان 13599 هستکدوم نوع از همه بهتره؟یعنی چه درایوری و چه داشبوردی و چه نوع( هکی داشته باشه؟منظورم lt+ هستش).
منظور از ورژن های دیگه مارکهای مختلف مثل سامسونگ و... هست یا نه؟؟اکثر درایو هاشون مثل هم هستن ولی liteon بهتره دیگه ورژن هاش هم که معلومه بستگی به مایکروسافت داره مثلا میاد یه آپ جدیدی میده بیرون که یک سری از درایو هارو ورژنشون رو عوض میکنه و کپیخورشون رو برمیداره که با آپ جدید کپیخورش درست میشه تا به الان هم آخرین فریمور lt+1.92 iهست که به زودی lt2 هم میاد ورژن داشبورد هم تا به الان 13599 هست
ورژن های دیگه یعنی همون liteon با مدل های مختلف حال شما یه liteon ورژنش هم فرقی نمیکنه اصل اینکه کپیخور بشه آره lt2 هم داره واسه liteon iها هم میاد به نظر من هم liteon از همه بهترهمنظور از ورژن های دیگه مارکهای مختلف مثل سامسونگ و... هست یا نه؟؟
الان من lite on بگیرم از همه بهتره ؟؟و اینکه lt2 بیاد روش جواب میده؟؟و کلا lite on از همه بهتره؟؟
مرسی